- 6 Eylül 2020
- 4.561
- 7.551
- 108
- Konu Sahibi Morrmeneksee
-
en sevdiğim soru gelmişşAksama ne yemek var
Nasip hayirlisi ins sağlıklı olsun ay tinimini şişko bebekleri cok severim ısırmalık ben oyle olsun isterim benim bebeklik zayıf..Salişiimm elimden geldiğince tam destek bir yerlere gitmemm.Ama artık anni olalım Salişim olalım🕊
hazıra gidicem banada sürpriz olacakAksama ne yemek var
Oyy aminnn kuzumm böyle boğum boğum olsun bacakları kollaarıNasip hayirlisi ins sağlıklı olsun ay tinimini şişko bebekleri cok severim ısırmalık ben oyle olsun isterim benim bebeklik zayıf..
Cok sıkıcı annem pişiriyor du ben isten gelip yiyordum..en sevdiğim soru gelmişş
Isir isir ye ....Oyy aminnn kuzumm böyle boğum boğum olsun bacakları kollaarı
Yaaa bende şişko erkek bebeklere asırı duskunum ve acayip severım yaaOyy aminnn kuzumm böyle boğum boğum olsun bacakları kollaarı
Güzel kalpliimmmM Morlale8Ruzgarruya Tiniminimavihanim Saliha40 burcusami R rana20 Ssevincli ve grupta ne kdr evlat sahibi olmak isteyen arkadaslarım varsa hepiniz duamdasınız.. Namazlardan sonra gruptakı arkadaslarım ıcın hep dua ediyorum Allahın izniyle sızlerınde müjdesini verecez burdan kızlar ıcıniz ferah olsun Rabbim bu dualarımıza icabet edecektir unutmayın o cok merhamet ve kudret sahibidir.. Kullarının bu çabalarını en ıyı o görür o bilir
Amin amin inşallah Allah razı olsun Allah gonlunue göre versin inşallah rabbim isteyen herkese nasip etsinM Morlale8Ruzgarruya Tiniminimavihanim Saliha40 burcusami R rana20 Ssevincli ve grupta ne kdr evlat sahibi olmak isteyen arkadaslarım varsa hepiniz duamdasınız.. Namazlardan sonra gruptakı arkadaslarım ıcın hep dua ediyorum Allahın izniyle sızlerınde müjdesini verecez burdan kızlar ıcıniz ferah olsun Rabbim bu dualarımıza icabet edecektir unutmayın o cok merhamet ve kudret sahibidir.. Kullarının bu çabalarını en ıyı o görür o bilir
Ahh tam da hayalimdekini anlattın dadlusum yaYaaa bende şişko erkek bebeklere asırı duskunum ve acayip severım yaagözleri iri iri dudakları kilodan kaybolmus tam bır ponçik olacak ısıracan boyle pandemıden bebekte sevemez olduk ınsan cekenıyor
Eşim nöbette bugün ben tekim dünden kalan yemeği yicemAksama ne yemek var
Amin canım diline sağlık rabbim seninde dileklerini kabul etsin güzel yürekli arkadaşımM Morlale8Ruzgarruya Tiniminimavihanim Saliha40 burcusami R rana20 Ssevincli ve grupta ne kdr evlat sahibi olmak isteyen arkadaslarım varsa hepiniz duamdasınız.. Namazlardan sonra gruptakı arkadaslarım ıcın hep dua ediyorum Allahın izniyle sızlerınde müjdesini verecez burdan kızlar ıcıniz ferah olsun Rabbim bu dualarımıza icabet edecektir unutmayın o cok merhamet ve kudret sahibidir.. Kullarının bu çabalarını en ıyı o görür o bilir
Ayy canım benim yaaa duygulandım bak ne güzel şeyler yazdın öyleM Morlale8Ruzgarruya Tiniminimavihanim Saliha40 burcusami R rana20 Ssevincli ve grupta ne kdr evlat sahibi olmak isteyen arkadaslarım varsa hepiniz duamdasınız.. Namazlardan sonra gruptakı arkadaslarım ıcın hep dua ediyorum Allahın izniyle sızlerınde müjdesini verecez burdan kızlar ıcıniz ferah olsun Rabbim bu dualarımıza icabet edecektir unutmayın o cok merhamet ve kudret sahibidir.. Kullarının bu çabalarını en ıyı o görür o bilir
Ooo neler dönüyor burdaakendimi dua için hazırlayıp girdim baktım sohbet için açmış canım Morrmeneksee
Tam bu tarife göre dua alıyım sendenYaaa bende şişko erkek bebeklere asırı duskunum ve acayip severım yaagözleri iri iri dudakları kilodan kaybolmus tam bır ponçik olacak ısıracan boyle pandemıden bebekte sevemez olduk ınsan cekenıyor
Bende aynısı oldum ilk bildirim görünce
Ayy bıldım zaten kızlar sasırır dedım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?