- 7 Ekim 2011
- 13.907
- 10.710
- 498
- 30
- Konu Sahibi ades_ballibadem
-
- #3.181
Flowerbomb, dolce gabbana the one, lolita lift bunlara bak mutlaka canım:)Cnm tşkler daha bilgi verici olması açısından daha önce kullandığım dp parfümlerini yazim belki başka da önerebilirsin :)) channel chance burberry classic sexy 212 cinema escada magnetism
Çok tşkler cnm denicemmm :))Flowerbomb, dolce gabbana the one, lolita lift bunlara bak mutlaka canım:)
Ben kullanıyorum vanilyalı yumuşak bir koku..kışa da uygun..bi dene istersen ozlem1274Flowerbombi kesin seversin ozaman kodu V1 bir bak kokusuna mutlaka :)
Denicem cnm tşklerBen kullanıyorum vanilyalı yumuşak bir koku..kışa da uygun..bi dene istersen ozlem1274
212 sexy'i kullanıyorum ama aradığım koku bu da değil. =/ fikrim değişti.
Pamuk şeker kokusunu hissedemiyorum.
Kızlar birini seçmek istiyorum, euphoria mi, 212 sexy mi, lacoste pour femme, armani night mi ? Ve birbirine benzeyen var mi bunlar arasında ?
Öylemi.. Gece kokusu değil yani..Armani night çok fresh. Diğerleriyle alakası yok.
Öylemi.. Gece kokusu değil yani..
Armani night çok fresh. Diğerleriyle alakası yok.
Tşk.lerrHer mevsime, her saate uyan cinsten bir koku. Ağır değil. Gece kokusu da değil tek başına. Ama kullanılır her zaman.
Fresh, taze bir koku.
Klas koku dediklerinden..
Yani bunu kokladiginda böyle klasik giyimli bir is kadını kokusu falan mı hissediyorsun
bunlar arasinda parfüm ünü soran oldu mu canim bi de nereye sikiyosun parfümüCnm tşkler daha bilgi verici olması açısından daha önce kullandığım dp parfümlerini yazim belki başka da önerebilirsin :)) channel chance burberry classic sexy 212 cinema escada magnetism
Vala hepsini de soranlar oldu. bilek içleri kulak arkası ve elbiseme sıkıyorum.bunlar arasinda parfüm ünü soran oldu mu canim bi de nereye sikiyosun parfümü
elbisede iz yapmiyor mu ben sıktım kocaman iz kaldi yikandi gecmediVala hepsini de soranlar oldu. bilek içleri kulak arkası ve elbiseme sıkıyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?