- 7 Eylül 2009
- 1.100
- 499
- 648
- Konu Sahibi ades_ballibadem
-
- #3.081
Bana for away da ağır geliyor evet.. Bi şişe çoktandır duruyor hatta..ziyadesiyle ağır ve kalıcı :)Far away avonun demirbaş parfümlerinden.. Hala var tabi ki.. Güzel parfüm vesselam.. Ama bana da tam tersi far away daha ağır geliyor the onedan..
50 ml alıcam canım :)Vanilyalı konulara bayilmama rağmen kullanamadim ben dolapta bekliyor.cokk yoğun ..tikiyor beni resmen.küçük boyunu dene bence ..
Ben de açık parfüm alacağım zaman DP alıyorum. Şu an elimde dkny be delicious var, orijinali de var da bunu h.içi kullaniyorum
Dpnin lacoste classic ini orjinaline yakın buluyorum gayet başarılı yapmışlar. Tavsiye ederimGrey_ sanki daha önceki mesajlarınızda görmüştüm siz miydiniz lacoste pour femme kullanan? öyleyse nasıl bir ve açık kullanıyorsanız orijinaline yakını dp yapıyor mu? tavsiyeniz
aralarında çok belirgin fark var mı? dp de alkol kokusu gelio mu?
Dolce vita dediğin dior'un ki mi? Eğer oysa hala var hatta annem geçen gün almış. Gerçekten kokusu güzeldi bende begendim hatta.Birde dolce vita vardi. Dışı güllerle kaplıydı .. Ne güzel kokular varmış önceden.. Hala varmı onada bakmam lazım
C.Dior un değil benim dediğim.eski bir koku 90larin. Yerli markaydi sanırım.marketlerde falan bulunurdu. C.Dior un kine de bir bakayım.belkide benzer kokudur.Dolce vita dediğin dior'un ki mi? Eğer oysa hala var hatta annem geçen gün almış. Gerçekten kokusu güzeldi bende begendim hatta.
Bak, oda güzel bi koku:)C.Dior un değil benim dediğim.eski bir koku 90larin. Yerli markaydi sanırım.marketlerde falan bulunurdu. C.Dior un kine de bir bakayım.belkide benzer kokudur.
Denedğin rochas femme olan kokusu muydu canım?Bugün yine dp'nin önünden geçerken dayanamayıp parfüm denedim. Zaten metrobüste de bu başlığı okumuştum ve bazı parfümleri merak ettim
Lolita Lift'i arkadaşım kullanıyordu, gerçekten çok tatlı bir koku bana çikolata kokusunu anımsatıyor çok ama ağır bir koku kesinlikle kış kokusu. Beyaz tenlilerden ziyade esmerlere yakışacağını düşünüyorum.
Noa'yı sanırım 5. Kez filan dinledim ama yok yine içime sinmedi. İlk sıkıldığında harika bir kokusu var ama bekledikçe hoşuma gitmeyen bir kokuya dönüşüyor. Keşke dip notası biraz daha tatlı olsaydı.
Salvador Dali biraz farklı bir koku. Herkesin sevebileceği bir parfüm olduğunu düşünmüyorum. Biraz daha soğuk havalara uygun.
Son olarak da rochas denedim ve bunu çok beğendimfakat kodunu sormadım. İlk sıkıldığında çok hoş bir açılışı var, fazla kalıcı değil ne yazık ki.
Sanırım dp'de vazgeçemeyeceğim tek parfüm naomi campbell. 5 senedir kış kokum ve neredeyse benle bütünleşti. Kış gelsin de alıp sıkmaya başlayayım
Denedğin rochas femme olan kokusu muydu canım?
Meyveliyse rochas femmedir. Ben rochas man'a bayılıyorum acaba femmesi de onun kadar güzel midir..erkek kokusu olmasa gidip onu kullancam ama erkeklerde cok yaygın kullanılan bi koku. Ama cok güzel tatlıOnu bilmiyorum. 30ml hediye olarak verdikleri parfümdü. Rochas dedi sadece :/ ama meyveli bir açılışı vardı
Meyveliyse rochas femmedir. Ben rochas man'a bayılıyorum acaba femmesi de onun kadar güzel midir..erkek kokusu olmasa gidip onu kullancam ama erkeklerde cok yaygın kullanılan bi koku. Ama cok güzel tatlı
Wish'i cok sevmiştim ama bende pek kalıcı olmamıştı. Şuan casmir var bende, belki o bitince wish denerim. Ama casmiri de beğendim aslında. Şekerli değil ama tatlı ve kadınsı bi koku. Bende erkekte tatlı kokulara bayılıyorum Rochas Man, Dior homme intense gibi. :) rochas femme demek erkeği gibi tatlı bir koku değil. Yabancı ünlülerin cok tercih ettiği bir koku olunca merak etmiştim.Ben erkeklerde daha odunsu kokuları seviyorum. Rochas man cidden güzel ve çok fark edilebilir kalıcı bir koku. Kullansan çok da sırıtmaz aslında. Öyle çok erkeksi bir kokusu yok bencefemme'nin alakası yok gibi man ile. Bitişi şekerli gelmedi bana.
Şekerli koku seviyorsan wish de güzel bir alternatif bence.
Wish'i cok sevmiştim ama bende pek kalıcı olmamıştı. Şuan casmir var bende, belki o bitince wish denerim. Ama casmiri de beğendim aslında. Şekerli değil ama tatlı ve kadınsı bi koku. Bende erkekte tatlı kokulara bayılıyorum Rochas Man, Dior homme intense gibi. :) rochas femme demek erkeği gibi tatlı bir koku değil. Yabancı ünlülerin cok tercih ettiği bir koku olunca merak etmiştim.
Eskiden banada ağır gelirdi artık koku zevkim mi değişti nedir, bu sefer beğendim casmiri. Sıktıktan yarım saat sonra yumuşuyor vanillya yayılıyor. Naomi Campbell'in yıllar önce lisedeyken ixoradan acıgını kullanmıştım. Sınıftan bi arkadasım bence bunu sıkma cok ağır demişti o gün soğumuştum kokudan bidahada kullanamadımŞekerli erkek parfümlerinin bazıları unisex olabiliyor ve rochas man bunlardan biri bence :) casmir çoook olgun ve ağır bir koku. 25 yaş altında sırıtabilecek bir parfüm. Naomi campbell denedin mi? Hafif baharatlı şekerli bir kokusu var. Dip notası vanilya, sevebilirsin belki. Benim en uzun kullandığım parfümdür kendisi baya da kalıcı. Wish de ikinci göz ağrım, bayılıyorum o parfüme :)
Rochas femme'nin orjinali farklıdır belki. Yarın boyner'e uğrayacaktım, uğramışken bakar bildiririm tam kokuyu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?