- Konu Sahibi ades_ballibadem
- #1.841
izmir karsıyakada d&p varmı ?? varsa nerde acaba??:26:
Var canım Karşıyaka çarşıda. Sahil tarafından girdiğinde sol tarafta kalıyor.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
izmir karsıyakada d&p varmı ?? varsa nerde acaba??:26:
britney midnight fanyasy hangi açık parfümde daha iyi acaba bilen var mı?
kızlarr avonun blue rush diye bir parfumu vardı onun D%P si varmıs diye duydum Tomorrow un da varmıs.. gercekten aynı mı kokuları deneyeniz var mı??
filixcimm britney spears fantasy b19 dp de muhtesemmm ben bayıldımm acaip kalıcı ve guzel tatlı bı koku ama midnight olan mı onu bılmıorum
Ben geçenlerde kış kokusu bulmak için uğraşmıştım ,noa almıştım yarısına geldim yok yapamadım bugün gittim absoluty irresstible aldım yine bu koku beni müthiş etkiliyor çevremdeki iş yerimdeki herkes soruyor gerçeğinden farklı kokuyormuş öyle diyorlar bide onlar sıktığında bendeki gibi de olmuyor kısaca tensel uyum sağladık parfümle
iyisimi gidip bakmak herhalde orjinali süperli de o kadar para vermek istemiyorum bir parfüme
diloschum karşılaşmıyorduk görünce sevimdim eski bir dost görürsün ya öyle hisettim
filixcim bende öyle yaaa özlemişim yazdıgını görünce hemen yazıyım dedm biraz yogunum 2 bölüm okuyorum ben üniversite ögrencisiyim koşturmaktan zaman bulamıyodum arada kacamak yapıp gelıorum ama
canım kolay gelsin
kaç kaç gel arada özletme kendini ne olacaksa bizim bu parfüm sevdamız bilmiyorum ki...
arkadaşlar dp'de bvlgari jasmin noir var mı bilginiz var mı acaba varsa kodunu bilen yazabilirmi?
çok övülüyo almak istedim sizce nasıl bir parfüm acil bilgiya ihtiyacım var kızlar :18:
Kızlar kışa uygun parfüm arıyorum. Bana d&p'den önerebileceğiniz kokular nelerdir? Şöyle kalıcı olsun hemen uçup gitmesin
aynen bende.. yardımı dokunacak var mı??
beyaZ tenliyim ben.kış kokusu.kalıcı olan tavsiye edebileceğiniz var mı arkadaşlar? hafif olmasın fazla yalnız..