- 24 Şubat 2015
- 1.136
- 1.802
- 133
- Konu Sahibi ades_ballibadem
-
- #3.021
Black amber denedim. =( benim aradığım koku değil bu. Benim arkadaşım kesin başka bir kokuyla karıştırdı ya. The one da black amber de şeftali gibi kokuyor. =( hiç beğenmedim. =(
Arkadaşımdaki koku neydi kim bilir... Çok iyi kokuyordu o. Üzüldüm the one olmayışına =(
Nasil bir kokusu var ben hic denemedim de..Dp bazı parfümleri gerçekten iyi yapıyor. Orjinaliyle neredeyse birebir tutturuyor.. dpdeki the one bana çok hoş koktu canım dene bir bakalım
Baskın vanilya kokusu var.. Sana biraz ağır gelebilir canm.. hafif bir parfüm değilNasil bir kokusu var ben hic denemedim de..
zaten bu havada pek vanilya kokusu kullanılmaz gibi genelde vanilya tarzı kokuları kışın kullanıyorum ben :/Baskın vanilya kokusu var.. Sana biraz ağır gelebilir canm.. hafif bir parfüm değil
Kışın ve sonbaharda çok güzel gider dolce gabbana the one.. Bunu da bir dene istersen.. arkadaşım kullanıyor Misler gibi kokuyor bana.. Hatta bende alabilirim =)Baskın vanilya kokusu var.. Sana biraz ağır gelebilir canm.. hafif bir parfüm değil
Parfümler her tende farklı duruyor. Sendeki baskın nota şeftali olmuş sanırım bendeki daha floral oldu. Tam benim istediğim tarzda bir parfüm olduğu için ben bayıldım. Dp'den mi kullanmıştı arkadaşın?
İnsan özlüyor dimi bu kokuyu =)Ay ben 1 ay bekleyemicem gidip bi 30mllik lolita lift alıcam dpden
Özlüyor valla cidden lift kadar sevdiğim özlediğim bi koku yokİnsan özlüyor dimi bu kokuyu =)
Orjinali varmış aslında.. Lolita lempicka L diye geçiyor.. Ama ben denedim dpdeki kadar güzel değil..Özlüyor valla cidden lift kadar sevdiğim özlediğim bi koku yokkeşke orjinali olsaydı öyle bir kokuya o şişe yakışmıyor
Yok ya canım alakası yok ikisinin.. Lift bildiğin pasta kokuyor. Lolita lempicka L daha farklı pasta bi kokmuyor .. Birebiri olsa kesin alrdım çünkü. Lift cok yumusak bi koku böyle vanilya pasta gibii mmm ay giidip alıcam dayanamıyorumOrjinali varmış aslında.. Lolita lempicka L diye geçiyor.. Ama ben denedim dpdeki kadar güzel değil..
Ben de dpdeki satıcıya sordum.. Liftin orjinal Adı nedir diye? Ya da kendi imalatınız mı? Bana lolita lempicka L olduğunu söyledi. Hemen alacaktım.. Denediğimde hüsran yaşadım. dpdeki Lift gibi değil ya daha farklı :)Yok ya canım alakası yok ikisinin.. Lift bildiğin pasta kokuyor. Lolita lempicka L daha farklı pasta bi kokmuyor .. Birebiri olsa kesin alrdım çünkü. Lift cok yumusak bi koku böyle vanilya pasta gibii mmm ay giidip alıcam dayanamıyorum
Aynen onun gibi yumuşak bi kokusu yok. Lolita lempickada tarcınımsı bi koku var böyle.. Lift bitane yaBen de dpdeki satıcıya sordum.. Liftin orjinal Adı nedir diye? Ya da kendi imalatınız mı? Bana lolita lempicka L olduğunu söyledi. Hemen alacaktım.. Denediğimde hüsran yaşadım. dpdeki Lift gibi değil ya daha farklı :)
Aynen onun gibi yumuşak bi kokusu yok. Lolita lempickada tarcınımsı bi koku var böyle.. Lift bitane yaDpde 30 ml ne kadar biliyo musun canım
Hadi ya satmıyorlar mı .. Satsalar iyi olurdu aslında sanki benım aklımda satıyorlar diye kalmış :)30ml olarak sadece hediye parfüm veriyorlar. Ekstra satmıyorlar diye biliyorum. Ama satışı olsa iyi olurdu.
Hemen sıkıldığım için küçük boy alırdım ben de.
Sadece 50 ya da 100 lük satışı oluyor.. 50 liği 16 lira 100 lükte 27 lira olması lazım canımAynen onun gibi yumuşak bi kokusu yok. Lolita lempickada tarcınımsı bi koku var böyle.. Lift bitane yaDpde 30 ml ne kadar biliyo musun canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?