• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

D~S GrUBu BuRDaYıZ 🤪🤩

Kim kuzum adı ne ya valla şu en sonki doktor beni çok umutlandırdı ama içime de bi şüphe düşüyor du her ay bi ağrı sızı anormal bi şekilde bide aşırı rahat bi doktor çok ciddiye almıyor sankş beni gibi geliyor du
Kendi hastası olmama rağmen sorduğum herşeye cevap verdi filmimi attım konuştum baya ilgilendi yani her doktor yapmaz vala kaç tanesiyle gorstm bı tek bu numarasını verip her sordgma cevap verdi

Çok Geçmiş olsun kuzum eşin tahlil verdimi peki bu pkoyu önemsiz diyenler varda aslında önemli yumurtlamayı engelliyor geçenlerde burdamı okudum bi yerde gördüm demin arkadaşa da söyledim d vitaminini düşürüyormuş pko oda engelliyormuş değerlerine baktır onu da kullan canım neyin vesile olacağı belli olmaz omega 3 curcumin diyodu bide oda zencefil de var taze zencefil aldık ben onu tutabilecem şekilde bölüyorum içiyorum pko olunca zaten sürekli spor fazla hayvansal kaynaklı gıda tüketmeyecekmişiz baklagiller sebze meyve bunlar hafifletirmiş canım pkoyu
Eşim hiç vermedi canım. Yani gebelik oluşuyor onda sorun yok diye düşündüler sanırım. Sadece bende rahme tutunmasını yada ulaşmasını engelleyen bişey var. Filmde normal çıkınca bikere daha denicem bakalım yine dışmı olcak ne olcak 🤷🏼‍♀️ D ve b vitaminlerim düşüktü dediğin gibi canım. 8 şişe devit3, 5 tane b12 iğnesi oldum şuan b12 hapı kullanmaya devam ediyorum. Yine ara ara d vitaminide alıp içicem. Sağlıklı beslenmeye de başladım bu 1 haftadır bu ayki tedavimi etkilesin diye. Bakalım baya bi hazır ve nazır bekliyorum hayırlısı inşallah😂😂
Zencefil ve zerdeçal ne için canım birde curcumin ?😊
Aynen öyle canm evet.benim ilk negatf oldu. İkinci için ya Haziran ya temmuzda baslicam çok hazır değilim herşey birden bire oldu Şubat'ta ameliyat oldum sadece tüp bebekle hamile kalacağım öğrendim.nisanda yaptım olmadı şimdi vakit kaybetmekte istemiyorum ama psikolojik olarak da çok yorgunum.genede güzel sonuçlar alırsam yorgunluğun biter yola devam diyorum iste
çok iyi anlıyorum seni canım benim. İçinden ne geliyorsa sana neyin iyi geleceğini düşünüyosan o şekilde yap. Kafanı toparla iyice istersen. Sana haz veren huzur veren şeylere yönel derim. Ben bu ara öyle yapıyorum iyice herşeyden zevk almaya çalışıyorum. Mesela gökyüzüne bakıyorum şükrediyorum. Sabah uyanıp bi temiz havayı çekiyorum mutlu hissediyorum. Çicek bakıyorum büyüdükce onlar sanki iyileşiyorum. İbadetleri yapınca keza öyle. Yani belki çok basit şeyler ama mutlu olmayı huzurlu olmayı öğrendim en önemlisi sabrı çok güzel öğretti bu konu artık. Beynimde bebek odaklı değilim şu ara. Ben derim sende biraz kafanı rahatlat 🤗
Rabbim sifani versin tez zaman hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin canm inşallah
Amin canım hepimize inşallah en yakın hayırlı vakitte 🤗

Biliyomusunuz eve gelip eşyaları görünce çok moralim bozuldu kızlar ailemin yanında ağlayamıyorumda içime ata ata sonum ne olacak bilmiyorum 😔
Canm çok çok çok zor bı duygu gerçekten insan şuan sana ne dese teselli olmaz ama bu şerrin sonundaki Hayrıbekle inşallah herşey güzel olsun senin için🥺🤲

Eşim hiç vermedi canım. Yani gebelik oluşuyor onda sorun yok diye düşündüler sanırım. Sadece bende rahme tutunmasını yada ulaşmasını engelleyen bişey var. Filmde normal çıkınca bikere daha denicem bakalım yine dışmı olcak ne olcak 🤷🏼‍♀️ D ve b vitaminlerim düşüktü dediğin gibi canım. 8 şişe devit3, 5 tane b12 iğnesi oldum şuan b12 hapı kullanmaya devam ediyorum. Yine ara ara d vitaminide alıp içicem. Sağlıklı beslenmeye de başladım bu 1 haftadır bu ayki tedavimi etkilesin diye. Bakalım baya bi hazır ve nazır bekliyorum hayırlısı inşallah😂😂

