D&P açık parfüm kullananlar

bende bu kokuyu sıktığımda resmenn midem kabarıyorduu
kardeşime verdimm o esmerr çokk hoşuna gitti
bana yakışmamıştıı

escade collectionnn evet bende bayılıyorumm bu kokuyaaa

ama herkesinn öyle parfümlere 150-200 tl verecek parası olmıyabilirr
dpninn parfümleride çokta kötüü değill
orjinaline çokta yakınn yapmışlar

arkadaşlar açık parfümü boynuma sıkınca yakıyor sonrada kaşınıyor.Sizce zararı var mıdır?

bende yaşıyorum aynı sorunu. tahriş edebilir düşüncesiyle de boynuma sıkmıyorum hiç. bir yerde okumuştum, parfüm güneşe karşı hassasiyeti arttırıyormuş yaz aylarında. boyun ve gögüs dekolte bölgesindeki lekelerde bu yüzden oluyormuş. özellikle yazın boyun bölgesine parfüm sürülmemesi öneriliyor.

ben de birşey olmadı ama babamın boynu baya baya yara oldu..artık içinde ne varsa bu parfümlerin..sizde de yara olan var mı ?

ben de birşey olmadı ama babamın boynu baya baya yara oldu..artık içinde ne varsa bu parfümlerin..sizde de yara olan var mı ?

geçmiş olsun.
yara olmadı ama kızarıklık, yanma ve kaşıntı oluyor çok. kaşırsam eminim yaraya dönüşecektir

Son düzenleme:
arkadaşlar açık parfümü boynuma sıkınca yakıyor sonrada kaşınıyor.Sizce zararı var mıdır?

bende hiç öle bi sorun olmadı.ama benm bi arkadsım da kasıntı kızarıklık oluyodu.beyz tenli oldugundan sanmıştık ilk önce ama ssora anladık cildi çok havalı kızın hemen herseye tepki verio.bi çimdik at 10 gün mosmor gezio:)
bide kızlar uzaktan sıkın zaten dpden aldıgınız parfümleri çok yakından sıkıncada olabilir

benim de öyle hemen morarır cildim hiç mor olmadığı olmadı cildimde:) en ufak darbede mosmor gezerim evet cildim hassas biraz.Ama bu dp parfümlerde çok alkol olmasın alkol de cildi yaşlandırır en iyisi boyna sürmemek

bencede boyun çok hassas bir organ hemen kırışır bi de.

çok alkol olacagını sanmam ki bu marka sağlık bakanlıgından onaylı bi marka.öle bişe olsa bizede dokunurdu heraalde
canım senin cildinden kaynaklı bişey sanırım çok hassas..kıyafetlerine sık istersen sen,yada uzaktan sık sonra fazlasını boynundan sil..
güzel kokalım die sağlıgımızdan da olmayalım

dp den aldığım parfümü doğrudan tenime sıktığımda tahriş etti. kızardı, bende tenime sıkmak yerine kıyafetime sıktım en sevdiğim bluzumda leke bıraktı, gittim ertesi gün orjinalini aldım, kalan dp yide oda spreyi olarak kullanıyorum şimdi

bende leke yapmadı ama zaten sanırım ağır parfümler yapıyor lekeyi,rengi koyu olanlar o koyu rengi tutup kıyafete sıkarsak tabi leke yapar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…