- 7 Ekim 2011
- 13.907
- 10.710
- 498
- 30
- Konu Sahibi ades_ballibadem
-
- #3.041
Tamam kuzucum sağolSadece 50 ya da 100 lük satışı oluyor.. 50 liği 16 lira 100 lükte 27 lira olması lazım canım
Al kuzum valla ben de kendimi zor tutuyorum kullanmamak için. =)Tamam kuzucum sağol50 lik alayım bari . Zaten yurtta bi 100lük şişenin yarısı dolu. :)
Tutma kızz niye tutuyonnAl kuzum valla ben de kendimi zor tutuyorum kullanmamak için. =)
Bu sıcaklarda ağır gelebilir.. Ama sonbahar ve kışta nefis oluyor lift :)Tutma kızz niye tutuyonn
Ben aldım vallaBu sıcaklarda ağır gelebilir.. Ama sonbahar ve kışta nefis oluyor lift :)
Tabi orası bir gerçek orjinallrinin yerini hiçbiri tutmuyor maalesefBu arada dün Lifti almaya gittiğimde hazır gitmişken dolce gabbana the one'ı nasıl yapmışlar diye merak edip denedim. Cok vasattı, hiç benzemiyor orjinaline bence. Sevgilimle orjinaline eridik bittik, geldik dpde bi denedik resmen hiç benzemiyordu.. Dpden lolita lift dısında koku almam ben şahsen:) orjinal her zaman iyidir.
Ben bargelloyu hiç beğenmiyorum ya benzetemıyorlar benceTabi orası bir gerçek orjinallrinin yerini hiçbiri tutmuyor maalesef
Bende de dolce gabbana rose the one var ama bargellodakini denedim uçurum var arasında
Geçen benim bargellodan aldığım bir iki parfümde aynı öyle oldu.. Söylemiştim hatta.. Böyle yağ gibi oldu. Attım çöpe anlayamadımBen bargelloyu hiç beğenmiyorum ya benzetemıyorlar benceayrıca cok yağlı parfümleri. Gecen bi baktım flowerbomb ters dönmüş sapsarı yağ akmış parfümden. Attım bende onu görünce
Valla bende attım öyle görünceGeçen benim bargellodan aldığım bir iki parfümde aynı öyle oldu.. Söylemiştim hatta.. Böyle yağ gibi oldu. Attım çöpe anlayamadım
Bargellodan anna sui dreams i çok beğeniyorum.. Gerçekten başarılı yapıyorlar.. Ama bu zaman geçtikçe yağlanması benimde hoşuma giTmiyor. Dpde yaşamıyorum ben de canım bu sorunuValla bende attım öyle görüncebargello güzel değil ya dp en iyisi.. Bargelloyu kıyafetıme sıktığımda garip bi yağlanma oluyor hissediyorum dokununca. Ama lifti dünden beri sıkıyorum malum özledim baya hiç öyle bi his duymadım
burberry body güzel değil, ama burberry body intense olanının gideri var bence :)Dün bi vlogda jennifer lopez glow ve burberry body yorumunu dinledim.
Videoyu çeken kişi çok övmüş.
Bunlar dpde nasıl?
Burberry body deneyip beğenmedim diye hatırlıyorum. Ama bir daha deneyeceğim
David walkerda denediğim 5kokunun 4ü fiyaskodur herhalde.Ben glow kullandım hep bir tane bulunur evde. David walker ınki daha güzel. Çiçek-sabun- yumuşatıcı gibi kokuyor. Ben bu tarz kokuları seviyorum. Bazıları basit bulabiliyor. Öyle çok kişilikli bir koku değil zaten. Kalıcıdır, anneme daha çok yakıştırıyorum o benden daha açık tenli sayılır.
orjinallerini denedin mi hiç?Dpde hermes kokuları var mı?
Varsa nasıl?
orjinallerini denedin mi hiç?
David walkerda denediğim 5kokunun 4ü fiyaskodur herhalde.
O yüzden hiç sevmiyorum.
Yine de belki bakarım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?