• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

D&P açık parfüm kullananlar

sen bunun orjinalini kokladın mı
bu farklı daha ağır bi koku
benim resme eklediğim var ya hani en üsteki parfüm pembe kapaklı olan işte g9 o
Givenchy Absolutely başka Givenchy Absolutely Irresistible başka
ikisi ayrı parfüm
ama bihterinki bu diyolar
bendeki orjinali olmasa ben de bilmezdim parfüm g9 la birebir aynıbilmiyorumkismile
hatta ben parfüm almaya bendeki parfümle gittim kız kokladı bunu verdi
amaan neyse işte g9 süper bi koku dün sıktım yeğenime gittim teyze efil efil geliyo süpermiş bu ya dediboshayallersmile
canım orjinallerini bilmiyorum yani kırmızı olan bihterinki o kesin ama almaya gidicem G9 'u kıza sorarım hangisi olduğunu.. ama ben parfümü denerken zaten absolutely irresistible diye istedim kızdan..yine de sorim netleşsin :)) bize de dert oldu bihterin parfümü :sm_cool::roflol:
aslında ben bihter kullanıyor diye değil de herkes bu parfümü çok meth ettiği için merak etmiştim kokusunu :) ama gerçek şu ki koku çok hoş a.szemuszemusbayanssulusmile
givenchy de benzer isimli 3 parfüm yapmış karıştırılmıcak gibi değil ki :sm_cool::roflol:

kıyafetlerime de tenime de sıkıyorum parfümü..leke bırakır belki diye de önlem olarak kıyfetlere arka yüzlerinden sıkıyorum..şu ana kadar leke olmadı..hem bu şekilde her ay farklı bir parfüm alıyorum..hem deneme şansım oluyor..farklı kokuları seviyorum..diğer türlü 1 tane alıcam kalıcak uzun süre..

bu arada tommy girl'ü de denedim beğenmedim..grafiti aldım geldim g9 kalmamış..

kızlar yaşadığınız yerde mystical varsa ben meşhur bihter parfümünü ordan aldım bire bir hiç alkol kokmuyor aynı orjinal gibi sıkar sıkmaz mis gibi bide hipnotic poison da çok başarılı ayırt edemedim orjinalinden d&pde rakı gibi kokuyordu sevenlerine duyurulur

chanel change tek gecerim:)yaklaşık 5 senedir d&p den alıyorum..ondan önce boşuna orjjinal parfümlere onca para vermişim:)

chanel change tek gecerim:)yaklaşık 5 senedir d&p den alıyorum..ondan önce boşuna orjjinal parfümlere onca para vermişim:)

chanel change bende bi aralar kullanıyordum sansirodan alıyordum gerçekten çok güzel kokardı yıkanana kadar kalırdı
orjinal parfümü taklidi olmayan veya taklitleri yanından geçemeyen parfümleri almalıyız :sinifsinif: yoksa boşa para vermiş oluyoruz :icecream: :icecream: :icecream:

filixcim yaz için armani she yada lacoste touch of sun kullanıorum ben..ama armanı ginomu bırakamayabılırımkaydirigubbakcemile3

diloşum bende geçen yaz lacoste touch of sun ve noa kullanmıştım ama bu yaz yeni kokulara yelken açmak istiyorum kaydirigubbakcemile armani gino tam bahar parfümü buram buram bayanssulusmile bayanssulusmile bayanssulusmile
yaza hafif çiçek veya pudralı bi koku arıyorum kaydirigubbakcemile2 kaydirigubbakcemile2

canımmm benımmm kampüste yurttayım.. vizeler basladı ders calısıorum ama foruma ugruorum ara araopuyorumnanaktan şans dıleyin banaaaahihoyyyt yenı parfumler deneyen varmıı arada onlarıda paylasınnn cokk optummm likarbamm:kahve:

bu arada yaz için c22 yi onerıorum kızlarrr buram buram tatlı vişne kokusu..hani şu niveanın dudak nemlendrıcılerı gbı:asigim: 1kere skıosun nası kokuoooooo..kardesım kullanıo tavsıye ederimm

Ben ilk önce 2 sene önce almistim denemek amacli, kullandiktan sonra gerçeklerine bosuna o kadar para vermisim dedim ve 2 senedir türkiye'ye geldikçe alip geliyorum artik.
Ben en çok kokusu kalici degildir diye dusundugumden hic cesaret edip almamistim ama gayette uzun kaliyor.

canımmm benımmm kampüste yurttayım.. vizeler basladı ders calısıorum ama foruma ugruorum ara araopuyorumnanaktan şans dıleyin banaaaahihoyyyt yenı parfumler deneyen varmıı arada onlarıda paylasınnn cokk optummm likarbamm:kahve:

başarılar diloşum üstesinden gelirsin inş. :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:

basarılar diloşum.. boşver parfümleri derslerine bak tamam mı.. yazılıda cevap yerine parfümlerin içeriklerinimi yazıcan nese öptüm bitanem umarım istediğin notları alırsın bb

kızlar D&P'ye Bihter'in parfümü gelmiş demiştim ve ondan almıştım hafif geldiği için onu başka birine verdim ama yengem orjinalini denemiş D&P deki gerçek değil kızlar başka bi koku satıyorlar Givenchy nin o parfümü daha ağırmış ve gece kokusuymuş ama benim aldığım hafif çiçek kokusuydu o yüzden hiç boşuna almayın Bihter'in kokusu diye :)) zaten en son Escada magnetism aldım güzel ama henüz kimse parfümün adı ne diye sormadı herkesin söylediği gibi o yüzden daha almayı düşünmüyorum

merhabaaa...
ben avon surrender, cacharel noa, escada magnetizm beğeniyorum ve orjinallerini kullanıyorum. bakıyorumda dp yi herkes beğeniyor. bende denemek istiyorum. beğendiğim kokulara göre önerebileceğiniz birşey var mı? şööyle kalıcı olanından :)

chararel noa birebir benziyor orjinaliyle ama kalıcı değil
armani she miracle chanel chance başarılı taklitlerinden

Back