- 6 Eylül 2020
- 4.561
- 7.551
- 108
- Konu Sahibi Morrmeneksee
-
Günah olduğunu duymuştum eşinizle arajizda geçenleri anlatmayın diye.. tedavi ayri elbet..Ooo anlatıyor bile bana manyakti budedim ya benim ilişkimi merak ederdi aramızdaki aciklari bulmaya çalışırdi hep.
Ben asla anlatmam zaten hatta olmuyor deyince aa sık ilişki mi olmuyor deyince he deyip geçerdim napayım laf ariyodu hep. Esi begenmezdi kilosu var diye üzülüyo du oda cokGünah olduğunu duymuştum eşinizle arajizda geçenleri anlatmayın diye.. tedavi ayri elbet..
Yazik.. kilo hep dert her mevzudaBen asla anlatmam zaten hatta olmuyor deyince aa sık ilişki mi olmuyor deyince he deyip geçerdim napayım laf ariyodu hep. Esi begenmezdi kilosu var diye üzülüyo du oda cok
Valla ama eşi de şişman anlamıyorum. Ben kızıyodum onun için zayıflama o senin için zayıflıyor mu diyodumYazik.. kilo hep dert her mevzuda
Evet ya erkekler neden kil tuy almaz zayiflamaz bakim yapmaz kısacası.. cocuk mevzusunda da oyle hep kadin sorumluValla ama eşi de şişman anlamıyorum. Ben kızıyodum onun için zayıflama o senin için zayıflıyor mu diyodum
Ay sorma onun eşi de öyleymiş kil istemezmis onu bile anlatiyoduEvet ya erkekler neden kil tuy almaz zayiflamaz bakim yapmaz kısacası.. cocuk mevzusunda da oyle hep kadin sorumlu
Bir yandan yemek bir yandan dua bir yandan temizlik derken bu saat olduKızlar ne yapıyorsunuz kimsenin sesi çıkmıyor
Bende aynı valla daha yeni oturdumBir yandan yemek bir yandan dua bir yandan temizlik derken bu saat oldu
Ben oturdum ama geri kalkıyorum iş bitmiyor ki anlamıyorum evde bir eşim bir ben hergun ev mi kirlenir yaBende aynı valla daha yeni oturdum
Aynen bizde 2 kişiyiz iş bitmiyorBen oturdum ama geri kalkıyorum iş bitmiyor ki anlamıyorum evde bir eşim bir ben hergun ev mi kirlenir yaher gün iki makina camasr yıka ser topla şimdi gene camasr asacam sonrda sofrayı hazirlicam
Aynen vala.ama bizim buralar daha çok serin ben donuyorum dün akşam yağmur yağdı buralara yaz h buz tam gelmedi malesefAynen bizde 2 kişiyiz iş bitmiyorBir de yaz geldi ya daha çok çamaşır çıkıyor makine sürekli çalışıyor
Bizim bura da gündüz yakıyor gece donduruyor vallaAynen vala.ama bizim buralar daha çok serin ben donuyorum dün akşam yağmur yağdı buralara yaz h buz tam gelmedi malesef
Şu retroyu ben elime bir geçireyim ben biliyorumAynen benimde öyle bi anda geçişler oluyor ben Merkür Retrosuna bağlıyorum
Buda mı retrodan yoksaKızlar işimi düzgün yapıyorum diye patron yandaşçısı oldum ağzıma o kadar çok kelime geldi ki çizgimi bozmamak için sustum.
Aaaa hep böyle bu insanlar valla. Kendileri işi düzgün yapmazlar yapan da mutlaka bir sebepten yapıyordur derler. Dur sana ne atcam benim astrolog atmış bugün.Kızlar işimi düzgün yapıyorum diye patron yandaşçısı oldum ağzıma o kadar çok kelime geldi ki çizgimi bozmamak için sustum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?