- Konu Sahibi ades_ballibadem
-
- #1.801
the one çicek kokusu baskın die hatırlıyorum bende yogun cicek hemde.benim dpden aldığım öleydi ve hiç beğenmemiştim,kötüydü.ama orjinalini öve öve bitiremiyolar.
lolita lift çikolata değilde böle sıcak kurabiye kokusu gibi tatlı bi koku ama bence çok bayık bi koku.sanki insanın enerjisini düşüren bi koku,en azından bende öle oldu:)bidaha almam kesinlikle.
evet ya gerçekten en kalıcı parfüm escada collection bence. geçen gün dp den nina ricci premier jour aldım ama fiyasko. başka bir parfümcüden escada incredible me aldım. koku güzel ama ne yazıkki o da kalıcı değil
ama herkesinn öyle parfümlere 150-200 tl verecek parası olmıyabilirrAçık parfümleri ben pek onaylamıyorum. Bir kere bana parfüm dayanmıyor o kadar para veremem diyenler için söyleyeceğim ilk şey bir kere en fazla iki kere sıkmanızla bütün gün üzerinizde kalabilen ve dolayısıyla hemen bitmeyen uzun uzun kullanabileceğiniz, gerçek baymayan burna ağır gelmeyen kaliteli güzel koku mu, yoksa holdur holdur sıkılan ve rüzgarda anında uçup kaybolan dolayısıyla çok çok sıkmak zorunda kaldığınız hemen biten sahte taklit koku mu???
Öğrenciyim henüz çalışmıyorum ama pahalı da olsa bir kere aldığım parfüm bana uzun süre dayanıyor, hem de otobüslerde milletin baygınlık geçirmesine sebep olmuyorum, hem de kendimin.
Ayrıca açık parfümlerin zararlı olduğunu duydum , cilde , ama yine de ben bilmez, siz bilirsiniz yerimseniben
arkadaşlar açık parfümü boynuma sıkınca yakıyor sonrada kaşınıyor.Sizce zararı var mıdır?
bende yaşıyorum aynı sorunu. tahriş edebilir düşüncesiyle de boynuma sıkmıyorum hiç. bir yerde okumuştum, parfüm güneşe karşı hassasiyeti arttırıyormuş yaz aylarında. boyun ve gögüs dekolte bölgesindeki lekelerde bu yüzden oluyormuş. özellikle yazın boyun bölgesine parfüm sürülmemesi öneriliyor.
ben de birşey olmadı ama babamın boynu baya baya yara oldu..artık içinde ne varsa bu parfümlerin..sizde de yara olan var mı ?
arkadaşlar açık parfümü boynuma sıkınca yakıyor sonrada kaşınıyor.Sizce zararı var mıdır?
geçmiş olsun.
yara olmadı ama kızarıklık, yanma ve kaşıntı oluyor çok. kaşırsam eminim yaraya dönüşecektir
bende hiç öle bi sorun olmadı.ama benm bi arkadsım da kasıntı kızarıklık oluyodu.beyz tenli oldugundan sanmıştık ilk önce ama ssora anladık cildi çok havalı kızın hemen herseye tepki verio.bi çimdik at 10 gün mosmor gezio:)
bide kızlar uzaktan sıkın zaten dpden aldıgınız parfümleri çok yakından sıkıncada olabilir
bende yaşıyorum aynı sorunu. tahriş edebilir düşüncesiyle de boynuma sıkmıyorum hiç. bir yerde okumuştum, parfüm güneşe karşı hassasiyeti arttırıyormuş yaz aylarında. boyun ve gögüs dekolte bölgesindeki lekelerde bu yüzden oluyormuş. özellikle yazın boyun bölgesine parfüm sürülmemesi öneriliyor.
benim de öyle hemen morarır cildim hiç mor olmadığı olmadı cildimde:) en ufak darbede mosmor gezerim evet cildim hassas biraz.Ama bu dp parfümlerde çok alkol olmasın alkol de cildi yaşlandırıren iyisi boyna sürmemek
dp de en beğendiğiniz hafif ve en kalıcı parfüm nedir kızlar
dp de en beğendiğiniz hafif ve en kalıcı parfüm nedir kızlar
dp den aldığım parfümü doğrudan tenime sıktığımda tahriş etti. kızardı, bende tenime sıkmak yerine kıyafetime sıktım en sevdiğim bluzumda leke bıraktı, gittim ertesi gün orjinalini aldım, kalan dp yide oda spreyi olarak kullanıyorum şimdi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?