• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

D~S GrUBu BuRDaYıZ 🤪🤩

Benim ki şirret cinsten 😂😂 Valla kendisi hacı hoca öyle böyle değil tam ayrıntı vermeyim🤭 Ağzından yalan eksik olmuyor. Yaptığına yapmadım der. Tüm sülalemi karıştırdı. Beni şikayet için aradı herkesi. Sonra ben ne yaptım dedi durdu. Evime geldi kaç kere ağıza alınmayacak laflar söyledi çıkıpta ağzımı açıp bir şey demedim. En sonunda bende patladım ama nafile yani. Normal bir insan değil bildiğin şizofren. Dini alet ediyor. Herkes çok iyi çok doğru bir insan sanar ama içini bilseler. Daha neler neler ayrıntı çok da aklıma gelmiyo hatırlamak istemiyorum 😂

Ha bide sağa sola ayrılsınlar der sonra öyle bir şey demedim der. En sonunda benim yüzüme de dedi. Bütün bunları yapar sonra bir şey olmamış gibi davranır öyle olsun ister. Ben de tamamen bağımı kopardım yüzüne dahi bakmıyorum
Kötüymüş ya valla cidden kötü biriymis.. Peki eşin ne yapıyor bu davranışları karşısında

Doğrusunu yapıyorsun emin ol gözümün önünde o kadar örnek varki içine at at patlayınca fena oluyor iş işten geçmiş oluyor tamam söylüyorsun ama o aradaki zaman varya sinirleri mahvediyor
Ben yılardır susturdum eşimi kırılmasın annen boşver dedim ama artık kırılsın valla umrumda değil. Ah ah her yaptığı film şeridi gibi gözümun önünden geçiyor valla

Ben yılardır susturdum eşimi kırılmasın annen boşver dedim ama artık kırılsın valla umrumda değil. Ah ah her yaptığı film şeridi gibi gözümun önünden geçiyor valla
Nasıl unutacaksın ki bende çevremdekilerin bana yaptıklarını hiç unutamıyorum keşke unutabilme olsa hele ki kv kişisini hiç unutmam herhalde.
Birde benim hemen yüzüme yansır bu belli ederim yani

Zormuş gerçekten. Bende o kadar gördümki dini alet edip kul hakkı yiyen mi dersin, çeşit çeşit işler mi dersin, yalan, iftira ama herkese sor doğrusu o, o tür insanlardan zarar gelmezmiş, güvenilir olurlarmış falan. Allah böyle insanlarda hem korusun hem uzak tutsun. Sen sustukça daha çok ileri gider laf desen ben ne dedim yaptımki olur. En iyisini yapmışsın uzak durarak
Ya sorma dışarıya melek melek. Bende ona uyuz oluyorum işte. Kul hakkı nedir bilmez daha bir de iyi bir şey yapmış gibi gülerek anlatır. Valla benden uzak olsun da.

Kötüymüş ya valla cidden kötü biriymis.. Peki eşin ne yapıyor bu davranışları karşısında
Hiç bir şey 😂 Kaale almıyor bile. Üst katta oturuyorlar onlar eşim hiç çıkmaz bile ayda yılda bir ya onlar bir şey sormaya çağırır ya eşim işle ilgili bir şey sormaya gider ayda yılda bir yani. Ama sorsan ben göndermiyorum eşimi öyle der. Kendi oğlu nefret ediyor annesinden bunun da farkında aslında. Eşim hep boşver he de geç takma kafana benim gibi ol der dr öyle olmuyor işte.

Nasıl unutacaksın ki bende çevremdekilerin bana yaptıklarını hiç unutamıyorum keşke unutabilme olsa hele ki kv kişisini hiç unutmam herhalde.
Birde benim hemen yüzüme yansır bu belli ederim yani
Bende malesef.. Görümcem mesela oda ayri.o kadar düşüncesiz ki bizim çocuk İstediğimizi bile bile nispet yapar gibi çocuklarının resmini paylasti, dogum gününde herkesin içinde hamile olduğunu nispet yapar gibi söyledi, hamileliğini saymıyorum gözümüze soka soka yasadi, sonra doğdu uykusuz geceler diye paylasti. Dedik üzülüyoruz yapmasin kaynanam demiş bakmasinlar demiş.. Kızımı kaybettim 4 buçuk aylikti meleğim gelmedi kocası izin vermemiş korona varmış. Benim göğsümden sütler akarken o oğlunun 6 aylik konseptini paylaştı. Onun öncesinde de neler yapti neler öyle saygısız öyle değişik tavırları var ki aynı anası 😆

Hiç bir şey 😂 Kaale almıyor bile. Üst katta oturuyorlar onlar eşim hiç çıkmaz bile ayda yılda bir ya onlar bir şey sormaya çağırır ya eşim işle ilgili bir şey sormaya gider ayda yılda bir yani. Ama sorsan ben göndermiyorum eşimi öyle der. Kendi oğlu nefret ediyor annesinden bunun da farkında aslında. Eşim hep boşver he de geç takma kafana benim gibi ol der dr öyle olmuyor işte.
Uzak durmakla en güzelini yapmışsınız o zaman cnm be güzel eşin de anlamış ne olduğunu

Yok ya gerçekleri söyleyince sıkıntı yok diyorum mesela kızıni cok koruyosun bize yapma diyorum konuyu baska yere çekip normal davranıyor 😆valla değişik bi kadın ya
Kendi öyle diye kRşısındaki insanda alınmıcak sanıyordur gidip sorsan ne varki ya bunda der😂😂

Kendi öyle diye kRşısındaki insanda alınmıcak sanıyordur gidip sorsan ne varki ya bunda der😂😂
Bencede öyle cnm valla bazen cok yoruluyorum ya. Eskiden bu kadar sık olmazdi gundemimizde kayınpederim vefat edince mecburen daha sık görüsur olduk

Bencede öyle cnm valla bazen cok yoruluyorum ya. Eskiden bu kadar sık olmazdi gundemimizde kayınpederim vefat edince mecburen daha sık görüsur olduk
Hiç kendini yıpratma canım. Duyma dediklerini gerçekten. Yada cevabını ver geç boşverr hiç kendimizi üzmeye değmez

Hiç kendini yıpratma canım. Duyma dediklerini gerçekten. Yada cevabını ver geç boşverr hiç kendimizi üzmeye değmez
Haklısın cnm öyle mecburen hayatımızda zaten onu öyle kabullenmekten baska care yok sanırım ☺️

Benim kaynanamı da etraf cok sever sessiz sakin kadınmış öyle derler bide bana sorsunlar😆
Eltileri falan yanyana oturuyoruz onlar da az çok bilir de bu kadar bilmiyorlardır valla. Tarikatta kv ordakiler falan işte çok iyi görüyorlar. Çünkü onlara iyi😂😂

Eltileri falan yanyana oturuyoruz onlar da az çok bilir de bu kadar bilmiyorlardır valla. Tarikatta kv ordakiler falan işte çok iyi görüyorlar. Çünkü onlara iyi😂😂
Bak ne güzel dedin onlara iyi benimki de öyle 😆 kizi var mi kaynananin

Back