- 7 Ekim 2011
- 13.907
- 10.710
- 498
- 30
- Konu Sahibi ades_ballibadem
-
- #3.061
Ben hermes elixir des merveilles olanını denemiştim, notaları cok hoşuma gitmişti. Sağolsun bir arkadaşım bana 5 mllik sample verdi. Tam anlamıyla bir hayal kırıklığıydı benım icin. Aşırı ağır ve cok erkeksi. Zaten sample yollayanda erkekti :) Yinede sen dene, ama DPde olduklarını sanmıyorum.Denemedim. Ağır diye biliyorum sadece. Bir akrabam dedi hermes çok iyi diye.
Merak ettim ondan.
Ben bütün açık parfümlerde aynı şeyi yaşıyorum :) belli olmaz ama glowu beğenmezsin gibime geliyor fazla çiçeksi bulabilirsin. Hermes i denemedim ama bildiğim kadarıyla maskülen bir koku. Odunsu ve turunçgil kokuyor diye biliyorum. Bu arada Hugo boss xx'i ben söylemiştim taaa ne zaman. Başka bir konuda yorumunu gördüm. Night'ı çok seviyorsun çok ümitlendirmeyeyim şimdi ama ben benzetmiştim :)
Ben hermes elixir des merveilles olanını denemiştim, notaları cok hoşuma gitmişti. Sağolsun bir arkadaşım bana 5 mllik sample verdi. Tam anlamıyla bir hayal kırıklığıydı benım icin. Aşırı ağır ve cok erkeksi. Zaten sample yollayanda erkekti :) Yinede sen dene, ama DPde olduklarını sanmıyorum.
Orijinali vanilya ağırlıklı tatlımsı bi koludur.kış ayları için daha ideal.bana biraz ağır gelmişti.vanilyayi çok sevmeme rağmen. Vanilyalı ve ağır kokuları seviyorsaniz avon for away vardi.hala varmı bilmiyorum ama..Arkadaşımdan çok güzel bir koku geliyordu burnuma sorduğumda dpden the one parfümünü kullandığını söyledi.. ama oorjinalini hiç bilmiyorum :) dp versiyonunu beğenip sormuştum
Far away avonun demirbaş parfümlerinden.. Hala var tabi ki.. Güzel parfüm vesselam.. Ama bana da tam tersi far away daha ağır geliyor the onedan..Orijinali vanilya ağırlıklı tatlımsı bi koludur.kış ayları için daha ideal.bana biraz ağır gelmişti.vanilyayi çok sevmeme rağmen. Vanilyalı ve ağır kokuları seviyorsaniz avon for away vardi.hala varmı bilmiyorum ama..
Evet canım fresh çiçeksi.. Öyle jadore gibi çiçek çiçek kokmuyor.. Yazlık parfüm kşın hafif kalırgucci flora dp de nasıl acaba. çiceksi olduğunu biliyorum ama yaza uygun olur mu? fresh-çiçeksi mi mesela?
Bu avon far away nasıl kokuyor ya? Kalıcı mı? Merak ettim kokusunu cokta ucuzmuş valla..blind buy yapsam mı kiFar away avonun demirbaş parfümlerinden.. Hala var tabi ki.. Güzel parfüm vesselam.. Ama bana da tam tersi far away daha ağır geliyor the onedan..
Vanilyalı oryantal bir parfüm. Senin koku zevkine uyabilir canım. Hiç denemediysen far awayı mutlaka bakmalısın. Çokta kalıcı.Bu avon far away nasıl kokuyor ya? Kalıcı mı? Merak ettim kokusunu cokta ucuzmuş valla..blind buy yapsam mı ki
Cook eskiden annem kullanırdı ama ben hiç denememiştim kokusunuda hiç hatırlamıyorum:) bir 50 mllik blind buy yapayım o halde bakalım nasılmışVanilyalı oryantal bir parfüm. Senin koku zevkine uyabilir canım. Hiç denemediysen far awayı mutlaka bakmalısın. Çokta kalıcı.
Bu avon far away nasıl kokuyor ya? Kalıcı mı? Merak ettim kokusunu cokta ucuzmuş valla..blind buy yapsam mı ki
Yarın ilk işim bundan sipariş vermek olacak canım öyle anlattın ki valla alasım geldi hemen. Vanilyaya bayılıyorum zaten, kış icin alacağım parfüm belkide far away olur . Ucuza kapatırım böyleceBen daha iyi bir vanilya kokusuyla karşılaşmadım. Hiçbir zaman vazgeçemeyeceğim kokulardan biri. Erkekler özellikle bayılıyordu buna. Böyle arkandan esiyor o mis gibi tatlı kokusu. Biraz kalınca daha da oturup güzelleşiyor.
Aşırı güzel. Ben geçmişte indirime girdiği zaman 4 şişe birden almıştım.
Genelde ya çok sevilir ya da çok ağır bulup sevmezler.
Kalıcılığı da güzel. Avondan kullandığım tek parfüm. Şans vermelisin.
Yarın ilk işim bundan sipariş vermek olacak canım öyle anlattın ki valla alasım geldi hemen. Vanilyaya bayılıyorum zaten, kış icin alacağım parfüm belkide far away olur . Ucuza kapatırım böylecesanki aradığım parfüm buymuş gibi bir his var icimde bakalım
Alır almaz yorum yazacağım sana canım . :)Ben öyle anlattım ama sen yine de beklentiyi nötr tut =D hiç beğenmeyeceksin belki de =) yorum yazarsın alınca =)
Senin gibi bir parfüm tutkununun bakması gereken bir parfüm zaten kuzum.. Ama tabi benim için bir lolita lift kesinlikle değilCook eskiden annem kullanırdı ama ben hiç denememiştim kokusunuda hiç hatırlamıyorum:) bir 50 mllik blind buy yapayım o halde bakalım nasılmış
Lolita lift cok baska ya:)) bakalım denedikten sonra bendeki yeri ne olacakk :)Senin gibi bir parfüm tutkununun bakması gereken bir parfüm zaten kuzum.. Ama tabi benim için bir lolita lift kesinlikle değil
Vanilyalı konulara bayilmama rağmen kullanamadim ben dolapta bekliyor.cokk yoğun ..tikiyor beni resmen.küçük boyunu dene bence ..Cook eskiden annem kullanırdı ama ben hiç denememiştim kokusunuda hiç hatırlamıyorum:) bir 50 mllik blind buy yapayım o halde bakalım nasılmış
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?