• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

D~S GrUBu BuRDaYıZ 🤪🤩

Kızlar etıketlemesenız benım ruhum duymaz bu grubu..
Saol mavikelebek34 mavikelebek34 😘
Baktırmayacağım ya Allah kerim ne zaman olacaksa olan olur zaten gecen burdan bır arkadas amatör olarak baktı bana ama sağolsun. Sadece karakter analızı yaptı o kdr

Kızlar etıketlemesenız benım ruhum duymaz bu grubu..
Saol mavikelebek34 mavikelebek34 😘
Baktırmayacağım ya Allah kerim ne zaman olacaksa olan olur zaten gecen burdan bır arkadas amatör olarak baktı bana ama sağolsun. Sadece karakter analızı yaptı o kdr
Bende başta etkilendim baya yalan değil ama sonrada dediğin gibi neyin ne zaman olacağını Allah bilir dedim

Mutluluklar sevinçler paylaştıkça çoğalırmış burda kimseyi tanımasakta aile gibi olduk :
Aynen. 1 haftadır ruhsal olarak cok sıkıntıdaydım cok dillendirmek istemiyorum ama kendime okuyamayacak kdr kotu dustum bı anda..
Hemen burdan yazdım 70 tane rahman suresı okundu. Son 2 kaldı gerci 😅 cok sukur bugun cok cok daha ıyiyim. Evdekilerin ruhu bıle duymadı ama burda herkes sıkıntım ıcın alıp okudular 😍 valla ıyıkı varsınız

Slm nasilsiniz.
Buzdolabı öneriniz var mı hangi marka iyi
Hangi marka olursa olsun Almanya da üretileni al derim ben. Benim çamaşır ve bulaşık makinem Siemens ama Almanya üretimi eşim çok araştırdı. Buzdolabını da en büyük boy istediğimiz için mecbur Arçelik aldık 🤭 Gerçekten şans işi biraz da.

Back