- Konu Sahibi ades_ballibadem
- #1.781
kızlar sizce avon parfümleri olan little black dress mi bond gırl 007 mi hangisi daha hoş tecrübelerinizi benimle paylaşırsanız sevinirim...:)
bond girl 007 canım.hem edp oldgndan daha kalıcı..
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kızlar sizce avon parfümleri olan little black dress mi bond gırl 007 mi hangisi daha hoş tecrübelerinizi benimle paylaşırsanız sevinirim...:)
bond girl 007 canım.hem edp oldgndan daha kalıcı..
bence dp den almayın eğer orjinal almaya acıyosanız ki ben orjinal alıp sonra bukadar parayı neden verdim of puff diyen tiplerdenim ama genede alırım :))lıfe Q diye bi marka var inanın o alkol kokusu yok dp dekilerde ilk sıkınca kokunun oturması için zaman geçmesi lazım ama lıfe da bu yok ben ordan tommy grl sexy grafitti aldım ev için almıştım ama herkes çok beğenince şimdi kullanmaya başladım fiyatıda 50 lik 12 lira 100 19 lira bakırköy huzur mağazasından almıştım eğer yolunuz düşerse bi deneyin derim...
cnm onların ikiside edp kalıcılıkları aynı ben koku açısından sormuştum...
alırlar sanırım, ben de birkeresinde eve geldiğimde kokuyu beğenmemiştim ve ertesi günü götürmüştüm , değiştirmişti kız ama beni tanıyor artık o kadar çok gidiyorum ki :))biraz önce d&P deydim allahım okadar parfüm denedim ki resmen bayılmak üzereyim
cahanel aldım gerçekten çok güzel bi parfüm tavsiye ederim.aynı zamanda escada collectıon aldım ama çoookkkk pişmanım kokusu beni öldürecek .acayip keskin bi şekilde şeker kokuyooo
sanki ilk başta öyle değildi yada okadar kokudan sonra artık burnum koku almamaya başladı
her neyse acaba yarın gidip değiştirsem geri alırlar mı?dayanamıyacam bu kokuyooooooooo
biraz önce d&P deydim allahım okadar parfüm denedim ki resmen bayılmak üzereyim
cahanel aldım gerçekten çok güzel bi parfüm tavsiye ederim.aynı zamanda escada collectıon aldım ama çoookkkk pişmanım kokusu beni öldürecek .acayip keskin bi şekilde şeker kokuyooo
sanki ilk başta öyle değildi yada okadar kokudan sonra artık burnum koku almamaya başladı
her neyse acaba yarın gidip değiştirsem geri alırlar mı?dayanamıyacam bu kokuyooooooooo
dün gittim değiştirdim d12 çok beğendim kızada söyledim allahım yarabbim salak kadın bana d21 vermiş artık dahada değiştiremem neyseki verdiği koku fena değil güzel gibi:)
değiştiriyolar cnm ben yazın armani almıştım ertesi gün değişridim noumi campbell aldım :))
Peki ne önerirsin?Ben kumral bir bayanım zemuszemus aslında absolutly irrestible kullandım nerdese 3-4 şişe bitti çok yakıştı ama biraz sıkıldım kış için daha hoş bişe olsun istiyorum.Geçen sene addict kullandım arkdaşlarım salep gibi kokuyorsun dediler onada kaydirigubbakcemile3
Ben K2 kullanıyorum.Tam açık ismi bilmiyorum ama yıllardır bunu kullanıyorum ve çok memnunum.
lolita lift bakabilirsin.