• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

D~S GrUBu BuRDaYıZ 🤪🤩

Günah olduğunu duymuştum eşinizle arajizda geçenleri anlatmayın diye.. tedavi ayri elbet..
Ben asla anlatmam zaten hatta olmuyor deyince aa sık ilişki mi olmuyor deyince he deyip geçerdim napayım laf ariyodu hep. Esi begenmezdi kilosu var diye üzülüyo du oda cok

Ben oturdum ama geri kalkıyorum iş bitmiyor ki anlamıyorum evde bir eşim bir ben hergun ev mi kirlenir ya🤷 her gün iki makina camasr yıka ser topla şimdi gene camasr asacam sonrda sofrayı hazirlicam
Aynen bizde 2 kişiyiz iş bitmiyor 😂 Bir de yaz geldi ya daha çok çamaşır çıkıyor makine sürekli çalışıyor

Kızlar işimi düzgün yapıyorum diye patron yandaşçısı oldum ağzıma o kadar çok kelime geldi ki çizgimi bozmamak için sustum.

Kızlar işimi düzgün yapıyorum diye patron yandaşçısı oldum ağzıma o kadar çok kelime geldi ki çizgimi bozmamak için sustum.
Aaaa hep böyle bu insanlar valla. Kendileri işi düzgün yapmazlar yapan da mutlaka bir sebepten yapıyordur derler. Dur sana ne atcam benim astrolog atmış bugün.

mavikelebek34 mavikelebek34
Screenshot_2021-06-07-18-22-18-378_com.instagram.android.jpg
Screenshot_2021-06-07-18-22-21-591_com.instagram.android.jpg

Back