- 18 Mart 2021
- 285
- 335
- 53
- 29
- Konu Sahibi Morrmeneksee
Al bendende o kadar herifim bugün eşyalarımı yolladı annemin evine boşuyo beniBen içimi dökersem grup dağılır kimsecikler kalmaz
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Al bendende o kadar herifim bugün eşyalarımı yolladı annemin evine boşuyo beniBen içimi dökersem grup dağılır kimsecikler kalmaz
CiddimisınAl bendende o kadar herifim bugün eşyalarımı yolladı annemin evine boşuyo beni
Bosasin..mis gibi bi is bul calis kendine bak beyaz atlı biri bulur mutlu olursun (söylemek kolay da yasayan bilir)Al bendende o kadar herifim bugün eşyalarımı yolladı annemin evine boşuyo beni
Ac tencerenin kapağını ne varmis ..Ben içimi dökersem grup dağılır kimsecikler kalmaz
MalesefCiddimisın
Öyle tabi de işte zor yinede iş buldum çalışıyorum şuan gel istanbula dedim evi getirelim buraya çalışalım ne güzel yok dediBosasin..mis gibi bi is bul calis kendine bak beyaz atlı biri bulur mutlu olursun (söylemek kolay da yasayan bilir)
Allh hakkında hayırlısını versin..
Uzme canini sagligin yerinde olsun.Malesef
Sebep ne ..Öyle tabi de işte zor yinede iş buldum çalışıyorum şuan gel istanbula dedim evi getirelim buraya çalışalım ne güzel yok dedi
Tabıkı cNım herkes katılabilir ınsallah zamanla daha cok kaynasırız sımdı ilk gun bıraz sakın geciyor..
Ama kızlar herkes yazsın gerı durmasın konusmak kdr sohbet etmek kadar guzel bırsey yok cıdden
Önceden çok yazardım çocuktan sonra sadece girip çıkıyorum, konuşmak bana da cok iyi geliyor :)Tabıkı cNım herkes katılabilir ınsallah zamanla daha cok kaynasırız sımdı ilk gun bıraz sakın geciyor..
Ama kızlar herkes yazsın gerı durmasın konusmak kdr sohbet etmek kadar guzel bırsey yok cıdden
AmiinnUzme canini sagligin yerinde olsun.
Eee ask sevgi var dert neAnlamadığım nokta şu ağlamaktan helak oldu eve dön seviyorum falan filan diye ama memleketinden çıkıp gelmiyo beni boşamayı seçiyo onun yerine gerçekten anlamıyorum madem seviyosun niye dediğimi yapmıyosun
Amin inşallah hepimizin son olsun güzel haberler olsun inşallahHayırlısı olsun inşallah canım stres yapma olur inşallah bu defa
Allah yardımcın olsun ne denir bilemiyorum ama aşk sevgi bazen tuketebiliyor bizleri işte.hakkinda hayırlısı neyse o olsunAnlamadığım nokta şu ağlamaktan helak oldu eve dön seviyorum falan filan diye ama memleketinden çıkıp gelmiyo beni boşamayı seçiyo onun yerine gerçekten anlamıyorum madem seviyosun niye dediğimi yapmıyosun
Eşinizin ailesi işin içine girmiş olabilir mi acaba eşinizi dolduruşa getirmiş olabilir mi bilmiyorum aklıma bu geldiAnlamadığım nokta şu ağlamaktan helak oldu eve dön seviyorum falan filan diye ama memleketinden çıkıp gelmiyo beni boşamayı seçiyo onun yerine gerçekten anlamıyorum madem seviyosun niye dediğimi yapmıyosun
Derdi ailemEee ask sevgi var dert ne
O da vardır mutlakaEşinizin ailesi işin içine girmiş olabilir mi acaba eşinizi dolduruşa getirmiş olabilir mi bilmiyorum aklıma bu geldi
Allah Allah cok garip ya.. Ailesi ordamı pekiAnlamadığım nokta şu ağlamaktan helak oldu eve dön seviyorum falan filan diye ama memleketinden çıkıp gelmiyo beni boşamayı seçiyo onun yerine gerçekten anlamıyorum madem seviyosun niye dediğimi yapmıyosun
İnşallah Allah bizede nasip eder bizde çok göremeyizÖnceden çok yazardım çocuktan sonra sadece girip çıkıyorum, konuşmak bana da cok iyi geliyor :)
Amin en büyük duam hakkımda hayırlısı neyse o olmasıAllah yardımcın olsun ne denir bilemiyorum ama aşk sevgi bazen tuketebiliyor bizleri işte.hakkinda hayırlısı neyse o olsun