• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

D&P açık parfüm kullananlar

Bugün maaşımı alırsam hemen dp ye gıdıcem zaten çok yakın :) Not almıstım memnun kalınan kokuları bakalım ben hangılerını alıcam:) Gerçi ilk üç kokudan sonra burun koku alamıyor:)
evet canım burun koku almıyor bir süre sonra ama arada kahve kokla, orda var :))
ayy aşık oldum escadaya ,ya benim gibi bir koku alıp bu kadar mutlu olan var mıdır acaba :)) opuyorumnanaktanbayanssulusmileopuyorumnanaktan

evet canım burun koku almıyor bir süre sonra ama arada kahve kokla, orda var :))
ayy aşık oldum escadaya ,ya benim gibi bir koku alıp bu kadar mutlu olan var mıdır acaba :)) opuyorumnanaktanbayanssulusmileopuyorumnanaktan

olmazmıı canmm beennn:) escadayı aldıgmda benimde ayaklarım yere basmıodu ne alakaysa,kalıcı ya koku :)

Ben varım ben sositososito
Resmen aşık oldum durmadan kendimi kokluyorum ya hihoyyyt
Tourmaline biz iyi değiliz :))))))))

escade collectıon mu?
ta kendisi canım..
olmazmıı canmm beennn:) escadayı aldıgmda benimde ayaklarım yere basmıodu ne alakaysa,kalıcı ya koku :)
:kedi:bayanssulusmileopuyorumnanaktan

Ben varım ben sositososito
Resmen aşık oldum durmadan kendimi kokluyorum ya hihoyyyt
Tourmaline biz iyi değiliz :))))))))

bayanssulusmileopuyorumnanaktan:kedi:

kızlar sexy grafityi de kullanmıştım escadanın o da fena değildi ama bu collection bambaşka ya..bu kadar güzel başka bir koku daha var mı escadada ? diğer kokuları nasıl sizce collectionla karşılaştırırsanız?

noa aldımm dünn :) :) çok beğendim arkadşlar acayp kalıcı tavsiye edilir hafif çiçek ve pudra kokusu

ta kendisi canım..

:kedi:bayanssulusmileopuyorumnanaktan

bayanssulusmileopuyorumnanaktan:kedi:

kızlar sexy grafityi de kullanmıştım escadanın o da fena değildi ama bu collection bambaşka ya..bu kadar güzel başka bir koku daha var mı escadada ? diğer kokuları nasıl sizce collectionla karşılaştırırsanız?

koku mevzusu kişiye göre değişir ama kendi adıma ben escada da en çok collection ı beğeniyorum.ama diğer kokuları da güzel. sexy graffit, incledible me, magnetism bunlarda güzel.magnetism collection a benziyor

koku mevzusu kişiye göre değişir ama kendi adıma ben escada da en çok collection ı beğeniyorum.ama diğer kokuları da güzel. sexy graffit, incledible me, magnetism bunlarda güzel.magnetism collection a benziyor

o zaman demek ki magnetizmi de beğenirim ben..lancome hipnozu da daha önce denemiştim, acaba o da bu kadar güzel bir koku mudur kullanınca boshayallersmile?

ben almıştım ama değiştirmek zorunda kaldım bu parfümün orijinali de açığı da beni kaşındırıyor. halbuki kokusunu çok severim, sıcak biraz ağır ama adı gibi koyu kırmızı bir parfümdür denemenizi tavsiye ederim.

tşk ederim cnm , bende denedim dp den ama pek beğenmedim .
onun yerine paco rabanne black xs aldım ...

Açık parfümleri ben pek onaylamıyorum. Bir kere bana parfüm dayanmıyor o kadar para veremem diyenler için söyleyeceğim ilk şey bir kere en fazla iki kere sıkmanızla bütün gün üzerinizde kalabilen ve dolayısıyla hemen bitmeyen uzun uzun kullanabileceğiniz, gerçek baymayan burna ağır gelmeyen kaliteli güzel koku mu, yoksa holdur holdur sıkılan ve rüzgarda anında uçup kaybolan dolayısıyla çok çok sıkmak zorunda kaldığınız hemen biten sahte taklit koku mu???

Öğrenciyim henüz çalışmıyorum ama pahalı da olsa bir kere aldığım parfüm bana uzun süre dayanıyor, hem de otobüslerde milletin baygınlık geçirmesine sebep olmuyorum, hem de kendimin.

Ayrıca açık parfümlerin zararlı olduğunu duydum , cilde , ama yine de ben bilmez, siz bilirsiniz yerimseniben

kızlar sizce avon parfümleri olan little black dress mi bond gırl 007 mi hangisi daha hoş tecrübelerinizi benimle paylaşırsanız sevinirim...:)

bence dp den almayın eğer orjinal almaya acıyosanız ki ben orjinal alıp sonra bukadar parayı neden verdim of puff diyen tiplerdenim ama genede alırım :))lıfe Q diye bi marka var inanın o alkol kokusu yok dp dekilerde ilk sıkınca kokunun oturması için zaman geçmesi lazım ama lıfe da bu yok ben ordan tommy grl sexy grafitti aldım ev için almıştım ama herkes çok beğenince şimdi kullanmaya başladım fiyatıda 50 lik 12 lira 100 19 lira bakırköy huzur mağazasından almıştım eğer yolunuz düşerse bi deneyin derim...

Back