- Konu Sahibi ades_ballibadem
-
- #2.881
Hiç bilmiyorum ki fıstığımNuraycımm bargelloda victoria secret bombshell var mı? Biliyor musun?
Dp de yokmuş victoria secret parfümleri.. Bargelloda varmı bilmiyorum amaVs parfümlerinin açığı var. Bombshell de yaza çok uygun çok ferah bir koku.
Üstelik yayılıyor etrafa misler gibi.
Parfümevinden aldım ben ama dp gibi bilindik yerlere de bakıcam. Vardır mutlaka.
Dp de rose the one yok galiba canım. Bargelloda var.D&p'de rose the one deneyen var mı?
Varsa nasıl?
dpde yok sanırım o bargelloda var bir tekD&p'de rose the one deneyen var mı?
Varsa nasıl?
Aa evet 212 sexy i ben kullanmıştm dp' den.. Cidden çok başarılı yapmışlarDpden noa, lacoste ve armani night almam gerek. ^.^
Absolutely irresistable ve 212 sexy de almak istediklerim arasında.
212 sexy'i çok iyi benzetmişler diye gördüm hep yorumlarda.
Noa yı bir dönem deli gibi kullandım dp den çok beğenirim orjinaliyle birebir orjinalden daha kalıcı kıyafetlerime sinen dolabımı her açtığımda burnuma mis gibi bi koku gelmesini sağlayan bir kokuydu şiddetle tavsiye ediyorum :)Dpden noa, lacoste ve armani night almam gerek. ^.^
Absolutely irresistable ve 212 sexy de almak istediklerim arasında.
212 sexy'i çok iyi benzetmişler diye gördüm hep yorumlarda.
Kızlar merhaba.
Dp den lacoste pour femme'yi kullanan var mı aranızda? (Lacoste classic ile lacoste pour femme aynı parfüm mü?)
Kalıcı mı?Memnun kaldınız mı?Etrafa yayılan bir koku mu ?
Bir arkadaşım dpden s6 kodlu parfümü kullandığını söyledi.Güzel bir kokuydu.
Dp s6 kullanan var mı ?
Bunların dışında da tatlı ,baymayan,kalıcı,etrafa yayılan dp parfüm tavsiyeleriniz olursa çok memnun olurum.
Canım Lacoste d&p de çok güzel tavsiye ederim kesinlikle orjinalden kalıcıdır kodu L13 bu arada fakat etrafa yayılmaz sana sarılan yada yanından hızlıca geçen biri alır kokunu.. Ve evet lacoste pour femme klasik diye geçer ikisi aynı parfümKızlar merhaba.
Dp den lacoste pour femme'yi kullanan var mı aranızda? (Lacoste classic ile lacoste pour femme aynı parfüm mü?)
Kalıcı mı?Memnun kaldınız mı?Etrafa yayılan bir koku mu ?
Bir arkadaşım dpden s6 kodlu parfümü kullandığını söyledi.Güzel bir kokuydu.
Dp s6 kullanan var mı ?
Bunların dışında da tatlı ,baymayan,kalıcı,etrafa yayılan dp parfüm tavsiyeleriniz olursa çok memnun olurum.
DP de Pink sugar yok diye biliyorum.Dpde PINK SUGAR var mı?
Pamuk şeker kokusuymuş merak ediyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?