• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

D~S GrUBu BuRDaYıZ 🤪🤩

İnşallah hayırlısı olur inşallah rabbim bu defa nasip eder. Ben Haziran'da başlarsam bir ay ara vermiş olacam çok erken kendimi hiç hazır hissetmiyorum ama eşim ısrarla gidelim diyor.yok desem inat edip sonradan da götürmez diye de korkuyorum o yüzden Allah nasip ederse ya Haziran ya temmuz insallah
Hazır değilsen gitme canım kendini ne zaman hazır hissedersen o zaman git üzülmeni istemem rabbim nasip etsin inşallah 🤲🤲

Yengeç burcu anne olmak için sabırsızlanan biriyim sorunum filan var mı o onuda bilmiyorum anne olmak isteyenler hep duamdalar:dua:bir gün bizde buralarda o anlarımızı yaşayacağız❤️
Ay ben seni gördüm rüyamda hamileyim yazmissin:emir_bebek::emir_bebek: sonrada biri şişko bi bebek verdi kucağıma zorla . Biseyler tembihledi ama unuttum

Hazır değilsen gitme canım kendini ne zaman hazır hissedersen o zaman git üzülmeni istemem rabbim nasip etsin inşallah 🤲🤲
Amin canm benm inşallah isteyen herkese nasip etsin.ben hazır olmasam bile ailevi sebeplerim var işte malesef gitmek zorunda kalacağım. Yaşta 30 oluyor eşimde huysuz hayatta beklemez 6 yıllık evliyim bekletsem bile sonradan inadindan gitmez

Ay ben seni gördüm rüyamda hamileyim yazmissin:emir_bebek::emir_bebek: sonrada biri şişko bi bebek verdi kucağıma zorla . Biseyler tembihledi ama unuttum
Salişimmmm eneeee ne güzel rüya bu Allahım nasip etsinn hayırlı zamanda inşallah :anne::emir_bebek:

Bir kaç sayfa okuyabildim...Ben hamilelik dışında kilolu olmadım hiç..Ben limonlu su içerim.Yani alıştığım için limonsuz pek içrnem.Ama çok sıkmam limonu 5 6 damla..Kilo almamamı buna bağlıyorum..Hamileyken çocuğa zarar verir brlki diye içmiyordum.
Belki bu yüzden hamoleyken kilo aldım hep

Kızlar bu ay sonu bende kontrolüne gitcem çatlama iğnesini 3aylik süresini doldurdum 3 ay sonra gel demişti doktorum beni de dualarınız da unutmayın 😐
Rabbim sanada isteyen herkesede nasip etsin inşallah Allahım ol der olur bizide onlardan eylesin inşallah🤲🤲

Bir kaç sayfa okuyabildim...Ben hamilelik dışında kilolu olmadım hiç..Ben limonlu su içerim.Yani alıştığım için limonsuz pek içrnem.Ama çok sıkmam limonu 5 6 damla..Kilo almamamı buna bağlıyorum..Hamileyken çocuğa zarar verir brlki diye içmiyordum.
Belki bu yüzden hamoleyken kilo aldım hep
Maşallah aslında en güzeli ve en sağlıklısı limonlu su içmek hem kan sulandirici etkisi var hem kilo verdiriyir hem c vitamini yok yok yani 🙂

Back