Eşim hiç vermedi canım. Yani gebelik oluşuyor onda sorun yok diye düşündüler sanırım. Sadece bende rahme tutunmasını yada ulaşmasını engelleyen bişey var. Filmde normal çıkınca bikere daha denicem bakalım yine dışmı olcak ne olcak
D ve b vitaminlerim düşüktü dediğin gibi canım. 8 şişe devit3, 5 tane b12 iğnesi oldum şuan b12 hapı kullanmaya devam ediyorum. Yine ara ara d vitaminide alıp içicem. Sağlıklı beslenmeye de başladım bu 1 haftadır bu ayki tedavimi etkilesin diye. Bakalım baya bi hazır ve nazır bekliyorum hayırlısı inşallah
Zencefil ve zerdeçal ne için canım birde curcumin ?
çok iyi anlıyorum seni canım benim. İçinden ne geliyorsa sana neyin iyi geleceğini düşünüyosan o şekilde yap. Kafanı toparla iyice istersen. Sana haz veren huzur veren şeylere yönel derim. Ben bu ara öyle yapıyorum iyice herşeyden zevk almaya çalışıyorum. Mesela gökyüzüne bakıyorum şükrediyorum. Sabah uyanıp bi temiz havayı çekiyorum mutlu hissediyorum. Çicek bakıyorum büyüdükce onlar sanki iyileşiyorum. İbadetleri yapınca keza öyle. Yani belki çok basit şeyler ama mutlu olmayı huzurlu olmayı öğrendim en önemlisi sabrı çok güzel öğretti bu konu artık. Beynimde bebek odaklı değilim şu ara. Ben derim sende biraz kafanı rahatlat
Amin canım hepimize inşallah en yakın hayırlı vakitte