D~S GrUBu BuRDaYıZ 🤪🤩

Ne yapıyorsunuz ehli grup

Ben meşgulüm Bi kaç gündür foruma da sadece okuduğumu yazmaya giriyorum valla. Evde tadilat var babamlara yardım ediyorum.
Bide hastayım çok fena geçiyor benim özel günüm.
Bugün gidip aşımın ilk dozunu yaptırdım.

Ne yapıyorsunuz ehli grup

Ben meşgulüm Bi kaç gündür foruma da sadece okuduğumu yazmaya giriyorum valla. Evde tadilat var babamlara yardım ediyorum.
Kolay gelsin. Tadılat kadar sinir bozucu bırsey yok..
Aşı mı oldun sasırdım. Yaş grupları baya dustu o zmn

Kolay gelsin. Tadılat kadar sinir bozucu bırsey yok..
Aşı mı oldun sasırdım. Yaş grupları baya dustu o zmn
Canım bizim burda nüfus 8.5 milyon. Artık 18+ vatandaşlara geçildi. Bende Türkiyeye gelince gümrükte sıkıntı yaşamamak için gittim yaptırdım Valla. Hemde o iğrenç testi yaptırmam bidaha çok fena

Ayy o testten cok korkuyorum ben daha hıc yaptırmadım ama asırı korkuyorum

Evet bende o asamadan korkuyorum
Bırde burundan ameliyat oldum 2 sene once ztn o konuda baya bır hassasım korkum bundan yana
İnşallah hiç yaptırana gerek kalmaz canım. Aşı olmak ta istemezdim. Ama olmayanları da hayattan soğutlayacaklar zamanla ondan bir nevi mecburiyetten yaptırdım.

İnşallah hiç yaptırana gerek kalmaz canım. Aşı olmak ta istemezdim. Ama olmayanları da hayattan soğutlayacaklar zamanla ondan bir nevi mecburiyetten yaptırdım.
Burdada hazırandan sonra 20 yas ustune dıyorlar ama bende hiç istemiyorum.. Allah kerim Rabbim sonumuzu hayır etsın ınsallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…