• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

D~S GrUBu BuRDaYıZ 🤪🤩

Amin canım inşallah ben baya uzun oldu açıkçası 2 yıl önce denemiştim biraz kafamı toplamam gerekti o yüzden şimdi gittim
Canım kac yıllık evlısın 🌺daha yasında hıc bırsey yok cok takma kafana lütfen olur Allahın izniyle ❤️

Benim transfer ekimi bulacak sanırım şuan ilaç kullanıyorum 1 ay falan sonra amaliyat olacam miyom çıktı
Ya çok üzüldüm.bende çikolata kisti hastasiyim ameliyat olmuştum Şubat'ta iki tupumde alinmisti.bir ay bekleyip hemen başlamıştım oda olmadı şimdi tekrar etti mi kist bilmiyorumda

Amin canım inşallah ben baya uzun oldu açıkçası 2 yıl önce denemiştim biraz kafamı toplamam gerekti o yüzden şimdi gittim
İnşallah hayırlısı olur inşallah rabbim bu defa nasip eder. Ben Haziran'da başlarsam bir ay ara vermiş olacam çok erken kendimi hiç hazır hissetmiyorum ama eşim ısrarla gidelim diyor.yok desem inat edip sonradan da götürmez diye de korkuyorum o yüzden Allah nasip ederse ya Haziran ya temmuz insallah

Ya çok üzüldüm.bende çikolata kisti hastasiyim ameliyat olmuştum Şubat'ta iki tupumde alinmisti.bir ay bekleyip hemen başlamıştım oda olmadı şimdi tekrar etti mi kist bilmiyorumda
Bende üzüldüm sana inşallah olur ikimizin de bütün isteyenlerinde verecek olan rabbim sonuçta 🤲🤲

Back