D~S GrUBu BuRDaYıZ 🤪🤩

M Morlale8 Ruzgarruya Tiniminimavihanim Saliha40 burcusami R rana20 Ssevincli ve grupta ne kdr evlat sahibi olmak isteyen arkadaslarım varsa hepiniz duamdasınız.. Namazlardan sonra gruptakı arkadaslarım ıcın hep dua ediyorum Allahın izniyle sızlerınde müjdesini verecez burdan kızlar ıcıniz ferah olsun Rabbim bu dualarımıza icabet edecektir unutmayın o cok merhamet ve kudret sahibidir.. Kullarının bu çabalarını en ıyı o görür o bilir

Oyy aminnn kuzumm böyle boğum boğum olsun bacakları kollaarı
Yaaa bende şişko erkek bebeklere asırı duskunum ve acayip severım yaa gözleri iri iri dudakları kilodan kaybolmus tam bır ponçik olacak ısıracan boyle pandemıden bebekte sevemez olduk ınsan cekenıyor

Güzel kalpliimmm Allah senden kat kat razı olsunn duaların hep misliyle sana dönsün.Bende o günleri böyle iple çekiyorum sabırla duayla inşallah Morrmeneksee m

Amin amin inşallah Allah razı olsun Allah gonlunue göre versin inşallah rabbim isteyen herkese nasip etsin

Yaaa bende şişko erkek bebeklere asırı duskunum ve acayip severım yaa gözleri iri iri dudakları kilodan kaybolmus tam bır ponçik olacak ısıracan boyle pandemıden bebekte sevemez olduk ınsan cekenıyor
Ahh tam da hayalimdekini anlattın dadlusum ya

Amin canım diline sağlık rabbim seninde dileklerini kabul etsin güzel yürekli arkadaşım

Ayy canım benim yaaa duygulandım bak ne güzel şeyler yazdın öyle Allah razı olsun Rabbim senide gönül muradınla müjdelesin inşallah seninde hayırlı haberlerini alacağız inşallah

Tam bu tarife göre dua alıyım senden Morrmeneksee tam olarak bende bu kıvamda istiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…