• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

D&P açık parfüm kullananlar

Far away avonun demirbaş parfümlerinden.. Hala var tabi ki.. Güzel parfüm vesselam.. Ama bana da tam tersi far away daha ağır geliyor the onedan..
Bana for away da ağır geliyor evet.. Bi şişe çoktandır duruyor hatta..ziyadesiyle ağır ve kalıcı :)

Birde dolce vita vardi. Dışı güllerle kaplıydı .. Ne güzel kokular varmış önceden.. Hala varmı onada bakmam lazım :KK48:Hoppa

Ben de açık parfüm alacağım zaman DP alıyorum. Şu an elimde dkny be delicious var, orijinali de var da bunu h.içi kullaniyorum :KK76:

Kokusu aynı sayılır yanı DP de çok güzel ama orjinalini sürünce çok daha etkileyici ama DP de o kokunun koktuğun duyuyorum ama o baş dondurucu tatlı his yok nasıl diyeyim fark ediliyor bence, ben hissedemiyorum bir de kalıcılığı hiç aynı değil. Tenime de giysime de sıksam 1 saat olmadan puff uçmuş gitmiş.

Grey_ Grey_ sanki daha önceki mesajlarınızda görmüştüm siz miydiniz lacoste pour femme kullanan? öyleyse nasıl bir ve açık kullanıyorsanız orijinaline yakını dp yapıyor mu? tavsiyeniz

aralarında çok belirgin fark var mı? dp de alkol kokusu gelio mu?

Arkadaşım orijinalini kullanıyordu; dpdeki orijinali gibi değil demişti be delicious için ama yine de alırdı oradan da.
Ben be delicious'ın iyi benzetilen bir koku olduğunu düşünüyorum. Açıkları da hoş oluyor.
Dp alkol kokmaz. En kaliteli açık parfüm markasıdır.

Dolce vita dediğin dior'un ki mi? Eğer oysa hala var hatta annem geçen gün almış. Gerçekten kokusu güzeldi bende begendim hatta.
C.Dior un değil benim dediğim.eski bir koku 90larin. Yerli markaydi sanırım.marketlerde falan bulunurdu. C.Dior un kine de bir bakayım.belkide benzer kokudur.

Bugün yine dp'nin önünden geçerken dayanamayıp parfüm denedim. Zaten metrobüste de bu başlığı okumuştum ve bazı parfümleri merak ettim :-)

Lolita Lift'i arkadaşım kullanıyordu, gerçekten çok tatlı bir koku bana çikolata kokusunu anımsatıyor çok ama ağır bir koku kesinlikle kış kokusu. Beyaz tenlilerden ziyade esmerlere yakışacağını düşünüyorum.
Noa'yı sanırım 5. Kez filan dinledim ama yok yine içime sinmedi. İlk sıkıldığında harika bir kokusu var ama bekledikçe hoşuma gitmeyen bir kokuya dönüşüyor. Keşke dip notası biraz daha tatlı olsaydı.
Salvador Dali biraz farklı bir koku. Herkesin sevebileceği bir parfüm olduğunu düşünmüyorum. Biraz daha soğuk havalara uygun.
Son olarak da rochas denedim ve bunu çok beğendim :KK36: fakat kodunu sormadım. İlk sıkıldığında çok hoş bir açılışı var, fazla kalıcı değil ne yazık ki.

Sanırım dp'de vazgeçemeyeceğim tek parfüm naomi campbell. 5 senedir kış kokum ve neredeyse benle bütünleşti. Kış gelsin de alıp sıkmaya başlayayım :KK73:

Bugün yine dp'nin önünden geçerken dayanamayıp parfüm denedim. Zaten metrobüste de bu başlığı okumuştum ve bazı parfümleri merak ettim :-)

Lolita Lift'i arkadaşım kullanıyordu, gerçekten çok tatlı bir koku bana çikolata kokusunu anımsatıyor çok ama ağır bir koku kesinlikle kış kokusu. Beyaz tenlilerden ziyade esmerlere yakışacağını düşünüyorum.
Noa'yı sanırım 5. Kez filan dinledim ama yok yine içime sinmedi. İlk sıkıldığında harika bir kokusu var ama bekledikçe hoşuma gitmeyen bir kokuya dönüşüyor. Keşke dip notası biraz daha tatlı olsaydı.
Salvador Dali biraz farklı bir koku. Herkesin sevebileceği bir parfüm olduğunu düşünmüyorum. Biraz daha soğuk havalara uygun.
Son olarak da rochas denedim ve bunu çok beğendim :KK36: fakat kodunu sormadım. İlk sıkıldığında çok hoş bir açılışı var, fazla kalıcı değil ne yazık ki.

