- Konu Sahibi ades_ballibadem
-
- #1.561
öğrenciyiz yav hayatta vermem bi parfüme 200 milyon sempatiksalakcinniTryamour .!.:D&pde o tür bir koku olmaz ki zaten.
Gerçeğini almak lazım kendimize özgü güzel bir parfüm bulabilmek için bence.
aslında cnmm arkadaşım elime sıkınca bihterin kokusu diye aman kalsın dedimmmm:)
herkeste olcagını düşündüm bendee ama chanel changede herkesda var:)
neyseee 5 parfüm sıktııı en begenilennn ve kalıcıı...eve gelinceeee baktımki elimdekini g9 u daha çok begendimm:)
kendime özgü yaklaşık 6-7 yıldır kulandıgım chanel changeee ama arada deişiklik yapmak lasım demi:)okdr çok zamandır kulanıyorumki artık kokusunu algılayamıyor oldum:)dün kullandım biii arkadaşlarım hep sordu şimdilik tepkiler güzel:)tabi bana soran olunca bihterin kokusu demiyorum ismini sölüyıorum:)
öğrenciyiz yav hayatta vermem bi parfüme 200 milyon sempatiksalakcinni
öyle diyince fikrim değişti aslında sempatiksalakcinni kalıcı olsa böyle her tarafa yayılsa bende alırdım sempatiksalakcinni
Bulgari omnia green jade şiddetle tavsiye
dominophoenix...masallah diorum valla sana 19 yasında olmana ragmen bu kadar koku çeşidi kullanman ve bunların teker teker alt üst ve orta notalarını bilmen beni bayaa bi sasırttı.tbrk ediorum:)
yalnız bu yazdığın notalar dp ye göre notalarmı,yoksa orjinalmı??
bende senin gibi sıcak ve agır kokular severim,yazdıkalrından hemen notlar alıcam:) yine masrafa gircem ya..ama ben artık dp almak istemiorum ya çok yağlı..athena denemek istiorum bu sıralar
kıslarrr
escada collection almıştım ya gecen, içimi baydı genizlerime yapıştı koku yaaa
kalıcı ama cok agır geldi nefes alamadım
gittim degiştirdim H2 aldım tavsiye ederim çiçek kokuları sevenlere...
dominophoenix...masallah diorum valla sana 19 yasında olmana ragmen bu kadar koku çeşidi kullanman ve bunların teker teker alt üst ve orta notalarını bilmen beni bayaa bi sasırttı.tbrk ediorum:)
yalnız bu yazdığın notalar dp ye göre notalarmı,yoksa orjinalmı??
bende senin gibi sıcak ve agır kokular severim,yazdıkalrından hemen notlar alıcam:) yine masrafa gircem ya..ama ben artık dp almak istemiorum ya çok yağlı..athena denemek istiorum bu sıralar
h2 ne sempatiksalakcinni
hugo boss falan mı sempatiksalakcinni
Sıkıldıkça gidip koku deneyince böyle oluyor kaydirigubbakcemile2 Özellikle orijinaline benzeyen kokuları tercih ediyorum, böylece biri adını sorduğu zaman uzun açıklamalara gerek kalmıyor :1closedeyes: O nedenle yazdığım notalar orijinalinde ve d&pde aynı olanlar. Çoğunda burnuma gelen notaları yazdım zaten. Hani derler ya açık parfümde alt üst nota yoktur koku başladığı gibi gider diye, d&p'nin kokuları bunu haksız çıkarıyor. Alien'ın mesela başlangıcı ve sonu çok farklıdır ve orijinaliyle tıpatıp aynı yapmışlar, kokunun değiştiği süre bile aynı.
Bu arada Boss'un Deep Red'ini gerçekten denemenizi tavsiye ederim, kaşındırmasa bütün sonbahar onu kullanırdım herhalde. Hem sıcacık, hem kırmızı meyveli, hem de herkesin bilmediği bir koku.
Odunsulardan ve tütünlü/tütsülü kokulardan hoşlanıyorsanız Roma ve Gloria denenebilir, ama olgun kokular bunlar, kokuyu yaşla sınırlamak istemesem de bunlar 30 yaştan önce olmaz diye düşünüyorum.
Biraz daha hafif olarak Emporio Armani Night da fena değildi denediğimde, ama çok farklı, herkesin adını soracağı bir koku değil. Sıcaktan çok "ılık" bir koku naniknanik Yalnız d&p'de bazı satıcılar bunun varlığından habersiz, A sırasında arıyorlar ve bulamıyorlar ama bu E'de.
Denemediyseniz yazlık/baharlık koku olarak Armani Code'u da tavsiye edebilirim. Taklidi mükemmel değil ama idare eder.
Umarım yardımcı olabilmişimdir :ecrin_bebek:
Chopard Wish veya Bvlgari Blv Notte kullananlar varsa yorum yapabilir misiniz? :kedi:
kızlar ben de bugün escada collection, wish, hypnoz, ysl cinema denedim..birbirine çok yakın kokular keskin bir şekilde ayırt edemedim .. en yoğunu sanırım escada collection, diğer tüm kokuları bastırdı..buram buram kokuyor çok şekerli ve kalıcı bir koku..ben wish aldım özellikle de babam wish e bayıldı ne kadar güzel diyip duruyor wishi tavsiye eden arkadaşa çok teşekkürler hakkı varmış valla ben de çok beğendim wishi...
hafif şekerli bir koku, kokuyu tam olarak tarif edemiyorum canım ama netten şöyle buldum:
Marka: Chopard
Koku Ailesi: Oriental
Üst notalar: çilek gül ağacı akasya pembe hanımeli Çin üzümü
Orta notalar: osmantus orkide müge siyah menekşe
Alt notalar: çikolata tütsü patçuli vanilya amber sandal ağacı
genelde kış kokusu diye yazmışlar ama bence çok hafif bir koku ya da bende öyle duruyor:)))..yazın da kullanılır diye düşünüyorum..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?