D&P açık parfüm kullananlar

wish..yanık seker kokusu canım.kış kokusudur,kalıcı bi koku.kış rüzgarlarında buram buram burnuna gelen bi koku.geçtiginde yerde kokun kalır:)

tourmaline ve bkt55, angel'a benziyor mu acaba wish? ben böyle çok karakterli kokuları pek severim :kedi:

d&p'ye gidince angel, wish, blv notte ve black xs denemek istiyorum bilenler yorum yaparsa çok sevinirim kaydirigubbakcemile2

Ben wish kullandım d&pden ama niyeyse bende koku hemen uçuyor. senağlama
Kıyafetlerime sıkıyorum bol keseden ama hiç farkedilmiyor sanırım.
Ya da farkediliyor da bana söylenmiyor.
Sevdiğim bir kokudur benim de.

tourmaline ve bkt55, angel'a benziyor mu acaba wish? ben böyle çok karakterli kokuları pek severim :kedi:

d&p'ye gidince angel, wish, blv notte ve black xs denemek istiyorum bilenler yorum yaparsa çok sevinirim kaydirigubbakcemile2

benziyor canım.onun gibi karakteristk bi koku.ama bence angel daha bi başka güzel.kışın tek geçerim angeli.

dominophoenix..canım sen 212 sexy kullandınmı dp den?

Duyduğum kadarıyla 212 sexy bol çiçekli ve şekerli bir kokuymuş, ben de pek çiçekli sevmediğim için hiç denemedim :ecrin_bebek: ama halam klasik 212'yi almış d&p'den, ona çok yakışmıştı ve aynı orijinali gibiydi.

Wish'le ilgili yorumlar için çok teşekkür ederim bu arada, pazartesi falan denemeyi planlıyorum bayanssulusmile

bende 212 ile 212 sexy arasında kaldım.aslında bende çiçekli koku sevmiorum çok fazla.heer ikisinede bakıcam artık paztesi.tşk bayanssulusmile

bende 212 ile 212 sexy arasında kaldım.aslında bende çiçekli koku sevmiorum çok fazla.heer ikisinede bakıcam artık paztesi.tşk bayanssulusmile

212 yazlık biraz daha ama 212 sexy kış için ideal bi dene öyle çok çiçek kokmuyor çok olumlu yorumlar almıştım ben o parfümden opuyorumnanaktan

canım walla ben onu angela benzetememiştim..bende de kalıcı değildi hiç..sıkıyordum ama etrafımda kimse farketmiyordu kokuyu..bir babam beğendi onu..tenden tene değişiyor muhabbeti var ya belki de o yüzdendir..wish benim için çok aman aman bir koku değildi..
donna karanın red deliciosunu çok merak ediyorum ben de..

teşekkürler tourmaline artık deneyip nasıl bir şey olduğunu görmek istiyorum bu wish'in kaydirigubbakcemile2

bkt55, dp'de angel'ın nasıl olduğunu biliyor musunuz acaba, benzetebilmişler mi?

ben wish ve angel ı deneme bile derim fazla ağır ve itici geldi bana hatta wish almıştım eve gelince bir fıs sıktım iğrençti kırmızı kolonya gibi kokuyordu ertesi gün değiştirdim noa aldım .angel da ağır 50 yaş üstü kadın kokusu gibi geldi.birde çok bilindik basit koku.tabi zevkler farklı.şu an lift ve noa kullanıyorum lift daha güzel

şöyle söyliyim ; uzun zamandır kullanmıyorum wishi ,özlememişim :))) tekrar alasım yok ondan..mesela o zaman seviyordum kokuyu ama kimse farketmiyordu ,ben çok farkedilir, herkes tarafından beğenilecek bir koku istiyorum..bazen biri geçer yanından ne kadar güzel kokuyor dersin takılırsın kokuya..öyle bir parfüm istiyorum bana ne önerebilirsin..?

wishin rengi açık renkti, ağır kokuların rengi kopkoyu sarı oluyor,onlar kalıcı oluyor...acaba biz buketle farkli wishlerden mi bahsediyoruz, angele benziyorsa ağır olması gerek çünkü..başka wish var mı merak ettim şimdi?benim bahsettiğim chopard wish..

canım kolonya gibi dediğin ,nedense bazen dp de parfümler alkol kokuyor..bir de alıp evde uzun süre parfümü bekletince alkol kokuyor..senin aldığın uzun süre beklemiş olabilir canım sen almadan önce..

benim bildiğim bir tane wish var bilmiyorumkismile

canım kolonya gibi dediğin ,nedense bazen dp de parfümler alkol kokuyor..bir de alıp evde uzun süre parfümü bekletince alkol kokuyor..senin aldığın uzun süre beklemiş olabilir canım sen almadan önce..

tek bir fıs sıkmıştım aradan 2 3 saat geçti koku üzerimden gitmedi eşim bile rahatsız oldu kokudan duş almak zorunda kaldım. .alkol alkol kokmuyordu kötü bir kokuydu ya.bayatlamış olabilir akşam satın aldım sabah götürüp değiştirdim.bayatta olsa kendine özgü bir kokusu vardı ben beğenmedim.

canım noa kullandım ben de severim bu kokuyu..
lift nasıl bir koku ? kurabiye kokusu denilen koku mu?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…