D&P açık parfüm kullananlar

Bu aralar yine D&P parfümlere taktım,meyve gibi,şeker gibi kokan etkili parfüm tavsiyesi istiyorum bayanlar:gitme:,birde çikolata kokusu olan parfüm varmıdır DPdebenneyaptımki

lift derken ? anlamadım özür dilerim canım =) ben L11 diye aldım uzun ismini bilmiyorum kokusu çok kalıcı.yani sabah sürüyodum gece boynumda hala kokuyodu :)

zqe canım D&P den L11 i bi dene istersen :) tam şeker gibi bir kokusu var ama kışa uygun bir koku bence .içini ısıtan birşey.

sağol canım,DPye ugradığımda bakıcam

dilosch89; tavsiyen için sağol onada bakıcam,böyle buram buram şeker meyve kokmak istiyorumopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

sağol canım,DPye ugradığımda bakıcam

dilosch89; tavsiyen için sağol onada bakıcam,böyle buram buram şeker meyve kokmak istiyorumopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

canımmmm benımm ne demek zevklerımız uyuyooo bak smdı benım lıstemdeki parfumlerı solıyım onları dene cok arastırdım d&p deki sekerlı tatlı tatlı kokuları...
A19 ARMANİ SHE
G5 GLORİA
E9 ESCADA COLLECTION
C26 212 SEXY

aslında bu lıstede candy de vardı ama cok cocuksu dedıler vazgectim.. escada collectıon pamuk seker gbı kokuyomus ve ole ucuz seker kokusu diil, armanı she yaz kıs kullanılabılır bı kokuymus sevgililer cok begenıyomus kaydirigubbakcemile3 gloriada vanilya ve badem kokuyomusss 212sexy de cok kalıcı olup tatlı tatlı kokuyo bu 4unu dene derimmm canımmm:):) kaydirigubbakcemile2

benim bi arkadaşım kullanıyordu escada collection,okulda sürekli önumde otururdu hatta,beni pek baymıyordu,başkalarında hoşuma gidiyor da,niyese kendimde pek gitmiyorkaydirigubbakcemile3

kızlar ben amor amor, armani she, escada maganetism, ve cacharel noa arasında kaldım beyaz tenliyim hangisini tavsiye edersiniz ve hangisi daha kalıcı yardımcı olursanız sevinirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…