D&P açık parfüm kullananlar

Bu arada dün Lifti almaya gittiğimde hazır gitmişken dolce gabbana the one'ı nasıl yapmışlar diye merak edip denedim. Cok vasattı, hiç benzemiyor orjinaline bence. Sevgilimle orjinaline eridik bittik, geldik dpde bi denedik resmen hiç benzemiyordu.. Dpden lolita lift dısında koku almam ben şahsen:) orjinal her zaman iyidir.

Tabi orası bir gerçek orjinallrinin yerini hiçbiri tutmuyor maalesef
Bende de dolce gabbana rose the one var ama bargellodakini denedim uçurum var arasında

Tabi orası bir gerçek orjinallrinin yerini hiçbiri tutmuyor maalesef
Bende de dolce gabbana rose the one var ama bargellodakini denedim uçurum var arasında
Ben bargelloyu hiç beğenmiyorum ya benzetemıyorlar bence ayrıca cok yağlı parfümleri. Gecen bi baktım flowerbomb ters dönmüş sapsarı yağ akmış parfümden. Attım bende onu görünce

Ben bargelloyu hiç beğenmiyorum ya benzetemıyorlar bence ayrıca cok yağlı parfümleri. Gecen bi baktım flowerbomb ters dönmüş sapsarı yağ akmış parfümden. Attım bende onu görünce
Geçen benim bargellodan aldığım bir iki parfümde aynı öyle oldu.. Söylemiştim hatta.. Böyle yağ gibi oldu. Attım çöpe anlayamadım

Geçen benim bargellodan aldığım bir iki parfümde aynı öyle oldu.. Söylemiştim hatta.. Böyle yağ gibi oldu. Attım çöpe anlayamadım
Valla bende attım öyle görünce bargello güzel değil ya dp en iyisi.. Bargelloyu kıyafetıme sıktığımda garip bi yağlanma oluyor hissediyorum dokununca. Ama lifti dünden beri sıkıyorum malum özledim baya hiç öyle bi his duymadım

Bargellodan anna sui dreams i çok beğeniyorum.. Gerçekten başarılı yapıyorlar.. Ama bu zaman geçtikçe yağlanması benimde hoşuma giTmiyor. Dpde yaşamıyorum ben de canım bu sorunu

Dün bi vlogda jennifer lopez glow ve burberry body yorumunu dinledim.
Videoyu çeken kişi çok övmüş.
Bunlar dpde nasıl?
Burberry body deneyip beğenmedim diye hatırlıyorum. Ama bir daha deneyeceğim

Dün bi vlogda jennifer lopez glow ve burberry body yorumunu dinledim.
Videoyu çeken kişi çok övmüş.
Bunlar dpde nasıl?
Burberry body deneyip beğenmedim diye hatırlıyorum. Ama bir daha deneyeceğim
burberry body güzel değil, ama burberry body intense olanının gideri var bence :)

Ben glow kullandım hep bir tane bulunur evde. David walker ınki daha güzel. Çiçek-sabun- yumuşatıcı gibi kokuyor. Ben bu tarz kokuları seviyorum. Bazıları basit bulabiliyor. Öyle çok kişilikli bir koku değil zaten. Kalıcıdır, anneme daha çok yakıştırıyorum o benden daha açık tenli sayılır.

David walkerda denediğim 5kokunun 4ü fiyaskodur herhalde.
O yüzden hiç sevmiyorum.
Yine de belki bakarım.

David walkerda denediğim 5kokunun 4ü fiyaskodur herhalde.
O yüzden hiç sevmiyorum.
Yine de belki bakarım.

Ben bütün açık parfümlerde aynı şeyi yaşıyorum :) belli olmaz ama glowu beğenmezsin gibime geliyor fazla çiçeksi bulabilirsin. Hermes i denemedim ama bildiğim kadarıyla maskülen bir koku. Odunsu ve turunçgil kokuyor diye biliyorum. Bu arada Hugo boss xx'i ben söylemiştim taaa ne zaman. Başka bir konuda yorumunu gördüm. Night'ı çok seviyorsun çok ümitlendirmeyeyim şimdi ama ben benzetmiştim :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…