- 20 Aralık 2014
- 1.708
- 430
- 53
- Konu Sahibi ades_ballibadem
- #2.921
love of pink denedim, beğendim.. başarılı..
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
love of pink denedim, beğendim.. başarılı..
Çok ferah, canlı bir kokuymuş.
Doğru mu? Yaza uyar mı sence?
Yok canım jadoru ben de sevmem.asla onun kadar çiçeksi değil.. Çok yumuşak çiçeksi, hafifde pudralı gibi..yyazlık parfüm..Merak ettim. Fazla çiçeksi mi peki? Mesela dior jadore kadar?
Ondan nefret ederim de.
ferah değil canım ama canlı hafif tatlımsı meyveli bir koku.. yaza uyar hatta ben de almayı düşünüyorum bu ara..
Hmm fragranticada çok fresh yazılmış.
Turunçgil baskınmış vs. Farklı parfümler denemeye ihtiyacım var. Bakarım buna da
dp de ne kadar oluyor parfümler
Omnia crystalline varmıymış d&p de :) ben bu parfümü açık olarak bitek bargello da denemiştim çok az bi farkla benziyordu orjinali andırıyor ama orjinali gibi değildi kesinlikle :)Omnia crystalline orijinaline benziyor mu burada?
Deneyen var mı?
:)) D&p den 50 ml parfüm alıyorum bana 3-4 ay gidiyor :)) orjinal parfümse 7-8 ay gidiyor :)) çünkü orjinali sıkmaya kıyamıyorumben kullanıyorum dp 1 ayda bitiriyorum zaten orjinalini 2 ayda bitirirm sürekli alamicam suan :)))
Omnia crystalline varmıymış d&p de :) ben bu parfümü açık olarak bitek bargello da denemiştim çok az bi farkla benziyordu orjinali andırıyor ama orjinali gibi değildi kesinlikle :)
Bi bakmak lazım ozaman.Vardır büyük ihtimalle. Her açık parfüm markasında var diye biliyorum ben çünkü.