• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

D&P açık parfüm kullananlar

canım senin yerinde olsam armani she alırdım,bende beyaz tenliyim..diğerlerini sevmiyorumyerimseniben

armani she kodu kaç biliyomusun canım.bide bende beyaz tenliyim 212 sexy kaç defa denedim bitürkü kokusunu alamadım tenimde yaa nedense:( herhalde tenime uymadı.kızlar buarada escada rockin rio müthiş güzel meyveli şekerli bir koku mutlaka denemelisiniz özellikle beyaz tende çok güzel kokuyor

armani she kodu kaç biliyomusun canım.bide bende beyaz tenliyim 212 sexy kaç defa denedim bitürkü kokusunu alamadım tenimde yaa nedense:( herhalde tenime uymadı.kızlar buarada escada rockin rio müthiş güzel meyveli şekerli bir koku mutlaka denemelisiniz özellikle beyaz tende çok güzel kokuyor

yanılmıyorsam A19 du canım..bana da cok ağır olmadıkça bütün parfümler tenimde kokmuyormuş gibi geliyor ama aslında kokuyor,bide ben elbiseme daha çok sıkıyorum,tenden daha kalıcı gibi geliyor banayerimseniben

arkadaşlar ben de dp den parfüm kullandım daha önce. hala da kullanıyorum. şimdi yeni bir şişe alacağım. size nasıl bir şey istediğimi söyleyip deneyimlerinizi ve yorumlarınızı almak istiyorum.

ben beyaz tenliyim. tenim parfüm kokusunu sanki emiyor gibi gelir bana ama bilmiyorum bana mı öyle geliyo...

ben hafif,kalıcı ve şekerli olmayan bir konu istiyorum. gidip bir anlık yanılgıyla celvin clein (böyle mi yazılıodu bilmiyorum) aldım. aslında oldukça kalıcı ama şekerimsi ve sevmiyorum onu.

yani kısacası:beyaz tene uygun,kalıcı ve hafif koku tavsiyelerinizi istiyorum. şimdiden teşekkür ederim.

arkadaşlar ben de dp den parfüm kullandım daha önce. hala da kullanıyorum. şimdi yeni bir şişe alacağım. size nasıl bir şey istediğimi söyleyip deneyimlerinizi ve yorumlarınızı almak istiyorum.

ben beyaz tenliyim. tenim parfüm kokusunu sanki emiyor gibi gelir bana ama bilmiyorum bana mı öyle geliyo...

ben hafif,kalıcı ve şekerli olmayan bir konu istiyorum. gidip bir anlık yanılgıyla celvin clein (böyle mi yazılıodu bilmiyorum) aldım. aslında oldukça kalıcı ama şekerimsi ve sevmiyorum onu.

yani kısacası:beyaz tene uygun,kalıcı ve hafif koku tavsiyelerinizi istiyorum. şimdiden teşekkür ederim.

noa al..hafif... kalıcı... ve şekerli değil

canımmmm benımm ne demek zevklerımız uyuyooo bak smdı benım lıstemdeki parfumlerı solıyım onları dene cok arastırdım d&p deki sekerlı tatlı tatlı kokuları...
A19 ARMANİ SHE
G5 GLORİA
E9 ESCADA COLLECTION
C26 212 SEXY

aslında bu lıstede candy de vardı ama cok cocuksu dedıler vazgectim.. escada collectıon pamuk seker gbı kokuyomus ve ole ucuz seker kokusu diil, armanı she yaz kıs kullanılabılır bı kokuymus sevgililer cok begenıyomus kaydirigubbakcemile3 gloriada vanilya ve badem kokuyomusss 212sexy de cok kalıcı olup tatlı tatlı kokuyo bu 4unu dene derimmm canımmm:):) kaydirigubbakcemile2

sağol canım benim hepsine tek tek bakıcam,hatta dayanamadım arkadasa 212 sexy siparişi verdim bana gönderecek inş güzeldir dediğin kadar:1hug:

bide arkadaslar ben bişey sormak istiyorum bugün dısarda valiz gibi cantanın içinde adamın biri parfümler satıyodu kutulu orjinal gümrük fazlası felan dedi,kutusundada made in france yazıyodu iki kutu amor amor'u 10 liraya vericekti almadım orjinaline çok benziyodu sisesi kokusu vs aynı hatta adam koluma sıkalı 3 saat oldu koku çıkmadı alsamıydım keske ya benneyaptımkifisfisfis

canımmm ne demekk ins memnun kalırsın.. onlar cok yag koyuyo canımmm yaaa elbıselere fln iz yapıyo hep saglık bakanlgndan onayları olmadgı ıcın cantalarda gezıyolarr d&p yı tercıh et derim ben bebiş kaydirigubbakcemile5

kalırım heralde,zevklerimiz uyuyor çünkü bikac gün içinde gelir heralde parfümümopuyorumnanaktan iyiki almamışım o zaman satıcıdan hehe sırnaşık şey

saol canım ya iyiymiş fiyatları chanel change almayı düşünüyorum ama çok kullanılan bi parfümmüş. Noa yı hiç denemedim ama çoğu yerde ferah yumşak, beyaz tenliler için çok uygun bi koku diyolar

bende ilk defa bugün aldım açık parfüm jador aldım koluma kokusuna bakmak için sıkmıştım halada duruyor.. promosyonluydu 27 tl ye 100cc jadore 30cclik başka bi parfüm (şekerli bi kokusu var çok hoş) oda parfümü ve jadorenin deodorantını verdiler..

arkadaşlar hiçbiri orjinalı gibi kokmuyor ben bır kere kullandım bir dahada almam diye düşünüyorum.:1rolleyes:

tabiki hiçbiri orjinali gibi kokmuyor
bvlgari notte
tommy
burbery classic orjinallerini severek kullanmıştım ama d&p den aldım ama aynı koku değil. yıne d&p kullanıyorum ama burnuma hoş gelen kokuları.

Back