• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

D~S GrUBu BuRDaYıZ 🤪🤩

M Morlale8 @Ruzgarruya @tiniminihaniim Saliha40 Saliha40 @burcusami R rana20 @Ssevincli ve grupta ne kdr evlat sahibi olmak isteyen arkadaslarım varsa hepiniz duamdasınız.. Namazlardan sonra gruptakı arkadaslarım ıcın hep dua ediyorum Allahın izniyle sızlerınde müjdesini verecez burdan kızlar ıcıniz ferah olsun ❤️ Rabbim bu dualarımıza icabet edecektir unutmayın o cok merhamet ve kudret sahibidir.. Kullarının bu çabalarını en ıyı o görür o bilir 🤲😍
Canim benim Allah gonlune gore versin insallah❤️

Bosver evlilik güzel bisey degil.. 1 derdin 1000 oluyor.. anam çağırsa terk edip gidecem .. herifi sevmediğimden degil de .. sıkıcı sadece
Valla katılıyorum ya hele ilk yıl çok kötüydü benimde şimdi çok şükür biraz daha iyi ama oda nasip kimi evlilikler sabır kimi de şükür evliliği olurmuş başı sabırla geçti inşallah sonu şükür olur 🤲🏻🤲🏻🌹

Şurayada not düşüyüm biz böyle diyoruz diye evlilikten vazgeçmeyin güzel yanlarıda var tabiki🤗💓

Dua grubunda olmayanlar da yazabiliyor mu 😊
Selamlar
Tabıkı cNım herkes katılabilir ❤️❤️ınsallah zamanla daha cok kaynasırız sımdı ilk gun bıraz sakın geciyor..
Ama kızlar herkes yazsın gerı durmasın konusmak kdr sohbet etmek kadar guzel bırsey yok cıdden

Tabıkı cNım herkes katılabilir ❤️❤️ınsallah zamanla daha cok kaynasırız sımdı ilk gun bıraz sakın geciyor..
Ama kızlar herkes yazsın gerı durmasın konusmak kdr sohbet etmek kadar guzel bırsey yok cıdden
Şuan böyle bütün hayat hikayemi dökesim geldi deme böyle şeyler Mukaddes 🤣🤣🤣

Bir kaç sayfa okuyabildim...Ben hamilelik dışında kilolu olmadım hiç..Ben limonlu su içerim.Yani alıştığım için limonsuz pek içrnem.Ama çok sıkmam limonu 5 6 damla..Kilo almamamı buna bağlıyorum..Hamileyken çocuğa zarar verir brlki diye içmiyordum.
Belki bu yüzden hamoleyken kilo aldım hep
Bende limondan dolayı sanırsam alamıyorum cok tuketirim cunku aynı seyı soylemısız, ❤️😍

Amin canm benm inşallah isteyen herkese nasip etsin.ben hazır olmasam bile ailevi sebeplerim var işte malesef gitmek zorunda kalacağım. Yaşta 30 oluyor eşimde huysuz hayatta beklemez 6 yıllık evliyim bekletsem bile sonradan inadindan gitmez
Hayırlısı olsun inşallah canım stres yapma olur inşallah bu defa🤲🤲

Back