çok iyi anlıyorum seni canım benim. İçinden ne geliyorsa sana neyin iyi geleceğini düşünüyosan o şekilde yap. Kafanı toparla iyice istersen. Sana haz veren huzur veren şeylere yönel derim. Ben bu ara öyle yapıyorum iyice herşeyden zevk almaya çalışıyorum. Mesela gökyüzüne bakıyorum şükrediyorum. Sabah uyanıp bi temiz havayı çekiyorum mutlu hissediyorum. Çicek bakıyorum büyüdükce onlar sanki iyileşiyorum. İbadetleri yapınca keza öyle. Yani belki çok basit şeyler ama mutlu olmayı huzurlu olmayı öğrendim en önemlisi sabrı çok güzel öğretti bu konu artık. Beynimde bebek odaklı değilim şu ara. Ben derim sende biraz kafanı rahatlat 🤗

Aynen canm aslında bende senin bu dedierinin hepsini yapıyorum gokyuzune her zmaan bakar dua ederim.sabir desen aşırı sabır var bende anlatsam aklınız şaşar herkes hayret içinde çok şey yaşadım eşimle falan herkes sabrına hayran çok şükür.bende bu sabrın sonu daki selameti bekliyorum işte.kendimce mutlunolmaya çalışıyorum.ama ne kadar bebek odaklı değilim desemde içim yanıyor yalana gerek yok rabbim iateyen herkese çok aratmadan nasip etsin insallah

Çok Geçmiş olsun kuzum eşin tahlil verdimi peki bu pkoyu önemsiz diyenler varda aslında önemli yumurtlamayı engelliyor geçenlerde burdamı okudum bi yerde gördüm demin arkadaşa da söyledim d vitaminini düşürüyormuş pko oda engelliyormuş değerlerine baktır onu da kullan canım neyin vesile olacağı belli olmaz omega 3 curcumin diyodu bide oda zencefil de var taze zencefil aldık ben onu tutabilecem şekilde bölüyorum içiyorum pko olunca zaten sürekli spor fazla hayvansal kaynaklı gıda tüketmeyecekmişiz baklagiller sebze meyve bunlar hafifletirmiş canım pkoyu
Benm gorumcemde pkolu onla düğünümüz arasinda on gün vardı onunda 3 yıl olmadı bir kimyasalı oldu kimyasaldan sonra İstanbul'da tedavi görüyordu tedavi daha tamamlanmadan hamile kaldı sonra gene hamile kaldı şimdi iki çocuğu var.ona ne tedavisi uygulandı bilmiyorum ama çatlatma vs değildi onu biliyorum.rabbim o şansı sizlerede nasip etsin

En hassas konudan basladik he kilo😀 hic zayıf biri olmadim hayatimda😆

2 gundur durdamadigim baklava isteğim var sabahın köründe.. nasil durduracagim

Kilo demişken dur kilomu güncelleyim 1 buçuk kilo daha almışım 🤣🤣

10 ayda 15 kilo alarak bende artik kilolu bi insan oldum versem veremem 10 ayda ama almasi ne kolayyyy🤦🏻‍♀️

Yanlız değilsin sekerim :KK53:
Kızlar siz ben ola bilirsiniz yada ben sizmiyim 🤣

Canm bu jeli bende duymuştum önceden ama preseed jel diye kullanmadım ama kullansam da zaten olmazmış benmki iki tupumde alindi benm normal gebelik imkansız tüp bebek tedavisi gördüm negatf oldu ikinci tedaviye baslicam.balik yağı kapsülü çörek otu yağı kapsülü bunlar faydalı şeyler zaten denememde fayda var.insallah rabbim tez zamanda nasip etsin.hatta o jeli arastrirken baya bir insanın onunla hamile kaldgnida öğrenmiştim spermi koruyup döllenmesi kolaylastiriyormus

Çok saol canm teşekkür ederim amin inşallah🙏🤲 rahim filminde bir tüp hidroselpenks çıktı bir tüp tamamen kapalı dediler Ankara'ya gttim ameliyata aldılar önceden konuştuk doktorla eğer bu şekildeyse farklı bir durum yoksa hidroselpenks olanı alacaz diğerinide acacaz dediler ama benm çikolata kisti varmış tüpleri bitirmiş rahim bağırsak arası yapışmış rahim içine yayılmış yapışıklık kist böyle olunca tüp bebekte tutmazmis. Ameliyatta iki tupumde alindi işte malesef😢 hala alışamadım sindiremedim daha bu durumu gerçekten çok zor bise

