- Konu Sahibi ades_ballibadem
50cc lik escada collection ımı aldm sonundaaa cokk mutluyummmmbayanssulusmilezemuszemus
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
D18'i denemeni tavsiye ederim, durdukça çok hoş oluyor kokusu yerimseniben
hımm cnm onun ısmı ne pekı
hımm cnm onun ısmı ne pekı
saol canım :)) deneyeceğim çok parfüm var, liste artıyor her geçen gün elimde olsa tüm dp listesini denerim kesin :sm_cool::roflol: keşke orda çalışan bir arkadaşım olsa, her gün giderdim yanına koku deneme amaçlı :lepi:sositososito aklinialirimsmilecanım bana davidoffun parfümleri çok meyveli geliyor ve ben meyveli kokuları sevmiyorum o nedenle davidoffun kokularını pek beğenmiyorum ama cool water genelde davidoffun en gözde kokusu meyveli kokular seversen ona bir bak istersen ama bence kış için daha vanilyalı odunsu kokular uygun tabi bu benim görüşüm canım.
canımm d&p light blue bırebir ve fresh bi kokuya gore kalıcı..ayrıca armani she de birebir bunuda bi dene derim:)
slm kızlar ,
ben şuana kadar hiç açık parfüm kullanmadım,
ama düşünüyorum çünkü heryerde görüyorum çok ucuz
acaba kullanalar anlatabilirmi,ne kullanıyorsunuz kalıcımı ,sıktığınızda soranlar oluyormu
bende d&p parfüm alıcam fiyatları nasıl acaba yakın zamanda alan varmı?
kızlar ben D&P'den hypnotic poison almaya karar verdim kullananlar nasıl sizce kalıcı mı kokusu ??