• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

D&P açık parfüm kullananlar

merhaba kızlar,

bugün dp ye uğramayı düşünüyorum. Yaz için önereceğiniz kokular nelerdir?

şekerli ve odunsu kokulardan hoşlanıyorum. Şimdiden teşekkürler :)

merhaba kızlar,

bugün dp ye uğramayı düşünüyorum. Yaz için önereceğiniz kokular nelerdir?

şekerli ve odunsu kokulardan hoşlanıyorum. Şimdiden teşekkürler :)
Yaz için dp den noayı önerebilirm .. N1 kodu .birde R9 bunu öneririm

Odunsu parfüm seviyorsn önerceklerm,
Armani white
Alien
Hugo boss intense
Burberry The beat
Burberry Touch

Güzel odunsu kokulardır bunlar. Tabi benim zevkime göre

Şekerli parfümdede
Dp L11 , çok beğeniyorum

Yaz için dp den noayı önerebilirm .. N1 kodu .birde R9 bunu öneririm

Odunsu parfüm seviyorsn önerceklerm,
Armani white
Alien
Hugo boss intense
Burberry The beat
Burberry Touch

Güzel odunsu kokulardır bunlar. Tabi benim zevkime göre

Şekerli parfümdede
Dp L11 , çok beğeniyorum

çok teşekkürler Grey, bakacağım R9a noa bana bayıcı geliyor:)

l11 i çok duydum ancak yaz için uygun olur mu acaba? :)

r10 kullanıyorum ben de yazları, çoook hoşuma gidiyor ancak değişiklik istiyor insan dimi :)

çok teşekkürler Grey, bakacağım R9a noa bana bayıcı geliyor:)

l11 i çok duydum ancak yaz için uygun olur mu acaba? :)

r10 kullanıyorum ben de yazları, çoook hoşuma gidiyor ancak değişiklik istiyor insan dimi :)
Valla l11 ben çok beğeniyorum. Evet yaz için biraz fazla gelebilir.. ama çok tatlı şekerli bir parfüm , ben arada kullanıcam yine bir iki fıs sıkılırsa sorun olmaz diye düşünüyorum canım :)

Değişiklik gerçekten istiyor insan canım.. bende arada değişik parfümler kullanmayı seviyorum.. hep aynı parfüm sıkıyor :oops:

keşke olsaa yaa :110: bargellodan alabilirim belki :KK48: sloganlarınıda değiştirmişler artık sitesine girip baktın mı hiç fıstığım :-) artık 15 tl parfümler 2.si 10 tl diyolar eheheh :KK45:
Aa ben tek alıyordum 15 tlye zaten :KK48:
Bence de iyi olmuş böylesi.. iki tane almak zorundaymışız gibi oluyor. Tek isteyince bozuluyorlar..

Aa ben tek alıyordum 15 tlye zaten :KK48:
Bence de iyi olmuş böylesi.. iki tane almak zorundaymışız gibi oluyor. Tek isteyince bozuluyorlar..
Dimii fıstığım şimdi mantıklı olmuş sloganları en azından 1 alana 1 bedava çok saçmaydı parasını alıyolardı zaten yine hediye olmuyoduki o :-) yok yok şimdi olmuş sloganları süper olmuş :KK19:

Dimii fıstığım şimdi mantıklı olmuş sloganları en azından 1 alana 1 bedava çok saçmaydı parasını alıyolardı zaten yine hediye olmuyoduki o :-) yok yok şimdi olmuş sloganları süper olmuş :KK19:
Aynen kuzum.. kendi satışları için de iyi oldu. Insanlar tek parfümü 25 tl zannedip almıyorlardı.. tek olarak satıldığını çoğu kişi bilmiyordu.. dükkana bile girmiyordu o slogandan

Aynen kuzum.. kendi satışları için de iyi oldu. Insanlar tek parfümü 25 tl zannedip almıyorlardı.. tek olarak satıldığını çoğu kişi bilmiyordu.. dükkana bile girmiyordu o slogandan
Bencedee şimdi müşteri çekerler bisürü çok alan olur bargello parfüm :KK19:

Dp hala armani white üretiyor mu?
Kereste kokusu tam.

Ayrıca dp yeni koku çıkarma konusunda çok mu tembel nedir.
Hala daisy'nin ellerinde olmaması tuhaf.
Black opium da öyle ve daha nicesi.
Bu konuda daha dikkatli olmalılar.

Dp hala armani white üretiyor mu?
Kereste kokusu tam.

Ayrıca dp yeni koku çıkarma konusunda çok mu tembel nedir.
Hala daisy'nin ellerinde olmaması tuhaf.
Black opium da öyle ve daha nicesi.
Bu konuda daha dikkatli olmalılar.
evet her kokusu çıkarmıyor bencede tembellik yapıyor ama daisy olmalı kesinlikle d&p de yaa :110:

Dpden yeni bir parfüm keşfettim. Bugün aldım. Bir arkadaşımın tavsiyesi üzerine.. Bayıldımmmm yaaa çok güzel
Kodu G13... Orjinalini alabilirim galiba.. Gucci Flora' ymş adı.. Aşkı Memnu Bihter'in parfümlerimden

Dpden yeni bir parfüm keşfettim. Bugün aldım. Bir arkadaşımın tavsiyesi üzerine.. Bayıldımmmm yaaa çok güzel
Kodu G13... Orjinalini alabilirim galiba.. Gucci Flora' ymş adı.. Aşkı Memnu Bihter'in parfümlerimden
Gucci flora güzeldir canım bende orjinali var aşırı kalıcı misler gibi kokar:KK66:

Merak ettim. Fazla çiçeksi mi peki? Mesela dior jadore kadar?
Ondan nefret ederim de.

Back