• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

D~S GrUBu BuRDaYıZ 🤪🤩

Selam hanımlar banada bildirim gelmiyor neden acaba tesadüf girdim şimdi.herkes iyidir inşallah

Günaydın güzel bi gün olsun hepimiz icin💞

Selam hanımlar banada bildirim gelmiyor neden acaba tesadüf girdim şimdi.herkes iyidir inşallah

Günaydın kızlaaaar bana bildirim gelmemiş hiç şimdi görünce aklıma geldi😅

Günaydın güzel bi gün olsun hepimiz icin💞

Ben takip et kısmını açtım yoksa gelmiyor
YA KIZLAR BANADA BİLDİRİM GELMİYOR DU AMA YAZMAYA CALISIN UZUN BIR SURE GIRMEYINCE BİLDİRİM DUSMUYOR

Pazar günü muhteşem geçiyor (!) 😂

Markete gittik geldik. Valla benim robot iş yapıyor ben yatıyorum 😂

Senin nasıl geçiyor pazarın😊
Oldum olası hıc sevmem su pazar gunlerini.. Herkes evde herkes bırbıne batıyor 🤣🤣 cok degısık ya, 🤣 evi topladım sımdı, okumalara geçmeyi planlıyorum ıyıkı su gruplar var yoksa sıkıntıdan patlardık herhalde

Bırde yasak var tabi..
Esın yatıyormuki genelde hep uyurlar babamdan bıliyorum 🤣
Burda yasaklar pek işlemiyor vala herkes geziyor canm küçük bir yer. Hayır kendisi şuan dışarda geziyor ama ben evdeyim iki gündür evde değildi nobetteydi bugün benle geçirmesini beklerken işim var deyip durdu sinir oldum aslında önemsemeyen insanı sende onemsemeyeceksin o zaman anlicak

Oldum olası hıc sevmem su pazar gunlerini.. Herkes evde herkes bırbıne batıyor 🤣🤣 cok degısık ya, 🤣 evi topladım sımdı, okumalara geçmeyi planlıyorum ıyıkı su gruplar var yoksa sıkıntıdan patlardık herhalde
Okumalar zaten devam🤭 Bende sevmem pazarları evde olmak istemem hiç 😂

Burda yasaklar pek işlemiyor vala herkes geziyor canm küçük bir yer. Hayır kendisi şuan dışarda geziyor ama ben evdeyim iki gündür evde değildi nobetteydi bugün benle geçirmesini beklerken işim var deyip durdu sinir oldum aslında önemsemeyen insanı sende onemsemeyeceksin o zaman anlicak
Hıc durma evde o zaman sende cık hava guzelse bir yuruyus yap.
Esın nıe oyle yaptıki ya

Back