- 20 Şubat 2010
- 32.896
- 6.247
- 448
- Konu Sahibi ades_ballibadem
-
- #3.141
britney spears fantasy yada armani she kullandınızmı
Bende şuan bargellonun ki olduğundan daha alamadım bitince dp den 100 lük alcam bende 212 sexy :) nası güzel yapmışlar dimi kuzumBugün 212 sexy aldım 50lik.
Çoookkk güzel kokuyor.
Shiseido zen eskiden kokladığım gibi gelmedi.
O yüzden almadım ama hoştu.
Kenzo amour da denedim sıradan geldi.
Bi de dpnin armani fairy diye uydurduğu bi koku var. =D
O da çok hoştu. Temiz kokuyor. Bir dahakine alabilirim.
Fantasy kullandım. Şekerli meyveli genç dinamik bir koku.ben Sevmiştim. Yaza daha uygun bence..britney spears fantasy yada armani she kullandınızmı
Bende şuan bargellonun ki olduğundan daha alamadım bitince dp den 100 lük alcam bende 212 sexy :) nası güzel yapmışlar dimi kuzum
Aynen canım banada öyle geldi çilekli tatlı hali :) benim daha cok hosuma gitti cünkü böyle kokuları seviyorum.. Dolumu bitince belki orjinalini alırım. Sende güle güle kullan aldıklarını fıstığımDpden iki tane parfüm aldım. Armani night ve miss dior cherie..
Armani nighta bayıldım.. Bundan sonra daimi kullanacağım parfümler arasında bu koku. Cidden klas ve çekici..
Miss dior cherie yi çok severek kullanmıştım seneler önce zaten.. Özlediğimi farkettim.. Tabi orjinalinin yerini tutamaz ama dp yinede güzel benzemiş. Diorun tek sevdiğim parfümü :)
- Janna - 'cığıma coco mademoiselle'e benzerliği konusunda katılıyorum.. Miss dior cherie neredeyse birebir kokar coco mademoiselle'le sadece daha şekerimsi ve çilekli hali mademoiselle'in.
Teşekkürler canım:) valla ben de seviyorum böyle kokuları.. Mutlu oluyorum:)Aynen canım banada öyle geldi çilekli tatlı hali :) benim daha cok hosuma gitti cünkü böyle kokuları seviyorum.. Dolumu bitince belki orjinalini alırım. Sende güle güle kullan aldıklarını fıstığım
Ben biliyorum. Sen de illa ki biliyorsundur. Bir ara çok popülerdi. Benim fresh tanımıma hiç uymayan sıkıcı bir koku.Acqua di gio deneyen var mı kızlar? merak ettiğim bir koku ama şu sıralar deneme imkanım yok
Ben biliyorum. Sen de illa ki biliyorsundur. Bir ara çok popülerdi. Benim fresh tanımıma hiç uymayan sıkıcı bir koku.
Denemeden almamak lazım. Çok sevebilirsin belki. Belki de benim gibi beğenmezsin. O yüzden blind buy yapmamak lazım.
Bana göre de fresh bir koku. Cool water tarzındaAcqua di gio deneyen var mı kızlar? merak ettiğim bir koku ama şu sıralar deneme imkanım yok
Bana göre de fresh bir koku. Cool water tarzında
Aynen canım bana da öyle geliyor. Cool waterı beğenirsen bunu da beğenirsin aynı tarzda kokular..Cool water'ı beğenirim ama unisex gibi geliyor bazen kokusu
Bekar olduğunu niye belirttin ki çok ilginç :)Arkadaşlar ben de senelerdir parfüm arayışındayım. İşte benim kokum dediğim bir koku bulamadığım için de orjinal parfüm almak istemiyorum, dp kullanıyorum. 29 yaşındayım, bekarım, esmerim, giyim tarzım klasik sayılır. Temiz kremsi pudramsı bir koku arıyorum yaşıma uygun. Chloe Love kullandım arkadaşlarım beğeniyorlar ama ben pek beğenmiyorum çok keskin geliyor kokusu. Chloe klasik kullandım onu da beğenmedim gül suyu gibi geldi bana. Gucci flora düşündüm ama acaba benim yaşıma uyar mı bilemedim; sanki biraz orta yaş kokusu gibi tahmin ediyorum. Yorumlara bakarak Cacharel Noa ve kış için de Chanel Chance düşündüm ama karar veremiyorum. Bana tavsiye edebileceğiniz bir koku var mı? Yardım edin lütfen...
Fark ettimde sürekli ciceksi kokular tercih etmişsin? Vanilyalı kokuları sever misin ona göre önerelim? Ama kremsi pudralı istiyorsan Givenchy Dahlia Noir bi dene derim. Bebek pudrası gibi kokuyor nefis.Arkadaşlar ben de senelerdir parfüm arayışındayım. İşte benim kokum dediğim bir koku bulamadığım için de orjinal parfüm almak istemiyorum, dp kullanıyorum. 29 yaşındayım, bekarım, esmerim, giyim tarzım klasik sayılır. Temiz kremsi pudramsı bir koku arıyorum yaşıma uygun. Chloe Love kullandım arkadaşlarım beğeniyorlar ama ben pek beğenmiyorum çok keskin geliyor kokusu. Chloe klasik kullandım onu da beğenmedim gül suyu gibi geldi bana. Gucci flora düşündüm ama acaba benim yaşıma uyar mı bilemedim; sanki biraz orta yaş kokusu gibi tahmin ediyorum. Yorumlara bakarak Cacharel Noa ve kış için de Chanel Chance düşündüm ama karar veremiyorum. Bana tavsiye edebileceğiniz bir koku var mı? Yardım edin lütfen...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?