Sanırım dp'de vazgeçemeyeceğim tek parfüm naomi campbell. 5 senedir kış kokum ve neredeyse benle bütünleşti. Kış gelsin de alıp sıkmaya başlayayım :KK73:
Denedğin rochas femme olan kokusu muydu canım?

Onu bilmiyorum. 30ml hediye olarak verdikleri parfümdü. Rochas dedi sadece :/ ama meyveli bir açılışı vardı
Meyveliyse rochas femmedir. Ben rochas man'a bayılıyorum acaba femmesi de onun kadar güzel midir..erkek kokusu olmasa gidip onu kullancam ama erkeklerde cok yaygın kullanılan bi koku. Ama cok güzel tatlı

Meyveliyse rochas femmedir. Ben rochas man'a bayılıyorum acaba femmesi de onun kadar güzel midir..erkek kokusu olmasa gidip onu kullancam ama erkeklerde cok yaygın kullanılan bi koku. Ama cok güzel tatlı

Ben erkeklerde daha odunsu kokuları seviyorum. Rochas man cidden güzel ve çok fark edilebilir kalıcı bir koku. Kullansan çok da sırıtmaz aslında. Öyle çok erkeksi bir kokusu yok bence :KK48: femme'nin alakası yok gibi man ile. Bitişi şekerli gelmedi bana.
Şekerli koku seviyorsan wish de güzel bir alternatif bence.

Ben erkeklerde daha odunsu kokuları seviyorum. Rochas man cidden güzel ve çok fark edilebilir kalıcı bir koku. Kullansan çok da sırıtmaz aslında. Öyle çok erkeksi bir kokusu yok bence :KK48: femme'nin alakası yok gibi man ile. Bitişi şekerli gelmedi bana.
Şekerli koku seviyorsan wish de güzel bir alternatif bence.
Wish'i cok sevmiştim ama bende pek kalıcı olmamıştı. Şuan casmir var bende, belki o bitince wish denerim. Ama casmiri de beğendim aslında. Şekerli değil ama tatlı ve kadınsı bi koku. Bende erkekte tatlı kokulara bayılıyorum Rochas Man, Dior homme intense gibi. :) rochas femme demek erkeği gibi tatlı bir koku değil. Yabancı ünlülerin cok tercih ettiği bir koku olunca merak etmiştim.

Wish'i cok sevmiştim ama bende pek kalıcı olmamıştı. Şuan casmir var bende, belki o bitince wish denerim. Ama casmiri de beğendim aslında. Şekerli değil ama tatlı ve kadınsı bi koku. Bende erkekte tatlı kokulara bayılıyorum Rochas Man, Dior homme intense gibi. :) rochas femme demek erkeği gibi tatlı bir koku değil. Yabancı ünlülerin cok tercih ettiği bir koku olunca merak etmiştim.

Şekerli erkek parfümlerinin bazıları unisex olabiliyor ve rochas man bunlardan biri bence :) casmir çoook olgun ve ağır bir koku. 25 yaş altında sırıtabilecek bir parfüm. Naomi campbell denedin mi? Hafif baharatlı şekerli bir kokusu var. Dip notası vanilya, sevebilirsin belki. Benim en uzun kullandığım parfümdür kendisi baya da kalıcı. Wish de ikinci göz ağrım, bayılıyorum o parfüme :)
Rochas femme'nin orjinali farklıdır belki. Yarın boyner'e uğrayacaktım, uğramışken bakar bildiririm tam kokuyu.

Şekerli erkek parfümlerinin bazıları unisex olabiliyor ve rochas man bunlardan biri bence :) casmir çoook olgun ve ağır bir koku. 25 yaş altında sırıtabilecek bir parfüm. Naomi campbell denedin mi? Hafif baharatlı şekerli bir kokusu var. Dip notası vanilya, sevebilirsin belki. Benim en uzun kullandığım parfümdür kendisi baya da kalıcı. Wish de ikinci göz ağrım, bayılıyorum o parfüme :)
Rochas femme'nin orjinali farklıdır belki. Yarın boyner'e uğrayacaktım, uğramışken bakar bildiririm tam kokuyu.
Eskiden banada ağır gelirdi artık koku zevkim mi değişti nedir, bu sefer beğendim casmiri. Sıktıktan yarım saat sonra yumuşuyor vanillya yayılıyor. Naomi Campbell'in yıllar önce lisedeyken ixoradan acıgını kullanmıştım. Sınıftan bi arkadasım bence bunu sıkma cok ağır demişti o gün soğumuştum kokudan bidahada kullanamadım:KK48: ama aklımda bi ara gidip dpye deneyeceğim tekrardan. Rochas femme hakknda görüşlerini bekliyorum, özellikle rochas man ile kıyaslama açısından:KK51:

Back