• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

D&P açık parfüm kullananlar

Ya kızlar DP'den hipnoz kullandım..ılk sıktığımda süperdi ama sonradan acaip baydı we başımı ağrıttı..ığrençtii Hiç beğenmedim..Sonra Sexy aldım oda çok hafiftii ..Tamam güzel ama sıktıktan 10 dk sonra eser yok kokudan..Sinir oldumm...mafoldumben..Bana yardım edinn lütfenn..Sıkınca şekerimsi yada kurabiyemsi kokann..Fark edilebilirrr..Hattaa merak uyandıran bi parfümm arıyorummmmm yaaaaaaaaaaa.......

bende dikkat çekecek bir parfüm arıyorum.. yukardada hoşladığım parfümleri söyledim.. şöyle kalıcı olanından bişeyler önerebilirseniz bugün gidip bakıcammm :)

Ya kızlar DP'den hipnoz kullandım..İlk sıktığımda süperdi ama sonradan acaip baydı we başımı ağrıttı..İğrençtii Hiç beğenmedim..Sonra Sexy aldım oda çok hafiftii ..Tamam güzel ama sıktıktan 10 dk sonra eser yok kokudan..Sinir oldumm...mafoldumben..Bana yardım edinn lütfenn..Sıkınca şekerimsi yada kurabiyemsi kokann..Fark edilebilirrr..Hattaa merak uyandıran bi parfümm arıyorummmmm yaaaaaaaaaaa.......

kurabiya deyince aklıma lift geldi
kalıcı şekerli bi kokuda armani gio armani she var the one escada magnetizm
bunlara bi bak derim

kurabiya deyince aklıma lift geldi
kalıcı şekerli bi kokuda armani gio armani she var the one escada magnetizm
bunlara bi bak derim

Armani she yi çok öwmüşler merak ettim ...Wallaa bölee sıkıncaa wayy be kokuya bakk :kedi:dedirten cinsten bişiler olmalıı ama çok şanssızımm :olmaz:
Hımm canımm bide Lolita ,Collection ,Gloria ve noa yı kullandınmıı..Merak ettim nasıllar acabaa..
Ama magnetizm ve armani she den umudum warr inşallahhhkaydirigubbakcemile4kaydirigubbakcemile4

Ya kızlar DP'den hipnoz kullandım..İlk sıktığımda süperdi ama sonradan acaip baydı we başımı ağrıttı..İğrençtii Hiç beğenmedim..Sonra Sexy aldım oda çok hafiftii ..Tamam güzel ama sıktıktan 10 dk sonra eser yok kokudan..Sinir oldumm...mafoldumben..Bana yardım edinn lütfenn..Sıkınca şekerimsi yada kurabiyemsi kokann..Fark edilebilirrr..Hattaa merak uyandıran bi parfümm arıyorummmmm yaaaaaaaaaaa.......

lolita lift.escada sexy graffiti.

Alemiz valla kızlar ya.Her türlü konu başlığı altında muhabbet edebiliyoruz:1rolleyes: Bende yıllardır dp kullanıyorum ve çok memnunum.İxorayı beğenmiyorum ve birçokta açık parfüm denedim dp kdr hiç birini beğenmedim.Avonun kokuları güzel katılıyorum ama hiç kalıcı değil.Benim favori kokularım direkt okunuşları gibi yazacağım;Naomi Kempıl,Koko Matmazel,Amor amor,Şanel şan,armani,tommy,rush2,lacoste pink..Süper kokular.Amor amor ve armani şeker gibi kokuyorlar.Şanel kadınsı,havalı.Tommy,lacoste pink ve rush2 spor,Koko ve naomide kışkırtıcı sexy kokulardır bana göre..

Alemiz valla kızlar ya.Her türlü konu başlığı altında muhabbet edebiliyoruz:1rolleyes: Bende yıllardır dp kullanıyorum ve çok memnunum.İxorayı beğenmiyorum ve birçokta açık parfüm denedim dp kdr hiç birini beğenmedim.Avonun kokuları güzel katılıyorum ama hiç kalıcı değil.Benim favori kokularım direkt okunuşları gibi yazacağım;Naomi Kempıl,Koko Matmazel,Amor amor,Şanel şan,armani,tommy,rush2,lacoste pink..Süper kokular.Amor amor ve armani şeker gibi kokuyorlar.Şanel kadınsı,havalı.Tommy,lacoste pink ve rush2 spor,Koko ve naomide kışkırtıcı sexy kokulardır bana göre..
:kedi: Şu sexy kokulardan bii bizz bulamadık yahuuu zemuszemus

peki bunların 50 ml si ne kadar kızlar..burda yok ama büyük bir yere gittimmi alacağım 2 tane falan eşimede alayım diyorum

basarılar diloşum.. boşver parfümleri derslerine bak tamam mı.. yazılıda cevap yerine parfümlerin içeriklerinimi yazıcan nese öptüm bitanem umarım istediğin notları alırsın bb

saol likarbammmmm benımmm haklısınn vallaaopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan cokk opuyorumm ozledımm sizleriiii

Lolita'yı kullanmıştım Dp'den,orjinalini koklamadım hiç ama bu taklit çok iyiydi arkadaşlar soruyordu sürekli.Kızlar Dp'den Narsico Rodriguez'i deneyen varmı?Ve bana Dp'den lavanta kokan bi parfüm önerebilir misiniz?Lavanta kokusu hastasıyımda :)

kızlar anatomy die açık parfüm kullananlar varmı? kullananlar yorumlarını yazabilirmi.. kendi markkasının sitesinde bir bilgiye ulaşamadıgım için bu başlıga yazdım...fikirlerinizi bekliorum.. iyi akşamlar..

Back