• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

D&P açık parfüm kullananlar

Black amber denedim. =( benim aradığım koku değil bu. Benim arkadaşım kesin başka bir kokuyla karıştırdı ya. The one da black amber de şeftali gibi kokuyor. =( hiç beğenmedim. =(
Arkadaşımdaki koku neydi kim bilir... Çok iyi kokuyordu o. Üzüldüm the one olmayışına =(

Parfümler her tende farklı duruyor. Sendeki baskın nota şeftali olmuş sanırım bendeki daha floral oldu. Tam benim istediğim tarzda bir parfüm olduğu için ben bayıldım. Dp'den mi kullanmıştı arkadaşın?

Kızlar bi sorum olcaktı
3 gün önce d&pye gittim blvgari ametsyt almak için satıcı kız başka bi parfüm daha denetti kodu D8 çok hoşuma gitti adını sordum dolce gabbana dedi aldım çıktım. Eve gelip dp kodlarına baktım D8 Davidoff Good Life olarak gözüküyo bi bilginiz var mı acaba :KK22:

Parfümler her tende farklı duruyor. Sendeki baskın nota şeftali olmuş sanırım bendeki daha floral oldu. Tam benim istediğim tarzda bir parfüm olduğu için ben bayıldım. Dp'den mi kullanmıştı arkadaşın?

Ben şişeden koklayınca da şeftali kokusu alıyorum.
Fragrantica sitesindeki notalarına bakınca şeftali ve vanilya baskın görünüyor ama ben maalesef vanilya kokusu almıyorum hiç. Çok rahatsız edici bir koku oldu benim için ne yazık ki.
Arkadaşım dpden aldım demişti ama ondaki kokuyla benim denediklerim aynı değil. :KK43:

The one'ın dip notası vanilya bence. İlk sıkıldığında hiç tatlı bir koku gelmemişti bana ama 1-2 saat sonra bileğimi kokladığımda vanilya kokusu vardı. İlk sıkıldığında daha hafif çiçeksi/meyvemsi bir koku oluyor. Bence çok kendine özgü bir kokusu var. Açılışı çok farklı geldi bana.

Orjinali varmış aslında.. Lolita lempicka L diye geçiyor.. Ama ben denedim dpdeki kadar güzel değil..
Yok ya canım alakası yok ikisinin.. Lift bildiğin pasta kokuyor. Lolita lempicka L daha farklı pasta bi kokmuyor .. Birebiri olsa kesin alrdım çünkü. Lift cok yumusak bi koku böyle vanilya pasta gibii mmm ay giidip alıcam dayanamıyorum :D

Yok ya canım alakası yok ikisinin.. Lift bildiğin pasta kokuyor. Lolita lempicka L daha farklı pasta bi kokmuyor .. Birebiri olsa kesin alrdım çünkü. Lift cok yumusak bi koku böyle vanilya pasta gibii mmm ay giidip alıcam dayanamıyorum :KK70:
Ben de dpdeki satıcıya sordum.. Liftin orjinal Adı nedir diye? Ya da kendi imalatınız mı? Bana lolita lempicka L olduğunu söyledi. Hemen alacaktım.. Denediğimde hüsran yaşadım. dpdeki Lift gibi değil ya daha farklı :)

Ben de dpdeki satıcıya sordum.. Liftin orjinal Adı nedir diye? Ya da kendi imalatınız mı? Bana lolita lempicka L olduğunu söyledi. Hemen alacaktım.. Denediğimde hüsran yaşadım. dpdeki Lift gibi değil ya daha farklı :)
Aynen onun gibi yumuşak bi kokusu yok. Lolita lempickada tarcınımsı bi koku var böyle.. Lift bitane ya :KK200: Dpde 30 ml ne kadar biliyo musun canım

Başlığı bulamadım da buraya yazayım.
David Walker'da coco mademoiselle, christina aguilera by night, bombshell denedim.
Açık parfümden soğudum komple.
Bu kadar mı başarısız olur ya.
Görürseniz kaçarak uzaklaşın bence.

Aynen onun gibi yumuşak bi kokusu yok. Lolita lempickada tarcınımsı bi koku var böyle.. Lift bitane ya :KK200: Dpde 30 ml ne kadar biliyo musun canım

30ml olarak sadece hediye parfüm veriyorlar. Ekstra satmıyorlar diye biliyorum. Ama satışı olsa iyi olurdu.
Hemen sıkıldığım için küçük boy alırdım ben de.

Back