D&P açık parfüm kullananlar

evet bazıları orjinal gibi kokmuyo mesela hypnotic poison ilk aldığımda çok güzel kokuyordu bikac ay sonra kötü kokmaya basladı o kadar irençtiki yani kendimden nefret ettim(gerci orjinalide pek güzel kokmaz ama DPnin ki bi acayipti) klava:
ama amor amor orjinalinden daha kalıcı ve güzel kokar mesela,her parfüm için diil ama bazı parfümlerde kesinlikle fark yok aslında DPyi çok ta sevmem ama napalım bitek onun acıkları orjinale yakın oluyo-tatlicadiarzu-

Bnde D&P den parfüm almak istiyorm ama ağır olmayan taze hoş bi koku arıyorm 17 yaşındaym yaşıma gidicek hangi kokuları önerirsinz acaba?

canım parfümümü biraz önce elime aldım üstüme sıktım veeee süper kokuyoooo tam istediğim gibiymiş 212 sexy opuyorumnanaktan varmı buna benzere baska bildiğinsositososito

zqe canımmmm gule gule kullannnn cokk sevındımmm emindim bayılcagnaakaydirigubbakcemile2 canımmm boynerde calısırken tester skardık bolbol ustumuzee ordakı arkadslarla bırde escada magnetısm ı tercıh ederdıkk cok kalıcı ve cok hostur...insanı magnetık bı alana alıyo sankiikaydirigubbakcemile3 dene derim canımmmm d&p dekide basarılı bu kokunun

hmm o kokuyu biliyorum arkadasım kullanıyodu dpdekine gittiğimde bakıcam senin zevkine güveniyorum tatlım:içelim::asigim:

ya bu 212 sexy bitek bende mi kalıcı olmuyo kokusunu bile alamıyorum nedense.kaçdefa denedim dpde ama birtürlü kokusunu alamadım

ya bu 212 sexy bitek bende mi kalıcı olmuyo kokusunu bile alamıyorum nedense.kaçdefa denedim dpde ama birtürlü kokusunu alamadım

canım ya ben tenime sıkınca aynen hiç kalıcı gelmiyor,bi süre sonra koku kalmıyor..ama kıyafetime sıkınca kalıcı bayayerimseniben

ya ben baya bi süre D&P den acık parfüm aldımm hatta orjinal alım gücüm düştügü dönemde gidip aynı siseye doldurttum orjinalmiş gibide kalıcı oluo parfümlerii ve orjinal şişeye dolum için sadece acma kapak parası 5 lira alıolar ben tavsiye ederim

kızlaarr d&p deliniz geldiiiopuyorumnanaktan bugun armani gino (a18) ve escada collection (e9) aldımmm kesınlıklee tavsıye ederimmm seker kokmak ısteyenlereeeesositososito

ben kullanıyorum arkadaşlar selcut k30 gerçekten çok kalıcı ve güzel kokusu var uzun zamandır kullanıyorum vazgeçemedim tavsiye ederim :))

kızlaarr d&p deliniz geldiiiopuyorumnanaktan bugun armani gino (a18) ve escada collection (e9) aldımmm kesınlıklee tavsıye ederimmm seker kokmak ısteyenlereeeesositososito

armani ginoyu denemiştim canım gerçekten çok güzel kokuyo.escada magnetismle onun arasında kalmıştım magnetism almıştım bende

hehe ben seneelerdır dp kullanıorum kızlar.burberys women(clasıc) burnum kokuya alıstıgı ıcın userımde kokmuo sannedıodumm...ta kii arkadaslarım su senı kokundan bulduk dıene kadar :) hakkaten gectıgım yerde kokumun yanı parfumumun kokusunun kaldıgını soluolar..ve adını kac kısı sordu hatırlamıorum bılee..ayrıca nişanlım bu kokuya bayılıoo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…