• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

D~S GrUBu BuRDaYıZ 🤪🤩

Kuzum eşinde tahlil verse iyi olurdu iti yapmışsın vitaminleri kullanmakla bu ay inşallah olur canım ben imm🤗🤗🌹kuzum curcumin zencefil de bulunan bişeymiş pkoluların onuda takviye olarak alması lazımmış bende en iyisi doğalı dedim aldım küçük küçük bölüyorum yutuyorum günlük altın süt de yapıp içebilirsin öyle de güzel oluyor 🌹
Aynen aslında eside verse daha iyi olur ona göre bir yol olur aslında inşallah birşey yoktur ama hiç belli olmuyor ki.vala tüp bebekte bile okadar çok kullanılması gereken besinler varki hiç bişe yiyesim gelmiyor artık canım ya. Rabbim yediklerinie sifalarini versin insallah

Bi araştırıyım kuzum çok pahalıysa bende gidemem de yinede bi eşim le konuşayım çok teşekkür ederim 🤗🌹
Rica ederim canm ne demek bence pahalı ben hatta muayenesini yanlış hatırlamıyorsam ya 500du yada 700 du okadar çok doktorla konuşmuştum ki şuan tam fiyat hatırlamıyorum ama ikisinden biriydi sadece muayene. Bide şehir dışından gelecektim o yüzden muayene bukadarsa ameliyat ne kadar olur dedim ve gitmedim

Kızlar... Şu yazdıklarınız öyle üzüldüm ki ama sabır inşallah sonu güzel olacak, benim çevremde çok var böyle tek çaresi tüp bebek olan ve sonradan mucizesi kendi gelen, bir tane arkadaşım var küçük bir rahatsızlık geçirmiş tüpleri alınmış, tek çare tüp bebek demişler, denemiş ilki negatif sonra araştırıp çok iyi doktor hastane bulmuşlar Rabbim de ol demiş ve 2. Tüp bebek denemesinde gelmiş mucizesi😍yaşadıklarınız elbet kolay değil, Rabbim kolaylaştırsın, inşallah hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin en hayırlı vakittr🤲
Allah razı olsun canım benim Aminn 🤗🤗🌹🌹

Rica ederim canm ne demek bence pahalı ben hatta muayenesini yanlış hatırlamıyorsam ya 500du yada 700 du okadar çok doktorla konuşmuştum ki şuan tam fiyat hatırlamıyorum ama ikisinden biriydi sadece muayene. Bide şehir dışından gelecektim o yüzden muayene bukadarsa ameliyat ne kadar olur dedim ve gitmedim
Ayy pahalıymış kuzum ben memoriale gittim 230 mu ödedim eşim profa gözüktü orda 360 verdi oda vala napacaz bilmiyorum bu bile pahalı geldi bana oraya hiç gidemem rahim filmini felanda 1300 liraya çekildim biliyorum daha çok harcayanlar var ama bizide zorlamaya başladı 😔Hayırlısı ne diyelim inşallah Rabbim açar kapalı olan yolları evlatlarımıza kavuşmamız için

Ayy pahalıymış kuzum ben memoriale gittim 230 mu ödedim eşim profa gözüktü orda 360 verdi oda vala napacaz bilmiyorum bu bile pahalı geldi bana oraya hiç gidemem rahim filmini felanda 1300 liraya çekildim biliyorum daha çok harcayanlar var ama bizide zorlamaya başladı 😔Hayırlısı ne diyelim inşallah Rabbim açar kapalı olan yolları evlatlarımıza kavuşmamız için
Vala canm sana numarasında atım konuş sor ben tam hatırlayamıyorum fiyatını çünkü gerçekten okadar çok prof le goruatum ki ama hepsinin fiyatı bu civardaydi sana özelden aticam ama bu doktorun kendi numarası canm.bende 1000 liraya cekilmistim canm herşey masraf işte malesef rabbim daha fazla yıpranmadan nasip etsin inşallah 🤲

Kuzum eşinde tahlil verse iyi olurdu iti yapmışsın vitaminleri kullanmakla bu ay inşallah olur canım ben imm🤗🤗🌹kuzum curcumin zencefil de bulunan bişeymiş pkoluların onuda takviye olarak alması lazımmış bende en iyisi doğalı dedim aldım küçük küçük bölüyorum yutuyorum günlük altın süt de yapıp içebilirsin öyle de güzel oluyor 🌹
Bu ayda olmazsa artık verdirtcem canım oda keçi boynuzu, arı sütü karışımı kullanıyor ara ara heryerden saldırıyoruz yani😂
İnşallah hepimizin hayırlı vakitte olur canım benim 🤗❤️ Bi bakıyım onada doğalı dediğin zencefilin toz hali değilde daha farklısı var ondanmı
İnşallah canm benm rabbim imtihanimizi kolay eylesin mucizesini göndersin bizlere inşallah 🤲
İnşallah canım aminn🤗

Bu ayda olmazsa artık verdirtcem canım oda keçi boynuzu, arı sütü karışımı kullanıyor ara ara heryerden saldırıyoruz yani😂
İnşallah hepimizin hayırlı vakitte olur canım benim 🤗❤️ Bi bakıyım onada doğalı dediğin zencefilin toz hali değilde daha farklısı var ondanmı

İnşallah canım aminn🤗
Canım tazesi oluyor küçük bi kutu aldım ben 2 aydır bitmedi az az da yediğin için a101 den almıştım ordan bakabilirsin curcumin maddesi doğal olarak onda var pahalı kapsüllere para vermek istemedim bi ara cezvede sütle kaynatıp içiyordum sonra üşendim ona direk yutmaya başladım sütle yaparsan rendele canım altın süt diye bak bide çok fazla tüketme günlük tüketim miktarı var google'da bi bak istersen bende burda bi konuda gördüm pkoyu çok önemsemiyor dum ama kullanmamız gereken bir sürü vitamin dikkat etmemiz gereken birsürü şey varmış

AYY KIZLar BANA BİLDİRİM DÜŞMÜYOR BENDE DIYORUM KI NIYE KIMSE YAZMIYOR 🙈ŞİMDİ BENDE NİYE KONUSMUYOSUNUZ DIYE YAZACAKTIM TESADÜF GORDUM
Bizden gizli neler yapiyollasa burda👀
Ne diyosuuun Sohbetin dibine vurmuşlar 🙄😁

Back