• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

D&P açık parfüm kullananlar

selammm..

d&p için "versace crystal noir" kokusunu deneyen var mı? orjinali çok güzel ancak çok pahalı..fiyat konusunda D&P tabiki, ancak kalıcılık konusunda D&P hakkında bu parfüm için bilgisi olan var mı?

gloria kışlık canım... içeriği vanilya ve badem likörü.. böle çok güzel kokuo bazıları sekerli diolar ama ben alamadım seker kokusu yogun degil yani.. ben sıkınca arkadaslarım pasta gbi kokuon diolar üstelik çok çok kalıcı şiddetle tavsiye ediıyorum...adını sormayan kalmadı....

arkadaşlar benimde bir tavsiyem olacak bilemiyorum bulabilirmisin ama çok kalıcı ve mükemmel bir parfüm (dolum parfüm) bay bayan ismini sormayan beğenmeyen kalmadı tanımadığım insanlar yolda çevirip soruyor true blue amor amor ilginizi çekerse

Gloria baharat kokusuuu gibiii amaaa çokkkk güsellll..Dediğim gibi her tene yakışmaz baharat kokusuu..Bende süper koktuu..Bide light blue var kızlarr genellikle rus hatun kokusu diye geçioo..BU kokuyu alan erkekler buradan az önce russ hatun geçmiş olmalı die mest oluomuşş kaydirigubbakcemile3

notalari : hibiscus cicegi, gul, vanilya, aci badem kokusu, amber*
pudrali bir kokudur tipki samsara gibi. ayni samsarada oldugu gibi gul ve vanilya notalari vardir, bu da ikisini benzer kilmaktadir, samsaranin daha hafifi ve kesinlikle bogma etkisi yapmayani diyebiliriz. kalicidir, buna ragmen baharatli degildir. cicek kokusu da degildir. oryantal koku sinifi varya ona sokalim biz bunu. teninize yakisirsa ,ki kokuya asik oldunuz demektir, kullanmayi birakmaniz icin tek bir sebebiniz olabilir: o da uretimden durdurulmasi. aksi halde hic kimse sizin bu parfumu kullanmaniza engel olamazdi. sisede azicik var kullanmaya kiyamiyorum, bitince benzeri bi koku ayarliicaz artik. olmadi notalari birlestirir kendimiz uretiriz, adini baska koyariz. en cok sevdigim 4. kadin parfum kokusudur.
#3914280 (littleblackdress, 04.09.2008 11:44)
alıntı yaptım arkadaslar....

Gloria baharat kokusuuu gibiii amaaa çokkkk güsellll..Dediğim gibi her tene yakışmaz baharat kokusuu..Bende süper koktuu..Bide light blue var kızlarr genellikle rus hatun kokusu diye geçioo..BU kokuyu alan erkekler buradan az önce russ hatun geçmiş olmalı die mest oluomuşş kaydirigubbakcemile3

ben de çoook kullandım light blue'yu ama hiç duymamıştım rus hatun kokusu olduğunu kaydirigubbakcemile3 ilginçmişş CADIARZU

notalari : hibiscus cicegi, gul, vanilya, aci badem kokusu, amber*
pudrali bir kokudur tipki samsara gibi. ayni samsarada oldugu gibi gul ve vanilya notalari vardir, bu da ikisini benzer kilmaktadir, samsaranin daha hafifi ve kesinlikle bogma etkisi yapmayani diyebiliriz. kalicidir, buna ragmen baharatli degildir. cicek kokusu da degildir. oryantal koku sinifi varya ona sokalim biz bunu. teninize yakisirsa ,ki kokuya asik oldunuz demektir, kullanmayi birakmaniz icin tek bir sebebiniz olabilir: o da uretimden durdurulmasi. aksi halde hic kimse sizin bu parfumu kullanmaniza engel olamazdi. sisede azicik var kullanmaya kiyamiyorum, bitince benzeri bi koku ayarliicaz artik. olmadi notalari birlestirir kendimiz uretiriz, adini baska koyariz. en cok sevdigim 4. kadin parfum kokusudur.
#3914280 (littleblackdress, 04.09.2008 11:44)
alıntı yaptım arkadaslar....

Canımcım ilk 3 koku nee en sewdiğinnn bayanssulusmileopuyorumnanaktan

1,hypnotic poison.. hayatta vazgeçememm.. bnmle btnleşti.. kışlık
2,gloria... vanilya oldugu içim vazgeçemem.. çok yakışıor... kışlık
3,lacoste classic... allahım yarabbim bi parfüm bu kadar mı güüzel kokabilir buda yaz parfümüm canım.. ayrıca noadan da vazgeçemem oda çok güzel.........

1,hypnotic poison.. hayatta vazgeçememm.. bnmle btnleşti.. kışlık
2,gloria... vanilya oldugu içim vazgeçemem.. çok yakışıor... kışlık
3,lacoste classic... allahım yarabbim bi parfüm bu kadar mı güüzel kokabilir buda yaz parfümüm canım.. ayrıca noadan da vazgeçemem oda çok güzel.........

Canım hipnoz un doldurmasını aldımm belli bi zaman sonra baş ağrısı yaptı kullanamadım..Ama kokusu harika bende orjinalini aldımm ewde özel günler içinn saklıorum bayanssulusmilebayanssulusmile Gloria' nın doldurması güsel ama orjinalini koklamak nasip olmadı henüz dolması böleyseee hayal edemiorumm orjinalinii opuyorumnanaktan Sen bide light blue'ya bak canımm kokusuna fresh beğenirsinn yazlık bi koku o daa olumunekankayizsmile

Back