• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

D&P açık parfüm kullananlar

ben brıtney mıdnıght denedım gecen ılk cook yoğundu hatta cook hoşuma gıttı. yanı dusunun ıtatlı icınde sankı kırmızı meyve var gıbı bı eksılıkte hıssedıyosunuz. ama uzerımde kalıcılığı en fazla 2 saat oldu o yuzden almaktan vazgectım:5: suanda magnetızm kullanıyorum mısssss gıbı kokuyo hatta bı kac kısı ısmını sordu:8: dp de favorı olan coğu kokuyu denedım bana sorabılırsınız:21:

filixcimm britney spears fantasy b19 dp de muhtesemmm ben bayıldımm acaip kalıcı ve guzel tatlı bı koku ama midnight olan mı onu bılmıorum:7:

iyisimi gidip bakmak herhalde orjinali süperli de o kadar para vermek istemiyorum bir parfüme

diloschum karşılaşmıyorduk görünce sevimdim eski bir dost görürsün ya öyle hisettim :29:

:30:arkadaşlar merhaba.. :) bende d&pden burberry classic aldım .beğenenler söyleyebilir mi dp yada bargello diye markalar da var,nerden almamı önerirsiniz.?(d&pdeki biraz ağır geldi)
birde lift,gloria,lacoste classic, bu kokuları tarif edermisiniz rica etsem,esmerim tenime uyarmı veya bana önerceğiniz birşey varmı?(hafif çiçeksi,meyveli,tatlı olabilir ama genelde çiçek kokularını sevmem)

Ben geçenlerde kış kokusu bulmak için uğraşmıştım ,noa almıştım yarısına geldim yok yapamadım bugün gittim absoluty irresstible aldım yine :16: bu koku beni müthiş etkiliyor çevremdeki iş yerimdeki herkes soruyor gerçeğinden farklı kokuyormuş öyle diyorlar bide onlar sıktığında bendeki gibi de olmuyor kısaca tensel uyum sağladık parfümle :16:

Ben geçenlerde kış kokusu bulmak için uğraşmıştım ,noa almıştım yarısına geldim yok yapamadım bugün gittim absoluty irresstible aldım yine :16: bu koku beni müthiş etkiliyor çevremdeki iş yerimdeki herkes soruyor gerçeğinden farklı kokuyormuş öyle diyorlar bide onlar sıktığında bendeki gibi de olmuyor kısaca tensel uyum sağladık parfümle :16:

nosu kaç canım söylersen sevinirim =):55:

iyisimi gidip bakmak herhalde orjinali süperli de o kadar para vermek istemiyorum bir parfüme

diloschum karşılaşmıyorduk görünce sevimdim eski bir dost görürsün ya öyle hisettim :29:

filixcim bende öyle yaaa:38: özlemişim:12::16: yazdıgını görünce hemen yazıyım dedm:16: biraz yogunum 2 bölüm okuyorum ben üniversite ögrencisiyim koşturmaktan zaman bulamıyodum arada kacamak yapıp gelıorum ama:12:

Son düzenleme:
filixcim bende öyle yaaa:38: özlemişim:12::16: yazdıgını görünce hemen yazıyım dedm:16: biraz yogunum 2 bölüm okuyorum ben üniversite ögrencisiyim koşturmaktan zaman bulamıyodum arada kacamak yapıp gelıorum ama:12:

canım kolay gelsin :6:
kaç kaç gel arada özletme kendini:7: ne olacaksa bizim bu parfüm sevdamız bilmiyorum ki... :52: :9:

arkadaşlar dp'de bvlgari jasmin noir var mı bilginiz var mı acaba varsa kodunu bilen yazabilirmi?
çok övülüyo almak istedim sizce nasıl bir parfüm acil bilgiya ihtiyacım var kızlar :18:

arkadaşlar dp'de bvlgari jasmin noir var mı bilginiz var mı acaba varsa kodunu bilen yazabilirmi?
çok övülüyo almak istedim sizce nasıl bir parfüm acil bilgiya ihtiyacım var kızlar :18:

Canım 9. sayfada parfümlerin kodları var istediğin parfüme oradan bakabilrsin. Jasmin noir'i göremedim ben ama yeni gelen bikaç kokunun kodu yok sanırım burada. Sen gene de d&p'ye gidip bir sor :34:

Kızlar kışa uygun parfüm arıyorum. Bana d&p'den önerebileceğiniz kokular nelerdir? Şöyle kalıcı olsun hemen uçup gitmesin :12:

aynen bende.. yardımı dokunacak var mı??
beyaZ tenliyim ben.kış kokusu.kalıcı olan tavsiye edebileceğiniz var mı arkadaşlar? hafif olmasın fazla yalnız.. :10:

Ben de beyaz tenliyim ve ben de hafif olmayan, etkili bi parfüm arıyorumm. Yardım edin bizee arkadaşlaarr :66:

Back