- 25 Haziran 2021
- 474
- 327
- 23
- 28
- Konu Sahibi Morrmeneksee
-
Keşke valla dediğim film de ki gerçek bir alim yaşamış hayatı film olmuş . Sırrı ortaya çıkınca o şehri terkediyor padişahlardan ferman geliyor da gene de kabul etmiyor . Bursanin gerçek adı yesil bursadir. Bursa da yaşamış bu alim bursayi terkederken yeşilin bol olsun yeşil bursa diyor. Son zamanları saymazsak bugüne gelmiş hem büyük şehir hem yeşili bol nadir illerdendi bursa. Tabi yeşilini öldürdüler güzel memleketin ama ....Keske o zamanlarda yasasaydık demi
Aynen cnm ah keske, çok güzel günlermiş..Keske o zamanlarda yasasaydık demi
Bursa li misin sende cnm? Ben bursaliyim, doğuda yaşayan bi kac arkadaşim gezmek için gelmişti gerçekten cok beğenmişlerdi nasıl yeşil böyle diyeKeşke valla dediğim film de ki gerçek bir alim yaşamış hayatı film olmuş . Sırrı ortaya çıkınca o şehri terkediyor padişahlardan ferman geliyor da gene de kabul etmiyor . Bursanin gerçek adı yesil bursadir. Bursa da yaşamış bu alim bursayi terkederken yeşilin bol olsun yeşil bursa diyor. Son zamanları saymazsak bugüne gelmiş hem büyük şehir hem yeşili bol nadir illerdendi bursa. Tabi yeşilini öldürdüler güzel memleketin ama ....
Değilim canım ama bursa hayranıyım. Kışın dağı var yazın denizi var yeşili var ama taşra değil metropo, l bir kentin daha neyi olabilir ki diyor insan yaniBursa li misin sende cnm? Ben bursaliyim, doğuda yaşayan bi kac arkadaşim gezmek için gelmişti gerçekten cok beğenmişlerdi nasıl yeşil böyle diye
Bursa li misin sende cnm? Ben bursaliyim, doğuda yaşayan bi kac arkadaşim gezmek için gelmişti gerçekten cok beğenmişlerdi nasıl yeşil böyle diye
Cok güzelmiş yazdığın şiir cnmDeğilim canım ama bursa hayranıyım. Kışın dağı var yazın denizi var yeşili var ama taşra değil metropo, l bir kentin daha neyi olabilir ki diyor insan yani
Keşke valla dediğim film de ki gerçek bir alim yaşamış hayatı film olmuş . Sırrı ortaya çıkınca o şehri terkediyor padişahlardan ferman geliyor da gene de kabul etmiyor . Bursanin gerçek adı yesil bursadir. Bursa da yaşamış bu alim bursayi terkederken yeşilin bol olsun yeşil bursa diyor. Son zamanları saymazsak bugüne gelmiş hem büyük şehir hem yeşili bol nadir illerdendi bursa. Tabi yeşilini öldürdüler güzel memleketin ama ....
Bende bir kere gıttım bursaya kızlar. Ama cok gezme sansım olmadı ne yazıkkıCok güzelmiş yazdığın şiir cnmcok güzel gerçekten, denizi, dağı, yesili.. Piknik yapmaya bi sürü yerimiz var, sabah denize git akşam daga cik
Su birikintisi görünce uzun uzun bakmak istiyorum bende AnkaralıyimBen kayseri de yasıyorum bu arada aslen Sivaslıyım. İç Anadoludan cıkamadım dogdum doğalı.
Ben kayseri de yasıyorum bu arada aslen Sivaslıyım. İç Anadoludan cıkamadım dogdum doğalı.
Ozencik mi yapsam sizeSu birikintisi görünce uzun uzun bakmak istiyorum bende Ankaralıyimbizler denize hasret...
İnsan bi davet ederOzencik mi yapsam size
Ah cnm bi bulantilarim geçsin sonra gelin şuan sürekli çıkartma modundayimİnsan bi davet eder
Hamişsin anaaa hic dikkat etmedim iki aylık miiAh cnm bi bulantilarim geçsin sonra gelin şuan sürekli çıkartma modundayim
Evet cnm cok şükür 2 aylik miniğimHamişsin anaaa hic dikkat etmedim iki aylık mii
Kaderdaşım benımSu birikintisi görünce uzun uzun bakmak istiyorum bende Ankaralıyimbizler denize hasret...
Bende istiyorum hemen alın dua grubunaaa dualanmam lazım yoksa benim bebisin geleceği yok
Ayy canım sende mı bebiş ıstiyosunBende istiyorum hemen alın dua grubunaaa dualanmam lazım yoksa benim bebisin geleceği yok
Evet cnm cok şükür kabul oldu dualarimiz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?