Kuzum doktorların kapısını aşındırdım resmen 2 yılda ilk yıl yaşın küçük daha 1 yıl olamamış dediler bişey yapmadılar hepsi geri gönderdi doğal yollardan olur diye 1 yıl 5 ay sonra rahim filmi çekildim bir tüp tıkalı biri açık çok iyi bi hastanede iyi bi doktorlara gözüktüm yumurta çatlatma tedavisi başlayalım diğer açık olan tüpten hamile kalırsın dedi çok masraflı olduğu için daha uygun bi özel hastaneye gittik oda olur dedi bir tüpüm açık olduğu için yumurta çatlatma tedavisi gördüm olmadı geçen ay bu ay yine gidecem aşılama olacak eşimdede sorunlar vardı oda tedavi gördü bu ay son tedavisi bitiyor
Kızlar... Şu yazdıklarınız öyle üzüldüm ki ama sabır inşallah sonu güzel olacak, benim çevremde çok var böyle tek çaresi tüp bebek olan ve sonradan mucizesi kendi gelen, bir tane arkadaşım var küçük bir rahatsızlık geçirmiş tüpleri alınmış, tek çare tüp bebek demişler, denemiş ilki negatif sonra araştırıp çok iyi doktor hastane bulmuşlar Rabbim de ol demiş ve 2. Tüp bebek denemesinde gelmiş mucizesi😍yaşadıklarınız elbet kolay değil, Rabbim kolaylaştırsın, inşallah hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin en hayırlı vakittr🤲

Aynen canm aslında bende senin bu dedierinin hepsini yapıyorum gokyuzune her zmaan bakar dua ederim.sabir desen aşırı sabır var bende anlatsam aklınız şaşar herkes hayret içinde çok şey yaşadım eşimle falan herkes sabrına hayran çok şükür.bende bu sabrın sonu daki selameti bekliyorum işte.kendimce mutlunolmaya çalışıyorum.ama ne kadar bebek odaklı değilim desemde içim yanıyor yalana gerek yok rabbim iateyen herkese çok aratmadan nasip etsin insallah
Çok iyi anlıyorum canım. Rabbim kimimizin sınavını daha ağır veriyor malesef😞 vazgecmicez sabredicez mucizemize kavuşucaz. Rabbim mükafatını vericek sana da eöim ol 🤲🏼

Kuzum eşinde tahlil verse iyi olurdu iti yapmışsın vitaminleri kullanmakla bu ay inşallah olur canım ben imm🤗🤗🌹kuzum curcumin zencefil de bulunan bişeymiş pkoluların onuda takviye olarak alması lazımmış bende en iyisi doğalı dedim aldım küçük küçük bölüyorum yutuyorum günlük altın süt de yapıp içebilirsin öyle de güzel oluyor 🌹

Kızlar... Şu yazdıklarınız öyle üzüldüm ki ama sabır inşallah sonu güzel olacak, benim çevremde çok var böyle tek çaresi tüp bebek olan ve sonradan mucizesi kendi gelen, bir tane arkadaşım var küçük bir rahatsızlık geçirmiş tüpleri alınmış, tek çare tüp bebek demişler, denemiş ilki negatif sonra araştırıp çok iyi doktor hastane bulmuşlar Rabbim de ol demiş ve 2. Tüp bebek denemesinde gelmiş mucizesi😍yaşadıklarınız elbet kolay değil, Rabbim kolaylaştırsın, inşallah hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin en hayırlı vakittr🤲
Amin inşallah Allah razı olsun inşallah darısı başımıza olsun rabbim isteyen herkese nasip etsin🤲🙏

Çok iyi anlıyorum canım. Rabbim kimimizin sınavını daha ağır veriyor malesef😞 vazgecmicez sabredicez mucizemize kavuşucaz. Rabbim mükafatını vericek sana da eöim ol 🤲🏼
İnşallah canm benm rabbim imtihanimizi kolay eylesin mucizesini göndersin bizlere inşallah 🤲

Prof.dr Yılmaz Şahin diye bir doktor canm ama özel muayenehanesi varmış. Benm maddiyatim çok kaldiramicagndan gidemedim tevekkül ettim Ankara devlete gittim fakülteye. Ama imkanım olsa oona giderdim çünkü işinin egli bir doktor bizzat konustumda istersen numarasında atarım özelden sekreteri odasına bağladı geri kendisi numarasıni verdi bana
Bi araştırıyım kuzum çok pahalıysa bende gidemem de yinede bi eşim le konuşayım çok teşekkür ederim 🤗🌹

Back