- 20 Aralık 2020
- 17.147
- En iyi cevaplar
- 2
- 76.232
- 548
- Konu Sahibi Morrmeneksee
Salişim benimkılerde samsung hep memnunumSlm nasilsiniz.
Buzdolabı öneriniz var mı hangi marka iyi
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Salişim benimkılerde samsung hep memnunumSlm nasilsiniz.
Bende başta etkilendim baya yalan değil ama sonrada dediğin gibi neyin ne zaman olacağını Allah bilir dedimKızlar etıketlemesenız benım ruhum duymaz bu grubu..
Saol mavikelebek34
Baktırmayacağım ya Allah kerim ne zaman olacaksa olan olur zaten gecen burdan bır arkadas amatör olarak baktı bana ama sağolsun. Sadece karakter analızı yaptı o kdr
Aynen balım. Bakıp gorecegız.. En cok buraya yazmak istiyorum Allahın nasıp ettıgı o gunuBende başta etkilendim baya yalan değil ama sonrada dediğin gibi neyin ne zaman olacağını Allah bilir dedim
Mutluluklar sevinçler paylaştıkça çoğalırmış burda kimseyi tanımasakta aile gibi olduk :Aynen balım. Bakıp gorecegız.. En cok buraya yazmak istiyorum Allahın nasıp ettıgı o gunu
Aynen. 1 haftadır ruhsal olarak cok sıkıntıdaydım cok dillendirmek istemiyorum ama kendime okuyamayacak kdr kotu dustum bı anda..Mutluluklar sevinçler paylaştıkça çoğalırmış burda kimseyi tanımasakta aile gibi olduk :
Hangi marka olursa olsun Almanya da üretileni al derim ben. Benim çamaşır ve bulaşık makinem Siemens ama Almanya üretimi eşim çok araştırdı. Buzdolabını da en büyük boy istediğimiz için mecbur Arçelik aldık Gerçekten şans işi biraz da.Slm nasilsiniz.
İyi yaptın kuzuMintimint Ssevincli Yazarhanim burcusami Life light M Morlale8 Z zinciriye K karamelli001 namaste21 A Asya89 K kristalbardak 5 528mucizemmm mavikelebek34 F Feyzaanrr A arkadasimes kızlR gırgır yapalım dıe actım burayı çıt yok sızden valla yeni bir dua ıcın etıketlimıcem yanı
Valla canım iyi yaptin okuyorum yazılanlarıMintimint Ssevincli Yazarhanim burcusami Life light M Morlale8 Z zinciriye K karamelli001 namaste21 A Asya89 K kristalbardak 5 528mucizemmm mavikelebek34 F Feyzaanrr A arkadasimes kızlR gırgır yapalım dıe actım burayı çıt yok sızden valla yeni bir dua ıcın etıketlimıcem yanı
Etiketi görür görmez koştum geldimMintimint Ssevincli Yazarhanim burcusami Life light M Morlale8 Z zinciriye K karamelli001 namaste21 A Asya89 K kristalbardak 5 528mucizemmm mavikelebek34 F Feyzaanrr A arkadasimes kızlR gırgır yapalım dıe actım burayı çıt yok sızden valla yeni bir dua ıcın etıketlimıcem yanı
Beni çağıran yokMintimint Ssevincli Yazarhanim burcusami Life light M Morlale8 Z zinciriye K karamelli001 namaste21 A Asya89 K kristalbardak 5 528mucizemmm mavikelebek34 F Feyzaanrr A arkadasimes kızlR gırgır yapalım dıe actım burayı çıt yok sızden valla yeni bir dua ıcın etıketlimıcem yanı
Aşk olsun kız sen hep burdasın ztn o yuzden etıket yapmadımBeni çağıran yok
Geldım geldım hadı bır konu acında uzerınde konusalım ya.Bizi çağırıp kendin mi gittin Morrmeneksee
İnsan konu da bulamıyor ki böyleFarkettım ki dua grupların da gelişi guzel daha cok konuşuyoruz
Şeye döndü. Ilk konusmaya baslayan sevgililer olur ya..İnsan konu da bulamıyor ki böyle