- Konu Sahibi ades_ballibadem
-
canım senin yerinde olsam armani she alırdım,bende beyaz tenliyim..diğerlerini sevmiyorumyerimseniben
armani she kodu kaç biliyomusun canım.bide bende beyaz tenliyim 212 sexy kaç defa denedim bitürkü kokusunu alamadım tenimde yaa nedenseherhalde tenime uymadı.kızlar buarada escada rockin rio müthiş güzel meyveli şekerli bir koku mutlaka denemelisiniz özellikle beyaz tende çok güzel kokuyor
arkadaşlar ben de dp den parfüm kullandım daha önce. hala da kullanıyorum. şimdi yeni bir şişe alacağım. size nasıl bir şey istediğimi söyleyip deneyimlerinizi ve yorumlarınızı almak istiyorum.
ben beyaz tenliyim. tenim parfüm kokusunu sanki emiyor gibi gelir bana ama bilmiyorum bana mı öyle geliyo...
ben hafif,kalıcı ve şekerli olmayan bir konu istiyorum. gidip bir anlık yanılgıyla celvin clein (böyle mi yazılıodu bilmiyorum) aldım. aslında oldukça kalıcı ama şekerimsi ve sevmiyorum onu.
yani kısacası:beyaz tene uygun,kalıcı ve hafif koku tavsiyelerinizi istiyorum. şimdiden teşekkür ederim.
noa al..hafif... kalıcı... ve şekerli değil
canımmmm benımm ne demek zevklerımız uyuyooo bak smdı benım lıstemdeki parfumlerı solıyım onları dene cok arastırdım d&p deki sekerlı tatlı tatlı kokuları...
A19 ARMANİ SHE
G5 GLORİA
E9 ESCADA COLLECTION
C26 212 SEXY
aslında bu lıstede candy de vardı ama cok cocuksu dedıler vazgectim.. escada collectıon pamuk seker gbı kokuyomus ve ole ucuz seker kokusu diil, armanı she yaz kıs kullanılabılır bı kokuymus sevgililer cok begenıyomus kaydirigubbakcemile3 gloriada vanilya ve badem kokuyomusss 212sexy de cok kalıcı olup tatlı tatlı kokuyo bu 4unu dene derimmm canımmm:):) kaydirigubbakcemile2
kalırım heralde,zevklerimiz uyuyor çünkü bikac gün içinde gelir heralde parfümümopuyorumnanaktan iyiki almamışım o zaman satıcıdan hehe sırnaşık şey
arkadaşlar hiçbiri orjinalı gibi kokmuyor ben bır kere kullandım bir dahada almam diye düşünüyorum.:1rolleyes:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?