• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

D&P açık parfüm kullananlar

kesinlikle arkadaşım katılıyom ben sanakaydirigubbakcemile2 kızlar d&p ye gıdınce L2 Flight LE FEU LIGHT, ISSEY MIYAKE bunu mutlaka deneyın ben arkadaşımın tavsıyesıyle gttım baktım bayıldım 3günde btrdim o ayrı:gitme:

hey maşallah canım ya nasıl bitti o 3 günde öylekaydirigubbakcemile3 nasıl bi koku bu ? kaydirigubbakcemile2

kesinlikle arkadaşım katılıyom ben sanakaydirigubbakcemile2 kızlar d&p ye gıdınce L2 Flight LE FEU LIGHT, ISSEY MIYAKE bunu mutlaka deneyın ben arkadaşımın tavsıyesıyle gttım baktım bayıldım 3günde btrdim o ayrı:gitme:
hmm kokuları biraz tarif edebilir misin opuyorumnanaktan şekerli mi çiçek kokusu mu ağır mı hafif mi ?:1hug: mesela ben noa ve burberyy clasic'i çok beğeniyorum onları da beğenir miyim acep?

giocum:) valla hayatım bi içmediğim kaldı nasıl dayansın garibim:jeyyar:
magnlina:) eğer noayı seviyorsan ki bende bayılırım le feu yu beğnrsin ağır değil ralpta ağır değil böle çiçek gbi serin sexi kokular yani nasıl şeyetsemki CADIARZUaslında bn daha cok tatlı bıraz ağır olanları severım ama bunlarada bayıldm gercktenakannehiropuyorumnanaktan

giocum:) valla hayatım bi içmediğim kaldı nasıl dayansın garibim:jeyyar:
magnlina:) eğer noayı seviyorsan ki bende bayılırım le feu yu beğnrsin ağır değil ralpta ağır değil böle çiçek gbi serin sexi kokular yani nasıl şeyetsemki CADIARZUaslında bn daha cok tatlı bıraz ağır olanları severım ama bunlarada bayıldm gercktenakannehiropuyorumnanaktan
hmmm o halde deneyeceklerimin listesine hemen ekliyorum :lepi::lepi: piki kalıcılıkları da iyi mi diğerleri gibi ?

kesinlikle katılıyorum dp lerin hepsi çooook suratsız... zaten listelerindende hiçbişey anlaşılmıyo ççünkü parfüm isimlerini farklı yazıolar..sürekli sorman gerekio şu varmı bu varmı diye.. şahsen smells good dan çok memnunum..satıcısıda kokularıda listeleride harika..ixora var fiyatları daha uygun baktım kokularıda hoş ve kalıcı ayrıca diğerlerinde olmayan çok farklı kokular var bikaçtane avon bile var..bide bargello varmış onuda denicem.. başka biçok güzel seçenek varken bakmıyorum bile dp lere :))

bargello kullanmıştım.oldukça başarılı.

Ben desalvador dali dalissimeyi aldım geçen cuma s6 kodu bayıldım parfüme yıllardır noa kullanıyodum ama kış için hafifi bi koku chanel chance aldım klasik kış kokumdur benim bi de candy aldım sonra ordaki satıcı kız bunu da bi deneyin isterseniz noa gibi çiçek kokar ama daha ağır dedi ve gerçekten harika pudramsı bi kokusu bayıldım hatta eşim çok beğendi kendi tenin gibi o kadar yakışmış ki sana diye koklayıp durdu beni bence bi deneyin memnun kalacaksınız

100lük şişesinin 40lira olduğunu nereden çıkardın canım 20küsür bi para.ayrıca çakma tabiri dışarda kutusu ve şişesi aynı olup insan sağlığını bozan herşeyin olduğu sıvılara diyoruz.bunlar bakanlık onaylı çakma olmayan kokuların benzeri yada birebir aynısının yapıldığı parfümler.ayrıca orjinal almıyoruz diye bişeyde yok.ben yıllarca orjinal kullandım sonra d&p yi keşfettim farkı yok.farkı yoksa hesaplısını alırım daha cok deneme şansım olur zaten bnm aynı parfümü bir yıl gibi süre kullanmamda hayatta olmayacak şey.bu yüzden akıllıca olan bence kişisel olarak değişir

çok doğruu söylemişsinn herkesinn öyleee 200 milyon verecekk parasıı olmıyabilirrr
dp de 50 ml lik parfümü 13 tl doldurtupp çeşit çeşit parfümümüzz olabilirr
bedne dp denn kullanıyorum artık

kızlar ya dun aldım ama bılmıyorum içime sındımı :( kımse nasıl olduguna daır duzgun bırsey demıyor d21 kullanan varmı??

kesinlikle çok güzel ben yıllardır d*p kullanıyorum ve her zaman parfümümü soruyorlar bana nerden aldın adı ne diye çok etkin bir koku bir sürüyorum günlerce gitmiyor kıyafetlerden de hemen çıkmıyor yıkamazsan kokusu gitmiyor ben çok memnunum lacost caldion kullandım d*p den ikisi de çok güzel

kesinlikle çok güzel ben yıllardır d*p kullanıyorum ve her zaman parfümümü soruyorlar bana nerden aldın adı ne diye çok etkin bir koku bir sürüyorum günlerce gitmiyor kıyafetlerden de hemen çıkmıyor yıkamazsan kokusu gitmiyor ben çok memnunum lacost caldion kullandım d*p den ikisi de çok güzel

DONNA KARAN, BE DELICIOUS buydu yani öyle mi? annem falan hıc begenmedı ya :( erkek kardesım bı fena deıl dedı o kadar :( acaba degıstırsem mıkı dıye dusunuyorum aslında... o yuzden kullanıp memnun kalan varsa bı sorayım istedim. ılk anda begenmek zor oluyor cunku.

DONNA KARAN, BE DELICIOUS buydu yani öyle mi? annem falan hıc begenmedı ya :( erkek kardesım bı fena deıl dedı o kadar :( acaba degıstırsem mıkı dıye dusunuyorum aslında... o yuzden kullanıp memnun kalan varsa bı sorayım istedim. ılk anda begenmek zor oluyor cunku.

kuzum ben kullanmadım ama kararsız kaldıysan içine sinmediyse gt bi başkasıyla değiştr derim sonra kullanmak gelmıyor insanın içinden içine daha cok sınen bı kokuyu alırsın surdükçe mutlu olursunopuyorumnanaktan

Back