- 20 Şubat 2010
- 32.896
- 6.247
- 448
- Konu Sahibi ades_ballibadem
-
- #1.541
Dp'den Escada-Collection kullanan var mı? bilmiyorumkismile
A öylemi,bilmiyordum ya.Sağol bilgilendirme için.Peki şu sıralar yeni çıkan herkeste olmayan ve güzel kokan parfümler ne kızlar.Bilindik olmıyıcak ama?Çok bildik herkesin kullandığı bir koku.
Artık hiçbir özelliği kalmadı bence.
Bu parfümler kıyafette iz bırakıyor mu arkadaşlar ?açık parfüm bir kere almıştım farklı bir marka o da iz yaptı kıyafetimde o yüzden orjinal almaya gayret ediyordum.Eğer iz yapmıyorsa denemek isterim.
rengi baya koyu sarı olanlar yani kokusu ağır olanlar bırakıyor ama yıkanınca çıkıyor mu bilmiyorum..diğerleri leke yapmıyor..
Dp'den Escada-Collection kullanan var mı? bilmiyorumkismile
kızlar dün britney spears ve tommy girl kokladım. ikisi de güzel ama genç kızlara daha çok hitap ediyor gibi geldi bana. sanırım yaz için en güzel parfüm dolce gabbana liht blue ve verry irresisteble ( namı diyar bihterin kokusu :) ) sexy grrafit de güzel olur yazın. şu sıra benimde parfüm doldurmam lazım. sanırım liht blue doldurucam kış gelene kadar. daha sonra escada collection a devam....
arkadaşlar bim de satılan minik parfümler varya onların yeşil olanı çok hoşuma gidiyor ama gerçekte hangi parfüm olduğunu bulamıyorum. bilen var mı aranızda ?
burdaki parfümler orjinalmi yoksa sahtemi..çünkü orjinalleri bu fiayata almak imkansız.
ya bana şöyle dpden şekerli kokan bikaç parfüm önerir misniz kızlar,şöyle fantasy gibi bişeyler olsun yanii.. yada escadanın en güzel kokusu hangisidirki magnetism ve collection biliyorum diğerlerinden en iyi hangisi acaba gitmişken 10 tane falan alıcam sanırım çünkü ucuz .. neyse çok konuştum galiba lütfen önerir misiniz? :Saruboceq:
ya bana şöyle dpden şekerli kokan bikaç parfüm önerir misniz kızlar,şöyle fantasy gibi bişeyler olsun yanii.. yada escadanın en güzel kokusu hangisidirki magnetism ve collection biliyorum diğerlerinden en iyi hangisi acaba gitmişken 10 tane falan alıcam sanırım çünkü ucuz .. neyse çok konuştum galiba lütfen önerir misiniz? :Saruboceq:
kıslar ben yıllardır chanel change kulanıyordummm..dünnn arkadaşımın çalıştıgııı d&p parfümlerine baktımm...koluma falan heryere en ünlü favorileri sıktııı..git eveeee hangisini begenirsennnn gel dedii..neyseee evdeeeeee geldimmmm en çok hoşuma giden G9 oldu( bihterin kokusumuş)...tam istedigim gibi temiz ferah agır olmayan bi koku..chanel changenin ayrı bi yeri varrr o benle bi bütün ama bu sıra bi deişiklik istedimmm..ciddi şekildeee hafif kalıcı bi parfüm istiyorsannı G9 cidden güzell..ben elime sıkmmıştımmmm kaç kes yıkadım hala kaldı:)
g9 güzel güzel ama bihterin kokusuydu bilmemneydi artık herkeste o parfüm olcak mafoldumben
alamıyoruz ki şöyle kendimize özgü bi yerde o koku olunca hah bu onun kokusu denilcek :2:
g9 güzel güzel ama bihterin kokusuydu bilmemneydi artık herkeste o parfüm olcak mafoldumben
alamıyoruz ki şöyle kendimize özgü bi yerde o koku olunca hah bu onun kokusu denilcek :2:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?