- 6 Eylül 2020
- 4.561
- 7.551
- 108
- Konu Sahibi Morrmeneksee
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Napıyosunuz görüşmeyeli
Yâ fettah bitti ya sımdı benımde daha cok vaktim olur ınsallahAh cnm benim sorma ya kayınpederim için hatime niyetlendim hayattan koptum bitirdim cok şükür daha aktif olurum artık
Aynen siparişleri dönmem lazımYâ fettah bitti ya sımdı benımde daha cok vaktim olur ınsallah
Aynen kendımize vakit ayıralım yaAynen siparişleri dönmem lazım
Bugun son mu cnmYâ fettah bitti ya sımdı benımde daha cok vaktim olur ınsallah
Ben takip et kısmını açtım yoksa gelmiyorSelam hanımlar banada bildirim gelmiyor neden acaba tesadüf girdim şimdi.herkes iyidir inşallah
Selam hanımlar banada bildirim gelmiyor neden acaba tesadüf girdim şimdi.herkes iyidir inşallah
Günaydın kızlaaaar bana bildirim gelmemiş hiç şimdi görünce aklıma geldi
Günaydın güzel bi gün olsun hepimiz icin
YA KIZLAR BANADA BİLDİRİM GELMİYOR DU AMA YAZMAYA CALISIN UZUN BIR SURE GIRMEYINCE BİLDİRİM DUSMUYORBen takip et kısmını açtım yoksa gelmiyor
AynenBugun son mu cnm
Vala akşam yattimsabah kalktım girdim ama gelmedi işteYA KIZLAR BANADA BİLDİRİM GELMİYOR DU AMA YAZMAYA CALISIN UZUN BIR SURE GIRMEYINCE BİLDİRİM DUSMUYOR
Neyse kızlar sonuc itibari ıle burdayız..Vala akşam yattimsabah kalktım girdim ama gelmedi işte
Çok sıkıcı geçiyor. Aslında dolu dolu gecebilirdi ama malesef ki eşim yuUnden geçmiyor o yüzden çok bunaliyorum şuan tek başımaNeyse kızlar sonuc itibari ıle burdayız..
Hadı anlatın bakım pazar nasıl geciyor
Bırde yasak var tabi..Çok sıkıcı geçiyor. Aslında dolu dolu gecebilirdi ama malesef ki eşim yuUnden geçmiyor o yüzden çok bunaliyorum şuan tek başıma
Pazar günü muhteşem geçiyor (!)Neyse kızlar sonuc itibari ıle burdayız..
Hadı anlatın bakım pazar nasıl geciyor
Oldum olası hıc sevmem su pazar gunlerini.. Herkes evde herkes bırbıne batıyor cok degısık ya, evi topladım sımdı, okumalara geçmeyi planlıyorum ıyıkı su gruplar var yoksa sıkıntıdan patlardık herhaldePazar günü muhteşem geçiyor (!)
Markete gittik geldik. Valla benim robot iş yapıyor ben yatıyorum
Senin nasıl geçiyor pazarın
Burda yasaklar pek işlemiyor vala herkes geziyor canm küçük bir yer. Hayır kendisi şuan dışarda geziyor ama ben evdeyim iki gündür evde değildi nobetteydi bugün benle geçirmesini beklerken işim var deyip durdu sinir oldum aslında önemsemeyen insanı sende onemsemeyeceksin o zaman anlicakBırde yasak var tabi..
Esın yatıyormuki genelde hep uyurlar babamdan bıliyorum
Okumalar zaten devam Bende sevmem pazarları evde olmak istemem hiçOldum olası hıc sevmem su pazar gunlerini.. Herkes evde herkes bırbıne batıyor cok degısık ya, evi topladım sımdı, okumalara geçmeyi planlıyorum ıyıkı su gruplar var yoksa sıkıntıdan patlardık herhalde
Hıc durma evde o zaman sende cık hava guzelse bir yuruyus yap.Burda yasaklar pek işlemiyor vala herkes geziyor canm küçük bir yer. Hayır kendisi şuan dışarda geziyor ama ben evdeyim iki gündür evde değildi nobetteydi bugün benle geçirmesini beklerken işim var deyip durdu sinir oldum aslında önemsemeyen insanı sende onemsemeyeceksin o zaman anlicak