- Konu Sahibi ades_ballibadem
- #1.521
D&P den burberrys britt çok guzelopuyorumnanaktan kokusuna byılıyorummM
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
çok güzel bi koku böyle kokladıkça koklayasın geliyo içine çekiyosun çok nefis
ben normalde fresh koku sevmem ama buna bayıldım dp de yada başka dolumcularda var biliyorum ama güzelmi değilmi bilmiyorum..onlarda denemedim hiç..tüm gün üstünden çıkmayıp senin ordan geçtiğini belli edicek şekildede kalıcı..hele yaza süpper bence..
tamda burda soracaktım ki dp den light blue kullanan varmı diye baktım zaten sorulmuşta cevaplanmış bile :)) o kadar güzel anlatmışsınki insanın hemen alası geliyo valla , ben zaten ağır kokuları kullanamıyorum ne kışın nede yazın başım ağrıyo , bide bunu denicem tşklerrr opuyorumnanaktan
ayy çok mutluyum
az önce gezerken dp ye girdim ve nina ricci aldıııııııım
çooooook güzeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeel delikafadulden
tam istediğim gibi hafif ve kalıcı
ama bitince tommy girl alıcam orası ayrı sempatiksalakcinni
çiçek kokularından yanayım sempatiksalakcinni
rica ederim cnmm bakalım sen beğenecekmisin
güzel hafif ve kalıcı bi kokuydu bi arkadaşım kullanıyodu bayanssulusmiledp light blue aldım ve çokkk beğendimmm çok tşklerrrr cnm a.s.
birde bişi sorcam kızlar dpde chanel chance nasıl acaba ? kullanan varmıı :uhm:
güzel hafif ve kalıcı bi kokuydu bi arkadaşım kullanıyodu bayanssulusmile
ben de dp den buberry clasic kullanıyorum senelerdir ve çok memnunum. çok kalıcı günde 1 kere sıksanız bile gün boyu kokusunu alabiliyorsunuz.
kızlar, orjinal şişesinde ve üstünüzde iz bırakmayan orjinaline çok yakın bir parfüm istiyorsanız benim aldığım yerden alabilirsiniz. geçenlerde bulduğum bir internet sitesi var. arkadaşlarıma da aldım burdan. üstelik 1 ay içinde 2 parfüm alana hediye de veriyorlar. bence alacaksanız buradan alın derim. kapıda ödeme olayı da var hem :lepi: adresi makyaj-malzemesi.com
canm bildiğim kadarıyla burrbry clasicin keskin bi kokusu var dimi? yaz için agır olmuyormu..benimde aklımda bu koku çnkü ama kışı bekliyodumm..erkeğide çok gzl ayrıca..
Dp'den Escada-Collection kullanan var mı? bilmiyorumkismile
Teşekkür ederim cevap için,peki afrodizyak gibi mi? aklinialirimsmilevarrr..süperr..al bence .çoktaa kalıcıı