- 9 Ocak 2016
- 2.345
- 2.981
- 133
- Konu Sahibi Morrmeneksee
Saliha40
canım onun yerine ben sorayım kuzeninin yaşı kaç ne iş yapar belki bu bilgileri sormaya utanıyordur ayşenurumm
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İnanırmısın bende öyleyim ama genç durmaya çalışıyoruzRuhumda 60 yaşında ama onu napacaz
Sen tüp bebek tedavisimi görüyorsun benim gibiTüp bebek grubuna yazmış mıydın hiç seni ordan mi tanıyorum acaba
Aynen öyle ama gençlik heba oldu vala kendi elimleİnanırmısın bende öyleyim ama genç durmaya çalışıyoruz
HaklısınAynen öyle ama gençlik heba oldu vala kendi elimle
Evet canm ilk denemem negatf oldu Nisan'da malesef.ikinci denemeyide ya Haziran adetiyle yada temmuz adetiyle baslicam inşallah.senin kaçıncı denemenSen tüp bebek tedavisimi görüyorsun benim gibi
Benimde ilk deneme negatif bu ikinci canımEvet canm ilk denemem negatf oldu Nisan'da malesef.ikinci denemeyide ya Haziran adetiyle yada temmuz adetiyle baslicam inşallah.senin kaçıncı denemen
İnşallah bu son denememiz olur Allahım nasip eder kaç ay ara verdin ikinci deneme için acabaBenimde ilk deneme negatif bu ikinci canım
Amin canım inşallah ben baya uzun oldu açıkçası 2 yıl önce denemiştim biraz kafamı toplamam gerekti o yüzden şimdi gittimİnşallah bu son denememiz olur Allahım nasip eder kaç ay ara verdin ikinci deneme için acaba
Ahhh Morrmeneksee m ne iyi düşünmüşün walla tanışma kaynaşma sevgi yumağı olalımzaman farkından dolayı arada geç katılırım ama buralardayımmKIZLAR BU SEFER DUA ICIN ETIKETLEMEDİM SİZİ MİZAH - GEYİK BÖLÜMÜNDEYIZ DUA GRUBU OLARAK KAYNASALIM DIE AÇTIK HERKES KATILSIN STRES ATALIM
Morrmeneksee
@arkadasimes
@Tavuk_suyu_
@Mucizemm222
@Jacbss
@namaste21
@mutlulukbenihicbirakma
@theia07
@Magnifiaque
@sweetgirlcandy
@28mn
@bluepinkk
@Myhomes
@namaste21 kızı
@Mintimint
@SoLeiL12
Saliha40
@Ssevincli
@burcusami
Tiniminimavihanim
@Buluts34
@Gelincik78
@Hemsirecik
@Life light
@Ebruazra
@Krew
@Yenidelhi
@rana20
@MoonfacedMom
@aysenurt3991
@MoonfacedMom ıpek
@Yazarhanim
@Taze fasulye
@mutlulukbenihicbirakma kardesi
5 528mucizemmm
@Bademmm388
@Nayro
@Yorgunkus
@MaviKuplik
@CherryQueen
@Asiltutku
@Asiltutku annesi
@Umut_2019
@28mn annesi
@Barbara
@melankolimm
@karamelli001
@Life light
Ceren0134
@namaste21
Saliha40 anne
@SoLeiL12
@Mavikiz0
@Ada-anne
@MoonfacedMom
Saliha40
@Perfect Match
@burcusami
@Mintimint
5 528mucizemmm
@arkadasimes
@karamelli001 anne
@zinciriye
M Morlale8
Morrmeneksee
@Buluts34
@beratbedirhan
@L O L
Canım kac yıllık evlısın daha yasında hıc bırsey yok cok takma kafana lütfen olur Allahın izniyleAmin canım inşallah ben baya uzun oldu açıkçası 2 yıl önce denemiştim biraz kafamı toplamam gerekti o yüzden şimdi gittim
Her zaman burda ol ınsallah tinnoşumAhhh Morrmeneksee m ne iyi düşünmüşün walla tanışma kaynaşma sevgi yumağı olalımzaman farkından dolayı arada geç katılırım ama buralardayımm
Ya çok üzüldüm.bende çikolata kisti hastasiyim ameliyat olmuştum Şubat'ta iki tupumde alinmisti.bir ay bekleyip hemen başlamıştım oda olmadı şimdi tekrar etti mi kist bilmiyorumdaBenim transfer ekimi bulacak sanırım şuan ilaç kullanıyorum 1 ay falan sonra amaliyat olacam miyom çıktı
Amin canım inşallah 8 yıl falan oldu canımCanım kac yıllık evlısın daha yasında hıc bırsey yok cok takma kafana lütfen olur Allahın izniyle
Kız 5 528mucizemmm hıc bırsey mi bır ınsanın gozunden Kacmaz yaSaliha40 canım onun yerine ben sorayım kuzeninin yaşı kaç ne iş yapar belki bu bilgileri sormaya utanıyordur ayşenurumm
İnşallah hayırlısı olur inşallah rabbim bu defa nasip eder. Ben Haziran'da başlarsam bir ay ara vermiş olacam çok erken kendimi hiç hazır hissetmiyorum ama eşim ısrarla gidelim diyor.yok desem inat edip sonradan da götürmez diye de korkuyorum o yüzden Allah nasip ederse ya Haziran ya temmuz insallahAmin canım inşallah ben baya uzun oldu açıkçası 2 yıl önce denemiştim biraz kafamı toplamam gerekti o yüzden şimdi gittim
Bende üzüldüm sana inşallah olur ikimizin de bütün isteyenlerinde verecek olan rabbim sonuçtaYa çok üzüldüm.bende çikolata kisti hastasiyim ameliyat olmuştum Şubat'ta iki tupumde alinmisti.bir ay bekleyip hemen başlamıştım oda olmadı şimdi tekrar etti mi kist bilmiyorumda
Masallah 18 lık gıbı duruyonSelam hatunlar ben muhabbete İstanbul'da katılıyorum yaşım 25 ( nalan söylüyorum 35) kilom 57 şu yaşimla barisamdim