• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

D~S GrUBu BuRDaYıZ 🤪🤩

Bosasin..mis gibi bi is bul calis kendine bak beyaz atlı biri bulur mutlu olursun (söylemek kolay da yasayan bilir)
Allh hakkında hayırlısını versin..
Öyle tabi de işte zor yinede iş buldum çalışıyorum şuan gel istanbula dedim evi getirelim buraya çalışalım ne güzel yok dedi

Tabıkı cNım herkes katılabilir ❤️❤️ınsallah zamanla daha cok kaynasırız sımdı ilk gun bıraz sakın geciyor..
Ama kızlar herkes yazsın gerı durmasın konusmak kdr sohbet etmek kadar guzel bırsey yok cıdden
Tabıkı cNım herkes katılabilir ❤️❤️ınsallah zamanla daha cok kaynasırız sımdı ilk gun bıraz sakın geciyor..
Ama kızlar herkes yazsın gerı durmasın konusmak kdr sohbet etmek kadar guzel bırsey yok cıdden
Önceden çok yazardım çocuktan sonra sadece girip çıkıyorum, konuşmak bana da cok iyi geliyor :)

Anlamadığım nokta şu ağlamaktan helak oldu eve dön seviyorum falan filan diye ama memleketinden çıkıp gelmiyo beni boşamayı seçiyo onun yerine gerçekten anlamıyorum madem seviyosun niye dediğimi yapmıyosun 🤦🏻
Allah yardımcın olsun ne denir bilemiyorum ama aşk sevgi bazen tuketebiliyor bizleri işte.hakkinda hayırlısı neyse o olsun 🤲

Anlamadığım nokta şu ağlamaktan helak oldu eve dön seviyorum falan filan diye ama memleketinden çıkıp gelmiyo beni boşamayı seçiyo onun yerine gerçekten anlamıyorum madem seviyosun niye dediğimi yapmıyosun 🤦🏻
Eşinizin ailesi işin içine girmiş olabilir mi acaba eşinizi dolduruşa getirmiş olabilir mi bilmiyorum aklıma bu geldi

Allah Allah cok garip ya.. Ailesi ordamı peki

Back