D&P açık parfüm kullananlar

Eskıden hep d&p'den alıyordum ama alkol oranı fazla ve yağlı geldiği için artık David Wolker,den aldım 18 tl 1 alana 1 şişede bedava ben eskı parfumum chanel chance aldım hediyesinide envy me aldım. Davıd wolker daha kalıcı ve orjınale daha yakın diye düşünüyorum izmir kıbrıs şehıtlerınde var diğer şehırlerde de vardır sanırım.

arkadaşlar açık parfümü boynuma sıkınca yakıyor sonrada kaşınıyor.Sizce zararı var mıdır?
arkadaşlar açık parfümler alerji yapabiliyor bende d&p den kullandıgımda boynumda deli gibi kaşıntı sonrada kızarıklık yapıyordu cunku dp yağlı baya o yuzden zaten bıraktım sımdı kullandıgım marka parfumu boynuma sıkınca yağını hıssetmedım kaşınmadımda oh bee

ben de aldım 2 hafta önce 50 cc'lik aldım 2sini de
birini burberrys weekend
birini avon perceive aldım
ama bana hiç iyi gelmedi,çok ağır geldi ne bilim
daha öönceleri perceive kullandım iyiydi ama david walker'dan aldığım aynısı değil gibi
herkesin zevki farklıdır ama benim hoşuma gitmedi

arkadaşlar tabi ki orjinal parfüm gibi değil.aynı kaliteyi elde etmek imkansız. ama bi parfüme o kadar para vermek... bence yazık.
tene sıkma olayına gelince zaten hiç bi parfümü teninize sıkmayın sonuçta hepsi kimyasal.kıyafetinize leke yapıyo diyorsanız içine sıkın.bende yıllardır burberry weekend alıyordum sıkıldım şimdi jadore alıyorum ikiside çok hoş.

arkadaşlar, bende normalde orijinal almaya çalışıyorum ancak d&p den angel innocent ı çok beğenerek almıştım yanında da G-10 rythm kodlu bir parfüm hediye etmişlerdi, kokusunu çok beğendim kıza sorduğumda Gucci rythme dedi, sonra araştırmaya başladım ama internetten kesinlikle gucci nin rythm diye bir parfümü olduğu çıkmıyor, böyle bir parfüm sanırım yok :/
lütfen orijinal kokusu nedir bu kodun bilen varsa yardımcı olabilir mi? almayı düşünüyorum

ben geçen gün d&p'den R10 kodlu parfüm aldım
geçen günkü david walker'dan aldığım parfümü zor bitirdim zaten
ama bu aldığım parfüm iyi çıktı ne bilim.Raulp Lauren galiba parfümün adı

Ben ilk açık parfümü d6p den aldım. Ürünleri kalıcı ama tende ve kıyafetlerde kalıcı lekeler bırakıyor. D&P aldığım parfüm şişesinin arkasında içeriği bölümünde benzophenone -3. diye bir kimyasal kullanıyor. Bu ben internette araştırdım. İnsan sağlığı için çok çok tehlikeli bir kimyasal.
Şimdi ise nobren markasını kullanıyorum.Ben çok uzun zamanlar orjınal parfüm kullandım. Samimi söylüyorum hiç bir farkı yok. Nobreni tavsiye derim...

msjın çok ilgimi çekti arkadaşım..yani direk arkasında yazılı ve buda zararlı bişey öylemi acaba tüm markalarda varmı bu??
birde nobren nerelerde var deneyeyim bende hiç görmemiş ve duymamıştım daha önce
dp azda olsa kullanıyordum ama çoğunlukla bargello kullanırım

ben de d&p den 2 kez parfüm aldım, orjinaller oldukça pahalı olduğu için.. ancak kokuları boğazımda kaşıntı ve yanma yaptıkları için kullanamadım arkadaşıma verdim. orjinalde çok masraflı offf Çok üzgünüm çoook

G-10 bihterin kokusu değil miydi ?yanlış da hatırlıyor olabilirim..givency diye hatırlıyorum ama belki de karıştırıyorumdur..

bugun yine gidip kışlık parfümümmm escada collection ımı aldmmmmmmkaydirigubbakcemile3 armani ginom yaza kadar beklycek artk:hulya:
armani code denedim ama hiç begenmedim yaa nası begenıolar bu kokuyukaydirigubbakcemile3orjınalı guzeldr ama dp yapamams bnce ya

Geçen gün denediğim parfümlerden Chanel Allure, Dior Midnight Poison ve Dior Addict i beğendim. Bu kokuları DP de deneyen var mı? Orjinallerine benziyor mu?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…