- 2 Ağustos 2013
- 35.673
- 109.923
- 798
- Konu Sahibi Morrmeneksee
Gelin yok ortada dahaAminnndiğer gelinle arasi nasıl peki
![Face with tears of joy :joy: 😂](https://cdn.jsdelivr.net/joypixels/assets/8.0/png/unicode/64/1f602.png)
![Face with tears of joy :joy: 😂](https://cdn.jsdelivr.net/joypixels/assets/8.0/png/unicode/64/1f602.png)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Gelin yok ortada dahaAminnndiğer gelinle arasi nasıl peki
Benim eşim de 4 kardeş 3 Kiz 1 erkek hep diyolar cok şanslısın tek gelinsinGelin yok ortada daha![]()
Kaynımda evlenmiyor ben diyorum annesinin huyunu biliyor görüyor. Diyordur ben evlensem huzursuz olurumBenim eşim de 4 kardeş 3 Kiz 1 erkek hep diyolar cok şanslısın tek gelinsinhadi bakalım onlar da zamanı geldiğinde görür o yüzünü
![]()
Valla öyle diyodur yazık ya niye acaba kendi kızı olarak görmüyor bu kaynanalar gelinleriniKaynımda evlenmiyor ben diyorum annesinin huyunu biliyor görüyor. Diyordur ben evlensem huzursuz olurum![]()
Valla ya bizim aile hep gelinleri el üstünde tutarlar kızlarından ayırmazlar valla. Ama etrafa bakınca hiç öyle değil. Kimse dört dörtlük değil ama en azından karşılıklı saygı sevgi olsa sorun olmazValla öyle diyodur yazık ya niye acaba kendi kızı olarak görmüyor bu kaynanalar gelinlerini
Benim annemle yengemin de arası iyidir arada sıkıntı yaşarlar ama idare eder genelde annem yengemi. Elbette idare etmek önemli gerçektenValla ya bizim aile hep gelinleri el üstünde tutarlar kızlarından ayırmazlar valla. Ama etrafa bakınca hiç öyle değil. Kimse dört dörtlük değil ama en azından karşılıklı saygı sevgi olsa sorun olmaz
Ben bi yere kadar etmeye çalıştım valla karşı taraf yakıp yıkan sonrada bir şey olmamış gibi davranan biri olduğu için yok dedim kendi kendime. Aşırı otoriter yani benim dediğim olsun istiyor. Ha bir de aşırı cimriBenim annemle yengemin de arası iyidir arada sıkıntı yaşarlar ama idare eder genelde annem yengemi. Elbette idare etmek önemli gerçekten
Haklısın cnm bende susuyodum baktım anlamıyor söylüyorum artık söyleyemediğimi de esime söyletiyorumBen bi yere kadar etmeye çalıştım valla karşı taraf yakıp yıkan sonrada bir şey olmamış gibi davranan biri olduğu için yok dedim kendi kendime. Aşırı otoriter yani benim dediğim olsun istiyor. Ha bir de aşırı cimri![]()
Valla ne garip insanlar ya hepsi farklı farklı ama gelini sevmeme aynıHaklısın cnm bende susuyodum baktım anlamıyor söylüyorum artık söyleyemediğimi de esime söyletiyorumbenimki de aşırı savruk herşey almak ister almayinca da duygu sömürüsü yapar bide şimdi kocası öldü ya sozde üzgün Habire alışveriş yapar kendine kıyafet alır
Aynen cnm malesef. Benim annem yaklaşık 10 yıldır yegenlerime bakıyor babam vefat edince abim rahat edemedi abimlere taşındı, hafta sonlari bizde, hafta ici abimlerde kaliyor. Ben müdahale ediyorum bazem annem de kaynanalik yapmak istiyorValla ne garip insanlar ya hepsi farklı farklı ama gelini sevmeme aynı![]()
İnşallah inşallahAynen cnm malesef. Benim annem yaklaşık 10 yıldır yegenlerime bakıyor babam vefat edince abim rahat edemedi abimlere taşındı, hafta sonlari bizde, hafta ici abimlerde kaliyor. Ben müdahale ediyorum bazem annem de kaynanalik yapmak istiyorgerçekten birbirini idare etmek zor ya. Ben kaynanamla aynı evde yaşadığımı dusunemiyorum
Rabbim anneme sağlıklı ömürler versin de ins annem bakar bebeklerime
Aynen cnm ben hemen yengemin yerine koyarım kendimi sonuçta bende gelinimİnşallah inşallahBenim annemde ufak tefek karışır karışmak değil de şöyle olsa falan biz hemen uyarırız karışma diye
![]()
4 4l luk insan yoktur elbet cnm ya herkesin bi derdi sıkıntısı var bu hayatta.. Bu hatayı bende yaptım cok yakın bi arkadaşıma şuan bitirdim arkadaşlığımı zaten sadcee onun iyiliğini düşünüp yorum yaptım şunu yap, bunu yapma diye.. Ama bazılarınin niyeti kötü olabilirHanimlar hayati 4 4 luk olan var mi merak ediyorum yediği önünde yemediği arkasında giydiği üstünde giymediği dolapta..
Ve yine merak ettiğim insanlar baska insanların hayatına evine tercihlerine neden karışır karışma isteği duyar..
Bende kendini öven insanlarla eksik arayan insanlarla yada ağız arayan insanlarla arami kestim4 4l luk insan yoktur elbet cnm ya herkesin bi derdi sıkıntısı var bu hayatta.. Bu hatayı bende yaptım cok yakın bi arkadaşıma şuan bitirdim arkadaşlığımı zaten sadcee onun iyiliğini düşünüp yorum yaptım şunu yap, bunu yapma diye.. Ama bazılarınin niyeti kötü olabilir
Kesinlikle yok dört dörtlük değil ki hayatı öyle olsun demi. Sorunsuz insan yoktur bu hayatta. Önemli olan karşındakine saygı... Saygı duyacaksın kim olursa olsun o zaman sorun kalmazHanimlar hayati 4 4 luk olan var mi merak ediyorum yediği önünde yemediği arkasında giydiği üstünde giymediği dolapta..
Ve yine merak ettiğim insanlar baska insanların hayatına evine tercihlerine neden karışır karışma isteği duyar..
Ah sorma benim bu arkadaşım hep eşimle aramizda eksiklik arardi ayıptır söylemesi cinsel hayatında sıkıntılar vardı Habire bizimkini sorardıBende kendini öven insanlarla eksik arayan insanlarla yada ağız arayan insanlarla arami kestim
Abooooo ben utanirim sormaya.. yukarıdaki banyo girerler ben utanirimAh sorma benim bu arkadaşım hep eşimle aramizda eksiklik arardi ayıptır söylemesi cinsel hayatında sıkıntılar vardı Habire bizimkini sorardıbak tek sıkıntın çocuk ne güzel ya bana bak kocam benle ilgilenmiyor derdi. Esi için zayıflamaya çalışırdı hep
Ooo anlatıyor bile bana manyakti buAbooooo ben utanirim sormaya.. yukarıdaki banyo girerler ben utanirim