- Konu Sahibi ades_ballibadem
-
bende d&pden bugün armani mania aldım çok güzel kokuyo ama aklım armani she de kaldızemuszemus
Bnde D&P den parfüm almak istiyorm ama ağır olmayan taze hoş bi koku arıyorm 17 yaşındaym yaşıma gidicek hangi kokuları önerirsinz acaba?
iyiki canımmm yaaa kullan yorumlarını beklıyorummm:):):dance:
davidoff cool water tavsiye ederim canımmm:dance:
canım parfümümü biraz önce elime aldım üstüme sıktım veeee süper kokuyoooo tam istediğim gibiymiş 212 sexy opuyorumnanaktan varmı buna benzere baska bildiğinsositososito
çk saol canım çarşıya çıkar çıkmz denicm .. kaydirigubbakcemile2
zqe canımmmm gule gule kullannnn cokk sevındımmm emindim bayılcagnaakaydirigubbakcemile2 canımmm boynerde calısırken tester skardık bolbol ustumuzee ordakı arkadslarla bırde escada magnetısm ı tercıh ederdıkk cok kalıcı ve cok hostur...insanı magnetık bı alana alıyo sankiikaydirigubbakcemile3 dene derim canımmmm d&p dekide basarılı bu kokunun
kızlar peki armani she kalıcı bir koku mu
hmm o kokuyu biliyorum arkadasım kullanıyodu dpdekine gittiğimde bakıcam senin zevkine güveniyorum tatlım:içelim::asigim:
ya bu 212 sexy bitek bende mi kalıcı olmuyo kokusunu bile alamıyorum nedense.kaçdefa denedim dpde ama birtürlü kokusunu alamadım
kızlaarr d&p deliniz geldiiiopuyorumnanaktan bugun armani gino (a18) ve escada collection (e9) aldımmm kesınlıklee tavsıye ederimmm seker kokmak ısteyenlereeeesositososito
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?