• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

D&P açık parfüm kullananlar

canım collection nasıl bir koku sana şöyle tarif edeyim chopard wish e inanılmaz çok benziyor yumuşak bir karamel kokusu gibi ikiside zaten bekeldikçe de bebeksi bir kokuya dönüşüyorlar.bayanssulusmile

canım collection nasıl bir koku sana şöyle tarif edeyim chopard wish e inanılmaz çok benziyor yumuşak bir karamel kokusu gibi ikiside zaten bekeldikçe de bebeksi bir kokuya dönüşüyorlar.bayanssulusmile

sagol canim opuyorumnanaktan yaza kadar zamanim cok nasil olsu artik burdan bi liste hazirlarim

kızlar dpde farklı bi koku arıyorum hala.. gizemli ama bi o kadar da hoş olsun istıyorum.. nasıl desem benı etkıleyecek bısı olsun ıstıyorum ... ama bı o kadar da kalıcı.. hala aramaktayım :))
onerılerınıze hala acıgım...

tabi canımm ama bu parfumlerın tarzına gorede degısır ama bence fresh bole taze taze kokan parfumlerden armani she ve dolce gabbana light blue birebir orjınallerıne benzıyo..daha agır ama daha kalıcı kokulardan hypnotic poison,naomi campbell,irresistible,escada collection,lancome hypnose(bıraz bekleyınce benzıyo orjınalıne),channel chance birebir..meyveli koku dersende sexy grafitti birebir..hepsini kullandım ama collection ayrı benım ıcın:):)yanık şeker kokusu isteyenlere...hafıf koku bakanlara ise noa yı öneririm:) optmm şekerlerrr:)

hafif kokular orjinalde kullansan açık da kullansan kalıcı olmuyor ben o nedenle pek tercih etmiyorum özellikle orjinale o kadar para verip de hiç kokmamak beni çok üzüyor acıyorum resmen verdiğim paraya.akannehir

angel , amor amor ve davidof kullandım bi kaç yıl önce şimdi tekrar denemek istiyorum böyle çok baymayan şekerli vanilyalı bir kış kokusu önerirmisiniz birde turunçgil kokusu ferah yaz için?

kızlar dpde farklı bi koku arıyorum hala.. gizemli ama bi o kadar da hoş olsun istıyorum.. nasıl desem benı etkıleyecek bısı olsun ıstıyorum ... ama bı o kadar da kalıcı.. hala aramaktayım :))
onerılerınıze hala acıgım...

D18'i denemeni tavsiye ederim, durdukça çok hoş oluyor kokusu yerimseniben

Son düzenleme:
yaa valla bende kendıme göre bi parfum bulamıyorum ama suan d&p den lacoste aldım 1 şişe bıttı 2.cyı kullanıyorumm çiçek kokusu benım hoşuma gidiyor kalıcıda kıyafetlerımde kalıyor 2çeşidi var bu sarı renkte lacoste deneyın ben sevıyorum
angel'ı denemeyın derım hayatımda bukdr agır ananem kılıklı bir parfüm görmedım ben baydırıcıı iğrenc amor amor tatlı bişey escada magnetızmde hoş yanı oda tatlı hugo bossu begenıyorum
raulp loren yenı ve suan cok moda bir parfüm herkeste var =))
bvlgari denemek ıstıyorum sımdı kullanan varmı?

Back