• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

D~S GrUBu BuRDaYıZ 🤪🤩

Bizim evde yasak kalkınca da aynı bana fark etmiyor 🤣
1 hazırandan sonra serbest ama :KK76: buralara bır sessizlik çöker şimdi
Henüz belli değil ama yarını 4 gözle bekliyorum. Haftasonu 1 gün açılacak akşam 21. 00 den 00.00 a uzatılacak deniliyor. Bakalım. Haftasonu açılması bizim iş açısından iyi olcak bi yönden eğitimler aksıyordu. Valla kalksın artık yasak falan😂

Henüz belli değil ama yarını 4 gözle bekliyorum. Haftasonu 1 gün açılacak akşam 21. 00 den 00.00 a uzatılacak deniliyor. Bakalım. Haftasonu açılması bizim iş açısından iyi olcak bi yönden eğitimler aksıyordu. Valla kalksın artık yasak falan😂
Bu aksammı bellı oluyor..
Kız valla bitsin cidden ınsanın ıcı daralıyor artık geleceğe dair ıyıce endişelermız arttı. Eğitim dedıgın gıbı cok aksadı.

Kac yıllık evlısın canım
Eylül'de 6 olacak canm.universtede tanışarak evlendik çok severek ama üç yıl önce eşim psikolojik bir rahatsızlığa yakalandı o gün bugundur hayatımiz değişti kendisi değişti herşey değişti Rabbimden şifasını diliyorum hergun 🤲🤲🙏

🙄Neyse kızlar sonuc itibari ıle burdayız..
Hadı anlatın bakım pazar nasıl geciyor 🌺
Benimde cok sıkıcı sabah sabah önce eşimle bi guzel kavga ettim yine annesi yüzünden. Sonra bi güzel temizlik yaptık oh sinirim geçti 😀şimdi kahve keyfi yapıyoruz 💖

Eylül'de 6 olacak canm.universtede tanışarak evlendik çok severek ama üç yıl önce eşim psikolojik bir rahatsızlığa yakalandı o gün bugundur hayatımiz değişti kendisi değişti herşey değişti Rabbimden şifasını diliyorum hergun 🤲🤲🙏
Çok ozel deılse ne tür bı hastalık obsesif gibimi 😟

Hıc bırsey olmamıs gıbı dıyosun 🤣🤣
Valla cnm benim esim arada fabrika ayarlarına geri dönüyor 😀kendine gelince hatasını anlayıp telafi ediyor. Benim kaynanam yüzünden böyle sıkıntılar yaşıyoruz malesef.. Oyle iğneleyici lafları var ki öyle değişik düşüncesiz bi kadın ki..

Evet canm obsesif kompulsif bozukluk malesef ve ilaç kullanmamakta ısrarcı o yüzden çok ağır imtihanlardan geçiyorum Ama rabbim büyük 🙏
Çokkkk zor bı hastalık o hem ınsanın kendı ıcın hem aılesı ıcın muthiş zor oluyor o kdr ıyı anlıyorum kı anlatamam

Canım tazesi oluyor küçük bi kutu aldım ben 2 aydır bitmedi az az da yediğin için a101 den almıştım ordan bakabilirsin curcumin maddesi doğal olarak onda var pahalı kapsüllere para vermek istemedim bi ara cezvede sütle kaynatıp içiyordum sonra üşendim ona direk yutmaya başladım sütle yaparsan rendele canım altın süt diye bak bide çok fazla tüketme günlük tüketim miktarı var google'da bi bak istersen bende burda bi konuda gördüm pkoyu çok önemsemiyor dum ama kullanmamız gereken bir sürü vitamin dikkat etmemiz gereken birsürü şey varmış
Ay canım çok afedersin ben bildirimi kaçırdım sanırım bu mesajını görmemişim. Bi bakıcam canım a101e yarın bakarım bende görürsem eğer alırım🤗
Evet baya bi herşeyi etkiliyor pko malesef😐 senin pkodan dolayımı olmuyor canım ne zamandır deniyorsun

Valla cnm benim esim arada fabrika ayarlarına geri dönüyor 😀kendine gelince hatasını anlayıp telafi ediyor. Benim kaynanam yüzünden böyle sıkıntılar yaşıyoruz malesef.. Oyle iğneleyici lafları var ki öyle değişik düşüncesiz bi kadın ki..
Beraber mi yasıysnz. Kayınpeder vefat edince taşınmıs olabilir

Back