• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

D&P açık parfüm kullananlar

Denemedim. Ağır diye biliyorum sadece. Bir akrabam dedi hermes çok iyi diye.
Merak ettim ondan.
Ben hermes elixir des merveilles olanını denemiştim, notaları cok hoşuma gitmişti. Sağolsun bir arkadaşım bana 5 mllik sample verdi. Tam anlamıyla bir hayal kırıklığıydı benım icin. Aşırı ağır ve cok erkeksi. Zaten sample yollayanda erkekti :) Yinede sen dene, ama DPde olduklarını sanmıyorum.

Ben bütün açık parfümlerde aynı şeyi yaşıyorum :) belli olmaz ama glowu beğenmezsin gibime geliyor fazla çiçeksi bulabilirsin. Hermes i denemedim ama bildiğim kadarıyla maskülen bir koku. Odunsu ve turunçgil kokuyor diye biliyorum. Bu arada Hugo boss xx'i ben söylemiştim taaa ne zaman. Başka bir konuda yorumunu gördüm. Night'ı çok seviyorsun çok ümitlendirmeyeyim şimdi ama ben benzetmiştim :)

Aaa tamam =) kim dedi hatırlayamamıştım.
Armani night'ı da ne zamandır denemedim. Bozmadılarsa 100lük alıcam. Hugo'ya da kesin bakarım.

Glow'u denemişliğim var. Ama çok eskidendi. Unuttum. Nedense temiz koku denilenler bana genelde çiçeksi ve ağır geliyor zaten. Yine de denerim bi daha.

Ben hermes elixir des merveilles olanını denemiştim, notaları cok hoşuma gitmişti. Sağolsun bir arkadaşım bana 5 mllik sample verdi. Tam anlamıyla bir hayal kırıklığıydı benım icin. Aşırı ağır ve cok erkeksi. Zaten sample yollayanda erkekti :) Yinede sen dene, ama DPde olduklarını sanmıyorum.

Çoğu açık parfümcüde gördüm ama dp bazen her yerde bulunan kokuları barındırmayabiliyor. Yeni koku kolay kolay eklemiyorlar maalesef. Sorarım artık.

Arkadaşımdan çok güzel bir koku geliyordu burnuma sorduğumda dpden the one parfümünü kullandığını söyledi.. ama oorjinalini hiç bilmiyorum :) dp versiyonunu beğenip sormuştum
Orijinali vanilya ağırlıklı tatlımsı bi koludur.kış ayları için daha ideal.bana biraz ağır gelmişti.vanilyayi çok sevmeme rağmen. Vanilyalı ve ağır kokuları seviyorsaniz avon for away vardi.hala varmı bilmiyorum ama..

Orijinali vanilya ağırlıklı tatlımsı bi koludur.kış ayları için daha ideal.bana biraz ağır gelmişti.vanilyayi çok sevmeme rağmen. Vanilyalı ve ağır kokuları seviyorsaniz avon for away vardi.hala varmı bilmiyorum ama..
Far away avonun demirbaş parfümlerinden.. Hala var tabi ki.. Güzel parfüm vesselam.. Ama bana da tam tersi far away daha ağır geliyor the onedan..

Daha demin üstüme Dp lolita liftten pıslattım azcık annem geldi " bu ne yaa kek gibi bir şey kokuyor burası yine mi kek pişirdin " diyor hahah:KK48: bende dedim annecim parfüm bu malesef kek değil:KK48:

Vanilyalı oryantal bir parfüm. Senin koku zevkine uyabilir canım. Hiç denemediysen far awayı mutlaka bakmalısın. Çokta kalıcı.
Cook eskiden annem kullanırdı ama ben hiç denememiştim kokusunuda hiç hatırlamıyorum:) bir 50 mllik blind buy yapayım o halde bakalım nasılmış:KK17:

Bu avon far away nasıl kokuyor ya? Kalıcı mı? Merak ettim kokusunu cokta ucuzmuş valla..blind buy yapsam mı ki

Ben daha iyi bir vanilya kokusuyla karşılaşmadım. Hiçbir zaman vazgeçemeyeceğim kokulardan biri. Erkekler özellikle bayılıyordu buna. Böyle arkandan esiyor o mis gibi tatlı kokusu. Biraz kalınca daha da oturup güzelleşiyor.
Aşırı güzel. Ben geçmişte indirime girdiği zaman 4 şişe birden almıştım.
Genelde ya çok sevilir ya da çok ağır bulup sevmezler.
Kalıcılığı da güzel. Avondan kullandığım tek parfüm. Şans vermelisin.

Ben daha iyi bir vanilya kokusuyla karşılaşmadım. Hiçbir zaman vazgeçemeyeceğim kokulardan biri. Erkekler özellikle bayılıyordu buna. Böyle arkandan esiyor o mis gibi tatlı kokusu. Biraz kalınca daha da oturup güzelleşiyor.
Aşırı güzel. Ben geçmişte indirime girdiği zaman 4 şişe birden almıştım.
Genelde ya çok sevilir ya da çok ağır bulup sevmezler.
Kalıcılığı da güzel. Avondan kullandığım tek parfüm. Şans vermelisin.
Yarın ilk işim bundan sipariş vermek olacak canım öyle anlattın ki valla alasım geldi hemen. Vanilyaya bayılıyorum zaten, kış icin alacağım parfüm belkide far away olur . Ucuza kapatırım böylece:KK48: sanki aradığım parfüm buymuş gibi bir his var icimde bakalım :KK45:

Yarın ilk işim bundan sipariş vermek olacak canım öyle anlattın ki valla alasım geldi hemen. Vanilyaya bayılıyorum zaten, kış icin alacağım parfüm belkide far away olur . Ucuza kapatırım böylece:KK48: sanki aradığım parfüm buymuş gibi bir his var icimde bakalım :KK45:

Ben öyle anlattım ama sen yine de beklentiyi nötr tut =D hiç beğenmeyeceksin belki de =) yorum yazarsın alınca =)

Cook eskiden annem kullanırdı ama ben hiç denememiştim kokusunuda hiç hatırlamıyorum:) bir 50 mllik blind buy yapayım o halde bakalım nasılmış:KK17:
Senin gibi bir parfüm tutkununun bakması gereken bir parfüm zaten kuzum.. Ama tabi benim için bir lolita lift kesinlikle değil :KK15:

Dp den donna sergio tacchini (D18) ve gucci flora aldım. İkisi de çok güzel yazlık kokular. Donna sergio tam bir şampuan kokusu. Tatlı bir freshliği var. Hafiften ralph lauren-ralph havası aldım. Gucci flora da bayıcı çicek kokuları gibi değil. Sanki çok çok hafif the one ı andırıyor. Ondaki gibi hoş bir tatlılık var, portakal çiçeği olabilir şeftali olabilir bilemedim. Çok beğendim.

Vanilyalı konulara bayilmama rağmen kullanamadim ben dolapta bekliyor.cokk yoğun ..tikiyor beni resmen.küçük boyunu dene bence ..

Kızlar eskiden bi promess vardı .30yaş civarı daha iyi hatırlar.dışı pastel sarılı pembeliydi sanırım. Hala varmı? Yada DP de ona benzer koku varmı acaba bildiğiniz ? Hafif vanilyalıydi sanırım kokusuu..:KK64:

Back