- 9 Eylül 2007
- 4.311
- 370
- 363
- 43
- Konu Sahibi ades_ballibadem
-
- #3.161
İlgilendiğiniz için teşekkürler, ancak vanilyalı tatlı kokuları pek sevmiyorum. Direk çiçek kokusu da istemiyorum, direk pudra kokusu da istemiyorum. Hayalimdeki koku pudra, çiçek, krem karışımı gibi birşey. Tarif edebildim mi bilmiyorum ama...Fark ettimde sürekli ciceksi kokular tercih etmişsin? Vanilyalı kokuları sever misin ona göre önerelim? Ama kremsi pudralı istiyorsan Givenchy Dahlia Noir bi dene derim. Bebek pudrası gibi kokuyor nefis.
Çicek pudra karısık istiyorsan Chloe Love veya Cacharel Noa . :) Givenchy Dahlia Noir de cicek pudra karısık ama pudra o kadar agır basmıs ki cicekleri bastırmış ve bebek pudrası kokusu cıkmıs ortaya. Sen yinede dene belki begenirsin. Givenchy Very Irresistible bu kokuda ben gül&pudra kokusu alıyorum hafiften bunu da beğenebilirsin belki. Ama dersen ki ben tamamen ciceksi sabunsu bi koku isterim Dior Pure Poison en güzeli.İlgilendiğiniz için teşekkürler, ancak vanilyalı tatlı kokuları pek sevmiyorum. Direk çiçek kokusu da istemiyorum, direk pudra kokusu da istemiyorum. Hayalimdeki koku pudra, çiçek, krem karışımı gibi birşey. Tarif edebildim mi bilmiyorum ama...
Çok teşekkürler, ancak ben Chloe Love kullandım ama bana çok keskin geldi kokusu. Diğer tavsiyelerinizi ilk fırsatta deneyeceğim. Tekrar teşekkürler...Çicek pudra karısık istiyorsan Chloe Love veya Cacharel Noa . :) Givenchy Dahlia Noir de cicek pudra karısık ama pudra o kadar agır basmıs ki cicekleri bastırmış ve bebek pudrası kokusu cıkmıs ortaya. Sen yinede dene belki begenirsin. Givenchy Very Irresistible bu kokuda ben gül&pudra kokusu alıyorum hafiften bunu da beğenebilirsin belki. Ama dersen ki ben tamamen ciceksi sabunsu bi koku isterim Dior Pure Poison en güzeli.
Canım biraz araştırdım da Cerruti 1881 bu parfümde cicek&pudra grubunda geciyor ben denemedim ama yinede yazayım :) aynı şekilde Bvlgari pour femme de cicek&pudra grubunda bunu beğeniyorum. Bide Prada Infusion d'Iris var buda odunsu pudra bir koku Chanel no:19 poudre kokusuna benzetiliyor.Çok teşekkürler, ancak ben Chloe Love kullandım ama bana çok keskin geldi kokusu. Diğer tavsiyelerinizi ilk fırsatta deneyeceğim. Tekrar teşekkürler...
Dün iş çıkışı dp ye gittim, not aldığım parfümleri sordum; ancak hiç biri yoktu. Siparişlerinde sorun olmuş çok az parfüm kalmış. Çok şaşırdım . Bileğime Givency Very İrresisteble sıktılar. Çok şekerli buldum kokuyu beğenmedim, ama sabah uyandığımda kıyafetimin koluna sinen koku fena değildi vanilyalı gibi yumuşak. Ama yine de istediğim bu tarz bi koku değil biliyorum. Of yaa inşallah bayramdan önce siparişleri gelir. Bayramda miss gibi kokmak istiyorum .
Tavsiyelerin için teşekkür ederim canım. Dün başka bir dp ye gittim. Noa ve Gucci flora aldım. Şu an üstümde gucci flora varVery irresistable denemiştim. Orijinaldi benim denediğim ve çok çiçeksi gelmişti bana. Tatlı bulmamıştım.
Mutlaka lacoste'a da bak derim.
Kremsi, pudralı, çiçeksi; çok güzel ve şık kokulardan biridir.
Versace crystal noir de sevebilirsin. Pudralı değil ama çok farklı ve zengin bir tarzı var.
Armani night da temiz kokudur. Çok etkiliyor beni. Dp'de yoksa david walker'dan da öneririm.
Bu da şık kadın kokusu.
Bvlgari pour femme ya da klasik de diyor olabilirler, bu da temizdir.
Bvlgari Omnia Crystalline de çok temiz kokar. Taklitleri nasıl bilmiyorum.
Kenzo flower da çiçeksi ve pudralı. Bazen ağır bulsam da sevdiğim bir koku. Temiz buluyorum.
Ayrıca dpnin kendi ürettiği bir koku var, armani fairy diye geçiyor. Çookk güzel bir kokuydu.
Bir daha gidersem alırım herhalde. Fresh koku istiyorum deyince önermişti satıcı.
Bu dp parfümleri bir tek bende mi Kalıcı değil yasu sıkıyorum sanki Üstüme
Bende aldım dp den 212 sexy 100 lük hemdeBugün dp den 212 sexy ve miss dior cherry i aldım 212 sexy nin daha önce orjinalini kullanmıştım çok güzel bir koku,cherry ise mükemmel resmen bayıldım bi tane kalmış zaten çok hoş kokusu orjinali kimbilir ne kadar güzeldir
Bende aldım dp den 212 sexy 100 lük hemde
Güle güle kullan canım,oohh misler gibi kokalımBende aldım dp den 212 sexy 100 lük hemde
Deneme yanılma yöntemiyle aradığını bulmaya çalışacaksın artık :) ne tarz koku seversin ?Ne kadar çok yorum var hangi birini okucam bilemedim bir sürü isim aldım denicem napim :))
L11 lolita lifti kesin seversin o zaman :) bide flowerbombÇiçek vanilya şeker ortaya karısık galiba :))
Cnm tşkler daha bilgi verici olması açısından daha önce kullandığım dp parfümlerini yazim belki başka da önerebilirsin :)) channel chance burberry classic sexy 212 cinema escada magnetismL11 lolita lifti kesin seversin o zaman :) bide flowerbomb
Flowerbombi kesin seversin ozaman kodu V1 bir bak kokusuna mutlaka :)Cnm tşkler daha bilgi verici olması açısından daha önce kullandığım dp parfümlerini yazim belki başka da önerebilirsin :)) channel chance burberry classic sexy 212 cinema escada magnetism
Tşkler cnm denicem ilk fırsatta :))Flowerbombi kesin seversin ozaman kodu V1 bir bak kokusuna mutlaka :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?