- Konu Sahibi ades_ballibadem
- #1.581
rica etsem kodların olduğu sayfayı hatırlıyorsanız yazabilir misiniz lütfen
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
tourmaline ve bkt55, angel'a benziyor mu acaba wish? ben böyle çok karakterli kokuları pek severim :kedi:
d&p'ye gidince angel, wish, blv notte ve black xs denemek istiyorum bilenler yorum yaparsa çok sevinirim kaydirigubbakcemile2
dominophoenix..canım sen 212 sexy kullandınmı dp den?
Duyduğum kadarıyla 212 sexy bol çiçekli ve şekerli bir kokuymuş, ben de pek çiçekli sevmediğim için hiç denemedim :ecrin_bebek: ama halam klasik 212'yi almış d&p'den, ona çok yakışmıştı ve aynı orijinali gibiydi.
Wish'le ilgili yorumlar için çok teşekkür ederim bu arada, pazartesi falan denemeyi planlıyorum bayanssulusmile
bende 212 ile 212 sexy arasında kaldım.aslında bende çiçekli koku sevmiorum çok fazla.heer ikisinede bakıcam artık paztesi.tşk bayanssulusmile
bende 212 ile 212 sexy arasında kaldım.aslında bende çiçekli koku sevmiorum çok fazla.heer ikisinede bakıcam artık paztesi.tşk bayanssulusmile
tourmaline ve bkt55, angel'a benziyor mu acaba wish? ben böyle çok karakterli kokuları pek severim :kedi:
d&p'ye gidince angel, wish, blv notte ve black xs denemek istiyorum bilenler yorum yaparsa çok sevinirim kaydirigubbakcemile2
ben wish ve angel ı deneme bile derim fazla ağır ve itici geldi bana hatta wish almıştım eve gelince bir fıs sıktım iğrençti kırmızı kolonya gibi kokuyordu ertesi gün değiştirdim noa aldım .angel da ağır 50 yaş üstü kadın kokusu gibi geldi.birde çok bilindik basit koku.tabi zevkler farklı.şu an lift ve noa kullanıyorum lift daha güzel
şöyle söyliyim ; uzun zamandır kullanmıyorum wishi ,özlememişim :))) tekrar alasım yok ondan..mesela o zaman seviyordum kokuyu ama kimse farketmiyordu ,ben çok farkedilir, herkes tarafından beğenilecek bir koku istiyorum..bazen biri geçer yanından ne kadar güzel kokuyor dersin takılırsın kokuya..öyle bir parfüm istiyorum bana ne önerebilirsin..?
wishin rengi açık renkti, ağır kokuların rengi kopkoyu sarı oluyor,onlar kalıcı oluyor...acaba biz buketle farkli wishlerden mi bahsediyoruz, angele benziyorsa ağır olması gerek çünkü..başka wish var mı merak ettim şimdi?benim bahsettiğim chopard wish..
canım kolonya gibi dediğin ,nedense bazen dp de parfümler alkol kokuyor..bir de alıp evde uzun süre parfümü bekletince alkol kokuyor..senin aldığın uzun süre beklemiş olabilir canım sen almadan önce..
tek bir fıs sıkmıştım aradan 2 3 saat geçti koku üzerimden gitmedi eşim bile rahatsız oldu kokudan duş almak zorunda kaldım. .alkol alkol kokmuyordu kötü bir kokuydu ya.bayatlamış olabilir akşam satın aldım sabah götürüp değiştirdim.bayatta olsa kendine özgü bir kokusu vardı ben beğenmedim.