• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

D&P açık parfüm kullananlar

canım bana davidoffun parfümleri çok meyveli geliyor ve ben meyveli kokuları sevmiyorum o nedenle davidoffun kokularını pek beğenmiyorum ama cool water genelde davidoffun en gözde kokusu meyveli kokular seversen ona bir bak istersen ama bence kış için daha vanilyalı odunsu kokular uygun tabi bu benim görüşüm canım.

canım bana davidoffun parfümleri çok meyveli geliyor ve ben meyveli kokuları sevmiyorum o nedenle davidoffun kokularını pek beğenmiyorum ama cool water genelde davidoffun en gözde kokusu meyveli kokular seversen ona bir bak istersen ama bence kış için daha vanilyalı odunsu kokular uygun tabi bu benim görüşüm canım.
saol canım :)) deneyeceğim çok parfüm var, liste artıyor her geçen gün :D elimde olsa tüm dp listesini denerim kesin :sm_cool::roflol: keşke orda çalışan bir arkadaşım olsa, her gün giderdim yanına koku deneme amaçlı :D :lepi:sositososito aklinialirimsmile

kızlar bakırköy ve ya bahçelievler mağazalarının yerini bilen varmıbilmiyorumkismile?varsa tarif edebilirmisiniz...

d&pden hiç almadım ama geçen gün ilk defa hadi açık parfüm alayım dedim ve sansiro diye bir yerden

lacoste touch of pink aldım.kokudan hiç bişey anlamadım daha sıkar sıkmaz uçuyor ve geriye sadece

alkol kokusu kalıyor.

fresh kokuları sevdiğim için fazla kalıcı olmayan kokulara bir sürü para bayılmaktan bıktım.

d&p nin kokuları nasıl kalıcı mı?mesela d&g light blue bire bir aynı mı ve kalıcı mı?kullanan arkadaşlardan

yardım rica ediyorum.

slm kızlar ,

ben şuana kadar hiç açık parfüm kullanmadım,

ama düşünüyorum çünkü heryerde görüyorum çok ucuz

acaba kullanalar anlatabilirmi,ne kullanıyorsunuz kalıcımı ,sıktığınızda soranlar oluyormu

Ben bir dönem kullanmıştım ama hiç kalıcı değiller, ben yurtdışından getirtiyorum, 50-90 TL arasında değişiyor orjinal parfümler, ve 1 haftada eve teslim geliyor. Gidipte açık parfüm almaya gerek yok bence :umursamaz:

slm kızlar... bana oryantal kokular tavsiye eder msnz? şekerli,meyveli kokuları sewmem...oryantal çekici bişi olsun,çok kararsızım :uhm: yerimseniben

dayanamadm bugün D&P ye gittm,coco mademoiselle aldım,gayet güzel,böyle ekşimsi bi koku hssedyorm ara ara,nedir içeriği bunun arkdşlar??? bi de Bakırköy D&P deki kız kadar suratsız bi kız görmedm ben,yok böyle bişey:kızgın:

Back