- Konu Sahibi ades_ballibadem
-
- #1.821
arkadaşlar açık parfümler alerji yapabiliyor bende d&p den kullandıgımda boynumda deli gibi kaşıntı sonrada kızarıklık yapıyordu cunku dp yağlı baya o yuzden zaten bıraktım sımdı kullandıgım marka parfumu boynuma sıkınca yağını hıssetmedım kaşınmadımda oh beearkadaşlar açık parfümü boynuma sıkınca yakıyor sonrada kaşınıyor.Sizce zararı var mıdır?
Eskıden hep d&p'den alıyordum ama alkol oranı fazla ve yağlı geldiği için artık David Wolker,den aldım 18 tl 1 alana 1 şişede bedava ben eskı parfumum chanel chance aldım hediyesinide envy me aldım. Davıd wolker daha kalıcı ve orjınale daha yakın diye düşünüyorum izmir kıbrıs şehıtlerınde var diğer şehırlerde de vardır sanırım.
Ben ilk açık parfümü d6p den aldım. Ürünleri kalıcı ama tende ve kıyafetlerde kalıcı lekeler bırakıyor. D&P aldığım parfüm şişesinin arkasında içeriği bölümünde benzophenone -3. diye bir kimyasal kullanıyor. Bu ben internette araştırdım. İnsan sağlığı için çok çok tehlikeli bir kimyasal.
Şimdi ise nobren markasını kullanıyorum.Ben çok uzun zamanlar orjınal parfüm kullandım. Samimi söylüyorum hiç bir farkı yok. Nobreni tavsiye derim...
CD Jadore nasıl bi koku? önerir misiniz DP'den?
AÇIK PARFÜM İKİ FİRMADAN ALINIR NOBREN ve D&P dir. GERİSİ KOLONYA GİBİ BOL BOL ALKOL KOKULU......
SAME markasida cok kaliteli.
ben yillardir SAME kullaniyorum, dpden hic bi farki yok.
arkadaşlar, bende normalde orijinal almaya çalışıyorum ancak d&p den angel innocent ı çok beğenerek almıştım yanında da G-10 rythm kodlu bir parfüm hediye etmişlerdi, kokusunu çok beğendim kıza sorduğumda Gucci rythme dedi, sonra araştırmaya başladım ama internetten kesinlikle gucci nin rythm diye bir parfümü olduğu çıkmıyor, böyle bir parfüm sanırım yok :/
lütfen orijinal kokusu nedir bu kodun bilen varsa yardımcı olabilir mi? almayı düşünüyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?