D&P açık parfüm kullananlar

huzurdan bende parfüm alıyordum bi ara ama markasını bilmiyorum sanırım huzur mağazalarına gelen aynı kokudur senin dediğindir heralde... çok beğenirdim bende evt seninde dediğin gibi hiç alkol kokmuyordu direk kokuyu alıyordun fiyatıda diğerlerinden uygundu..ordan dupont alırdım oranınkini beğeniyordum.. hatırladığım iyi oldu alabilirim tekrar..bende tavsiye ederim herkese yolu düşen baksın..aklinialirimsmile

biraz önce d&P deydim allahım okadar parfüm denedim ki resmen bayılmak üzereyim
cahanel aldım gerçekten çok güzel bi parfüm tavsiye ederim.aynı zamanda escada collectıon aldım ama çoookkkk pişmanım kokusu beni öldürecek .acayip keskin bi şekilde şeker kokuyooo
sanki ilk başta öyle değildi yada okadar kokudan sonra artık burnum koku almamaya başladı
her neyse acaba yarın gidip değiştirsem geri alırlar mı?dayanamıyacam bu kokuyooooooooo

alırlar sanırım, ben de birkeresinde eve geldiğimde kokuyu beğenmemiştim ve ertesi günü götürmüştüm , değiştirmişti kız ama beni tanıyor artık o kadar çok gidiyorum ki :))

çok sıkıp kullanmadıysan alırlar cnm ya, bende bir kaç kez değiştirdim çünkü..

ben oldu bitti dp'den alırdım açık parfümlerimi..ama son zamanlarda bana kalıcılık konusunda güven vermediler..aldığım kokular uçup gitti..sonra tavsiyeyle bargello'dan almaya başladım ki bence doğru bi karardı..
kokular gayet kalıcı,daha parfümü vermeden " olur da aldığınız parfümü beğenmezsiniz,gelin hemen değiştiririz" diyorlar ki bu şirket politikasıymış :lepi:
5 yıllık dp maceramdan sonra verelini bargello vereliniortak
şiddetle tavsiye ederim kızlar..

dün gittim değiştirdim d12 çok beğendim kızada söyledim allahım yarabbim salak kadın bana d21 vermiş artık dahada değiştiremem neyseki verdiği koku fena değil güzel gibi:)

dün gittim değiştirdim d12 çok beğendim kızada söyledim allahım yarabbim salak kadın bana d21 vermiş artık dahada değiştiremem neyseki verdiği koku fena değil güzel gibi:)

canım sen escadayı bayık bulmuştun ama kızın sana yanlışlıkla d21 vermesi isabet olmuş, d12 red delicious daha bayık çünkü baharatlı falan bir koku ,çok ağır gelmişti bana..senin aldığın be delicious daha hafif yazlık bir koku, herkes çok meth ediyor..hayırlı olsun..

Bugün chanel coco mademoiselle aldım d&p den.Önce güzel geldi ama şuan akşam itibariyle dayanamıyorum :gitme: chanel chance da da böle olmuştu.Galiba chanelle hiçç barışamayacağım.İnşallah yarın gittiğimde değiştirirler :sinifsinif:

değiştiriyolar cnm ben yazın armani almıştım ertesi gün değişridim noumi campbell aldım :))

Peki ne önerirsin?Ben kumral bir bayanım zemuszemus aslında absolutly irrestible kullandım nerdese 3-4 şişe bitti çok yakıştı ama biraz sıkıldım kış için daha hoş bişe olsun istiyorum.Geçen sene addict kullandım arkdaşlarım salep gibi kokuyorsun dediler onada kaydirigubbakcemile3

lolita lift bakabilirsin.

ay bu sayfada gezmeyii özlemişimm
bir ara manyakk gibii burayıı okurdumm listeler hazırlarrr parfümcülerden çıkmazdımmmmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…